Принц Уилям започна работа в Бърза помощ

Внукът на британската кралица Елизабет Втора принц Уилям започна вчера новата си работа като пилот на хеликоптер на Бърза помощ.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям започна работа в Бърза помощ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eй, аман от тия...ако иска и акушерка да стане в родилно.

Макар да е добре обмислен ПР, прави чест на принц Хари, че е положил труд да овладее професията пилот и че има желание да бъде полезен. Всъщност това трябва да е нормално за всеки млад човек.

Aбе, да почне работа в нашата бърза помощ, мангалите да го бият всеки ден па да го видим а??

поздравления. това си е доста опасна работа. падат хеликоптерите. една тръбичка или маркуче да пропусне и си чао...

много, много по-рядко падат хеликоптери от небето отколкото колите се блъскат по улиците! Па поне принцът да служеше във войската както подобава на престолонаследник, да служи на страната си, а не да го юркат диспечерките

Аре бърже на Кинг крос стейшън! ВЕДНАГА!

като каква ,,звезда ,,е някоя си Гигова.Не я познавам.чул съм само ,че баща и бил милионер,но не спечелени с труд и ум милиони.

Бягай работа,че идвам..Защо заема мястото на някой,който се нуждае от нея, който ще работи за пари за хляб за семейството си. А не като този дрисльо, дето е отишъл да работи за разнообразие. Просто да си почеше егото.

В Англия има недостиг на работна ръка във всички сфери. Така, че не се притеснявай, че някой пилот и семейството му са останали гладни. Не гледай света от българската си камбанария

За къф чеп му е...нали ше работи цар...

Браво на UK, ето така се възпитават добродетели и то у кралски наследници и държавници. А тука разни крадливи мекащи селяндури от кол и въже, крали та се осрали, отдавна да бяха клиенти на прокуратурата и затворите ако бяхме нормална държава.... но тук е рай за такива изроди, та на всичко отгоре тикат по уютни и добре платени служби деца, жени, любовници .... накратко държава на калинките и на ненаказаните крадливи бандити вкл. в бели якички.

май имаш проблем??????

Проблема е твой, че си комплескар, че не виждаш и отценяваш доброто около теб, че си черноглед хейтър .... сега разбра ли ме тъпооо??? Освен да мразиш и да оплюваш, нещо смислено в живота постигнал ли си ??? Аре джа селяк ....сус.

Уйлям развива популизъм.

Командировам го да дава дежурства в Столипиново.

и във факултето

Принца е успял и културен човек!Двата с Катрин са прекрасна двойка!! А, щях да забравя-честита победа на Гришо!!!!Все така да играеш!!!!!

Браво на Гришо ! Талантлив и готин , за разлика от обсъждания бозяк :)))

Талантлив??Той падна като гнила круша вчера!От началото на годината пада!

Бъдещето е пред Гришо ! Само коняк от малцинствата може да се кефи на загубата му .

Григор само ще пада надолу.Много мисли за външния си вид и позьорство, не мисли за тениса, като Федерер.

Абсолютно е така.А и тези тесни тъмни очи не са много привлекателни.Много хитър вид има.Личи си, че използва Машата.Ще е ритне при първа възможност тази крава.

Иначе коментарите за Ели Гигова ги спряхте, че Ники Гигов ще ви накъса дир-ниците.....смешници.

и ще помогне за праватизацията на NHS от алчните американски евреи .

на Уилям!

са комплексари!

Принц - не принц, човекът ще дава дежурства на позиция, на която няма как да скатаваш (гравитацията не се трогва от титли) и за която трябва да си си поизпотил врата доста часове, за да те допуснат до полети. ... Бата мата, а тук си имахме съсел-премиер без един ден трудов стаж ... м'че как да не загуби няколко секретни папки, случайно намерени на улицата от някой Трактор, ч'ека няма изградени елементарни трудови навици , нали .

Няма да разберем какви дижурства дава - по 1 на 1 месец, на 6 месеца или на 1 година! Ама за публичните му изяви с кака му Катрин ще научаваме ежедневно от дира.

