Ирина Тенчева вече е вкъщи с новородения си син

“У дома - където ухае на цветя, звучи детски смях и звънтят наздравици за новата душа, която избра точно нас.”

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева вече е вкъщи с новородения си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква личност, каква духовна възвишеност, каква любов, какво излъчване... Просто съм заслепена, даже се съмнявам, че някои органи ми работят. Но след като проверих, че мога да забременея отново, значи съм жива и продължавам напред.

всички органи ти работят.не се кахъри-само мозъкът ти не е наред .ама не си само ти

А дали е ходила вече по голяма нужда и как са коликите на бебето?. как е с лохиите???Не можем да спим без тези подробности.

Иринка честито ! хубави сте и дано сте щастливи заедно !На много хора единственото развлечение е да напишат тъпотия в някой форум !Нека се забавляват !

Да им е живо и здраво и нека да престанат да ни го врът в очите. Аман

Чудя се с какво са се привлякли един друг. Много необичайна двойка, която не само си играе на семейство, но има и дете вече.

Най ме кефи, някой "тарикат" като си вземе някоя "оборотна" кака. И са си лика прилика... Направо се разбивам от смях...

Явно не разчита само на фейсбук-разгласяването, ами трябва и тука да сръчка хората. Това си е продуктово позициониране, много досадно.

Ами да и отидем на гости,щом се е прибрала вече...

Щастливи!?! До кога ли .... Как ли? Щастието ще трае, докато Иван се осъзнае :))) и после ще четем още новини като тази... Е ами те и Валери и Николета бяха супер щастливи за сметка на Алисия, няколко сватби направиха, куп снимки ни показаха и т.н. и т.н.

не знам на колко години е но има излъчване на абсолютна лелка!

Кардашиян ,пасти да яде пред Бг-''ЗВЕЗДИТЕ''.....

тази "торта" от памперси с "пълнеж" ли е била?

Няма да пиша за злобата, с която сте заредени, само ще ви питам отворковци нещастни, изобщо учили ли сте граматика? Може би сте били на къра в този момент, а някой си bnbn дори не знае и "майка" как се пише. Как е възможно от толкова много всезнайковци, един поне да е грамотен?

пука ми за граматиката, правописа и словореда. Ша си пиша как си искам. Разбрали през фара ми е, дали правилно или не.

Присмяла се куката на кривото дърво! Във всяко твое изречение има по една грешка! Откъде черпиш тази самоувереност да критикуваш другите ( не, че не трябва)?

Виждаш сламката в окото на другите, а не виждаш гредата в твоето!

Кофти е да са злобни, също кофти е да са неграмотни. Дори не им пука.

вай вай вай...тоз фесбамбук много информационен бря...викам да затваряме тиливизии вестници всичкото друга медия....човека е човек когато има фесбук...инак си е обикновенно безпросфетно неинформирано и неинформиращо лайно... Добре чи ми каза Ирино какво ти е на душата...

Да уточня ....не съм обикновенно безименно прасе...Прасето Гошо съм

чакат те двама колачи и банцинг. А за да не умреш в ужъс ще те боцнем с приспивателно.

Уважаема редакция, Моля, ако Ирина Тенчева отиде до тоалетната по голяма нужда непременно да ме уведомите! Също така бих искал да попитам възможно ли е да се абонирам за новини свързани с живота на мега-звездата Ирина Тенчева и да ги получавам ежечасно по e-mail и SMS. Благодаря!

Дай си телефона

ако искаш и ти си дай телефона, да те информираме направо.

Е що не искаш нотификация и за малката нужда?

АМИ ХУБАВО ЧЕ Е РОДИЛА АМА ЗАЩО ВСЕ ГИ ИЗБИРА С МНОГО ПАРИ А НЕ НЯКОЙ С МНОГО ЛЮБОВ АМА НА РАБОТА В ЧИСТОТА НАПРИМЕР!

Тази парцалана успя да завърти главата на Иван!Тя и Вихра не беше стока!с тези изцъклени очи на нищо не мяза горката.

сега тази парцалеса ще четем следващите десетилетия...

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ И ОПИСУМА, С НИКОЛЕТА И ВАЛЕРИ,С АЛИСИЯ И НИКИ!!!!!!!!! ПИСНА НИ!!!!!!!!!!!!!! ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ НЕЩА В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ КАЗВАТ!!!!!!

Първо Вие се научете да пишете грамотно, преди да критикувате грешките на друг!

Ний жувеем в свободна держава и няма ни казуваш как да словослагаме. Панимаеш, нещастий человеко? Ай си одиш у хоума и там да спикъш.