За принца не знам колко часа нальот са му трябвали и колко изпита е минал, за да го сертифицират за тая дейност, но със сигурност ти дори не си си направил труда в училище, че да говориш за "дИжурства".

Доста тъпичък пиар :))))) Не , че някой нормален човек му вярва или се интересува ...

ааа, не така, местните поданици на рептилската сган не могат да изкарат и един ден без да прочетат нещо за паразитите

Ти пък, дето си на всяка манджа и мерудия , я кажи какво работиш и с какво си полезен на такива свестни хора като теб?!

Доста войни избухнаха вече с мощната подкрепа на англичаните, ама на тях не им се воюва искат "други да вадят кестените"! На принцът им па ич! Забъркват кашите и се измъкват по гумени цвички, отколешна английска тактика...

к'во ти пука нали сме патньори в нато :)))

Защо ще работи в Бърза помощ? Да заеме работното място на свой поданик ли? Да ходи Уилям да предвожда войските в Ирак, в Сирия, в Авганистан, нали бил принц на Великобритания!!!

Даже и на непълен работен ден, даже и между светските приеми, дори и един човешки живот да спаси - ще си е струвало! Ще е в пъти по-полезен от нас, коментиращите пред клавиатурите.

Смешки на тълпата! Ние работим за човешки живот за минути, на секундата трябва да реагираме! К'во ходене между приеми, к'ви 5 лв. к'ви глупости за пълни тъпаци!

Е ти за колку минути ш'се качиш с линейката на Беклемето например, ако не са минали снегорините, и няколко тъпака са решили да го минат с летните джапанки и берат душа в студа?

Да дойде да работи в нашата Бърза Помощ! Особено голяма нужда има в местата населени с малцинства...

дя-до

Да, бе! Принцът започнал работа. И един мармот опакова шоколадчета.

я съм по-гоуем принц - нищо не работя по цел ден кеся у форума :))) и съм пилот на стара таратайка без заглушител мнооу връй продавам я всички екстри и силна музика става и за сфетофарни гонки :)...опс чекайте че идват от енергото да махната магнита от електромера ...:) ся се връщам ;)

Като почне работа в българската "Спешна помощ", тогава ми го хвалете.

споко!.... както е тръгнало - вие скоро няма да имате нито спешна помощ нито държава...ще си имате Крал Боко.!

Кои сме ние и кой си ти?!

Ми уж бил войник, има тренинг за нашата спешна помощ

Сигурно 15-иат и правнук ще стане пожарникар докато тя все още си царува

Какви ли коментари щяхте да напишете, ако бяхте прочели, че принцът по цял ден се излежава, пие, пуши и се забавлява с красавици????? Сигурно пак щяхте да го наречете "паразит" и то с право, но да наречеш някого така, защото се труди без значение дали е принц или не, красив или грозен според вас нямам обяснение. Дали момчето не прави добро и по-добре като е станало пилот към бърза помощ, отколкото да стои пред малкия екран и бълва глупости. Освен едно голямо "Браво" на всички, които са в услуга на обществото какво друго можем да кажем? В пъти по-полезен е от всички ония наши момини синчета, които са истински паразити и създават проблеми на обществото, като се укриват под крилата на влиятелните си бащи след поредното престъпление. Ако всички бяха като омразния ви принц светът щеше да процъфтява.

Той тия работи не ги ли прави? Само лети с хеликоптерчето и забременява жена си ли?

14 души мислят, че е принц-монах?!

Бравооо да живей Българияяя :))) ае кога ще почва биг брадър???

Много рано се сетил принцо да е в услуга на обществото само на 32 години. Па пилот към бърза помощ не е като военен пилот дето могат да го гръмнат по погрешка....

дя-до

Що, ти наистина ли мислиш, че принцчето работи нещо, какъвто и да се води на хартия? И това ли е работа за принц, в който са вложени безумно количество средства на данъкоплатците. Не би ли трябвало да се занимав с дейности полезни за държавата, които не би могъл да върши всеки необразован клошар?