"звънтят наздравици за новата душа"...аама тази голяма поетеса се извади...

Еми, таткото на душата е виден столичен алкохолик, много ясно, че ще звънтят наздравици :))) Иначе живо и здраво да е детенцето, много хубаво име са избрали :)

ПРОСТО МОМЧЕ ОВЧАРЧЕ КАТО ВАЛЕРКАТА БОЖИНОВ ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ ЧЕ Е ПОВИСОК НА СТАРИ ГОДИНИ НЯМА ДА ИМАТ СТОТИНКА В ДЖОБА КАТО ПРЕМИНАТ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ НА НЯКОЛКО КИФЛИ УРОСПИИ

"Ирина Тенчева вече е вкъщи с новият си син....." ...?!?! Това е добра новина и дай боже на всяко бездетно, като това семейство да успее да се сдобие с наследник, макар и от дом за деца! Дано да са щастливи и да не се отказват да опитват за свое......Жалко е че живеем в такъв свят на срес и все повече двойки не могат да имат деца, като тези.....Успех на хитрата лисичка, както я нарече щерката на иван и надявам се, че детето не е взето с връзки , испреварвайки друго приемно семейство.

Много неприятна персона...

тоя скункс пари има ,пък все едни грозни скумрии ги избира не е истина

е тои па един красавец и левент,те децата му като станат на по 12 години ше са по-високи от него и ше го шамарят...

Милата, толкова е престорена и лицемерна, че няма накъде....

така е,вихре-))

И с един мааазен тон говори като марда.

Абе какво ще прави тази лелка , когато някоя млада мацка я измести и се намърда до Иванчо , както тя го направи?! Ще бъде най- добрата прецакана майка с 3 деца!!!

Ще риве по телевизиите.

Ще харчи кот е успяла да "дръпне"

ще отиде в трета глуха :)

Те това е да си мъж. Потънеш след някоя фльорца, но като се оака винаги можеш да и биеш дузпата. На другия ъгъл чака друга. Жените да му мислят.

... а с тежкия емоционален багаж и копелетата кво правим ?

Тази няма ли вече да мрънка по телевизията ?? Така добре приспиваше и мен и бебето ми..

И аз си спинках добре на нея , но ти що не кърмиш в МОЛа?

Българските ЗВИЗДИ имат нов комплекс - да се правят на щастливи дори пред хора, които лично не познават. Да ви е живо и здраво, но бегай у фейсбука да пишеш глупости и повече не се показвайте- много сте противни , ама много .

Това е така.

Колко от вас са родили 3 деца-българчета ? Айде като имате смелостта да раждате и гледате деца -тогава може да плюете по жената !Браво и честото за новата душица !

По този критерии ромките са шампиони.

Родени обаче от финансово мноого добре обезпечени татковци.

Aми аз например, при това от един мъж.Отгледали сме ги, изучили сме ги...но нали тогава нямаше ФБ- нямаше как да се похвалим като Иринка.....

наи-добрата маика? маиките се доказват с живота & примера, които дават на децата си. наистина се радвам за всеки нов човек дошал на земята - да е жив и здрав & да варши добрини на земята независимо от обстоятелствата. но не бих дала ирина за пример на нито едно дете или маика.

Нито е първата, нито е последната с развод и ново семейство. Пък за развалянето на едно семейство са необходими двама души, никога причината не е само в единия. Да са живи и здрави и да си отгледат децата в мир и любов. Хайде стига злоба!!!

Точно в този случай тя е причината навирайки се в семейството на Иван.

Много прости жени има в тоя форум! Не че защитавам Ирина ама я ми обяснете как точно се "краде" мъж? Това да не е предмет?! Мъжът сам решава с кого да си ляга, какво го оправдавате, че бил "откраднат"?

Е така като куцо пиле домат го отмъкна бе Симонка, от ръцете на Вихричка. Кък не е срам тая!

то пък един мъж,ум да ти заиде..паричките,како тука играят...

Е, това е ясно.

Nai-dobrata maika? Maikite se dokazvat s primera & jivota si koito davat na decata si. Naistina se radvam za vseki nov chovek doshal na zemiata - da e jiv i zdrav & da varshi dobrini prez celia si jovot nezavisimo ot obstoiatelstvata. No ne bih dala Irina za primer na nito edno dete ili maika.

Чета само субективни изказвания,че Ирина не ви е приятна.Чудесно,не всеки е приятен на всички,особено,ако е хубав и известен.Друго-"откраднала"Иван !?!?! Той да не е чанта? Живеела под наем???? Защо е достойна ли?-ами защото дори заради това за което я плюете,че го глезела,явно даде резултат.Я си помислете колко ваши близки в т.ч.и Вихра,са успяли да откажат мъжа си от пиене??? Значи глезотията,добротата,раждането на Ирина /тя си има деца и можеше да не си разваля фигурата/ и може би любовта,дават резултат.Помислете!

Хубава ??? С този пресметлив, отровен поглед ! Известна ??? С това , че се е парясала !

Ти пък към кого си "добронамерена"? Подмазвачка

Ех, отдухнах си.

ЕЕЕ, аман от тази.

Тези двамата като двойка е толкова да не си подхождат, че не е истина чак отблъскват човек. Тя прилича на лелка пред него а той на някой не доносен хлапак.

Все едно гледаш лелка и сина и , пубертет.

Да им е жив и здрав сина! Но не мисля, че тази нова душа е избрала тях. Все пак всички знаем, че децата не избират родителите си. Дано след време не съжалява, че съдбата е избрала тези двамата да са негови родители.

Да е живо и здраво, ОБАЧЕ, тази безсрамна мрънкалница да вземе да не се показва по медии, че не знам на кой човек му е приятна. Както и инфатилният й мъж, дето са като лелка и младеж-пубертет, ама нали добре я спонсорира. Да си гледа децата и да се покрие в дън земя, не знам как може при усломие, че имаш 4 г момче и две годишно бебе, да намираш време да се "влюбваШ" те първа в колега. Тази Господ ще я съди, но дано новореденото не им плати греховете!

Много е хубаво, че се раждат българчета, че ги кръщават с хубави, български имена... Обаче, тази и мъжа и са ми толкова противни, че повече няма на къде. Просто има нещо ужасно отблъскващо в излъчването и на двамата... Да им е живо и здраво детенцето, де и дано не прилича на никой от тях!

"звучи детски смях" - ами да, те и децата вече й се смеят на тази

Торта от памперси и пате за баня. Много уместен подарък Освен бебето , тя също ще има да се насира от превземки и лиготии..Впрочем, вече е започнала. Нагла и нахална !!

Защо ни занимават точно с тази жена?? Много други също са родили и са се прибрали...

то тук стана като птицеферма, хаха всяка кокошка взе да снася яйца тук. Хаха кога ще дойде времето и на свинефермата?

Да са живи и здрави, но май ни дойдоха в повече. Няма ли за кого друг да пишете.

Да им е честита рожбата! Но не разбирам защо се изтъква посрещането. Не знам дали журналистите са запознати, но тортата от памперси с обувчици и пате или някаква друга играчка е станала почти като традиционен подарък за младата майка и нейното посрещане. Нищо ново и оригинално няма в това.

За пред хората , за да ги видят що за стока са. Да е живо и здраво детето!

Честито ,моето момиче!Не се огорчавай на коментариите им.Достойна жена си дори само с това,че си родила още едно дете.Иван трябва да те носи на ръце.Бъди здрава,обичай и прави каквото трябва,пък да става каквото ще!Изпращам ти много позитивна енергия за бързо възстановяване!

Аз лично не съм злонамерена, но защо смятате, че като е родила едно дете и ще я носи мъжа и на ръце. Все пак на него преди това друга и то законна жена му роди дете, а въпросната Ирина му разби семейството на този мъж. Колкото и грозно да звучи основен закон в природата е, че всичко се връща. Странен ми се струва коментарът ви в тази си част, че една жена е достойна, защото е родила. Че то тогава по-достойни у нас от циганките няма.

Достойните жени не крадат мъжете на колежките си без грам срам и притеснение.

Не казвате нищо за така наречения "мъж"............Бързо му завъртяха главата. Той просто си е търсил втора майка. Иринка го глезоти наравно с децата и на него му харесва.

типично по балкански, с типичното яи патриархално криворазбрано мислене жената винаги е виновна! Мъжа не е някаква вещ или безмозъчно животно, което някой "краде"!!! Много сте прости, ама много!

Да я носи, носи, колко да я носи?!!!

По Вашата логика моят мъж трябва да ме изгони, а и щом не съм родила и не мога да родя значи хич не съм достойна ли?

Е, намериха се двама, дето биха те изгонили, но то на тях толкова им е капацитетът , де. Явно им е втълпено, че жената е само за разплод и ако "разплодът" нещо убегне, значи не е човек! Да ходят у муслимското царство или при ония с масурчетата. Там им е мястото на тия с двата минуса!

а сега остава да разберем и коя е тая а за детето да е живо и здраво