в нашио град всички сме принцове и принцеси - по цял ден кесим по кафета клюкярим и постваме у форума и сме пилоти на стари таратайки със махнат заглушител...наш' как връйът?!?!?

Е то това си е част от ситуацията там - да не изглежда, че само седи и харчи държавни пари и се показва с жена си по приеми. Едва ли се препитава с това и едва ли е на пълен работен ден - все пак трябва да се показва с жена си по приеми. Нещо като нашата Златка Блек - тя също се занимава с "обществено значими" инициативи. В духа на коментарите по-долу: че са паразити - паразити са. Има кой да си ги търпи понеже в случая стандарта в UK е друг и затова няма сътресения по тази линия. На мен не ми допада, ама не ми се и хейтва, понеже и от последното няма особен смисъл.

мнооу сме отворени българите нямаме нито прнцове паразити нито кралици паразити да смучат от народа държавни пари ама пак не сме добре икономически ...айде ако можеш обясни ми що тъй става все?

Роско

Брато, нали съзнаваш, че това, че на нас ни е зле не променя факта, че принцът не се издържа с пилотиране и не е на разположение, както редови служител, което поставя под въпрос стойността, която добавя всъщност и цялата инициатива просто придобива PR отзвук. Затова и статията му е в Life секция, а в друга би попаднал само ако има атентат срещу него. Все пак в UK истински държавнически решения и отговорност се вземат и носят от едни други хора. И все пак коментарът ми е под статия за него, а не под такава за някой от първенците в България например.

Много наивен коментар, но друго не може и да се очаква. Кралското семейство е силно обичано и тачено от британците. с кеф си плащат данъците към кралицата, защото Англия е могъща страна от векове, от цял свят са се стичали богатства там, не забравяйте колониите. Кралското семейство е осигурило несравнимо висок стандарт на живот на своите поданици. Така, че там никой не държи сметка на кралицата , че харчи държавни пари, най-малкото пък на вас ви отива да го правите.

Паразити Паразиииитиииииииииии и тарикати :)))) сме ние - 50% от младите българи барабар с ромите ама туй не ни пречи да гледаме у чуждата пълна паница :))) тъй че ще си коментираме к'вот си искаме

туй ти разправям бе гост-е в англия се качвам в метрото - хоп на вестника(имат един безплатен метро вестник) на 1-ва страница принц Уилям с Катиту хората четът радват се усмихват се че техният Уилям присъства в денят им тачат го прочетът з него на път за работа и са доволни щастливи имат усещане за общност за държава с любим харизматичен принц ...

значи. Просто ей така? И реки от кръв са текли по същата причина

Роско

Защо да е наивен? Управлението на UK отдавна не е в ръцете на монарха. Да, това, което казвате е така (отделно разбира се какво и как се е случвало в колониите), но към момента с какво допринася принца за благоденствието на поданниците си? Как не се сетих - разработва законодателни мерки в подкрепа растеж на БВП, изготвя проекти за оптизимизация на данъчната тежест и след всичко това е основен двигател на международните търговски връзки на UK. И това е само малка част от целия му принос...

А колониите питаш ли ги?!

ако започне на строежите със българите румънци и поляци ще се впечатля ама ся...

Да започва където си иска

Нека някой да каже дали човек с такава форма на черепа, с такова лице и коса може да е син на принц Чарлз и пълен брат на принц Хари?! Оная шавлива псевдо принцеса (изучена детска учителка) му забучила рогата още в началото на брака им, а да не е било дори преди сватбата.

Тоя и за гумаджия не става. Знатният му род го крепи.

абе да ти кажа не пише толко мнооо по форумите ...+ тва и на нормални работи се хваща без да е наложително тя родата и без да работи ще го подкрепи финансово значи може и да става

палячовци, не знам дали има други принцове по света да сe излагат така...

Принц от "Бърза помощ" не бяхме млатили досега в маалата, вече и принц ще млатим...

бат' Сале той не е започнал в България тук поданниците са всемноу убаи все мноу капризни и знаещи и тоя принц съвсем не е достоен за тях па дори и като пилот на бърза помощ

Да дойде поработи в нашата бърза помощ. Хем има недостиг на екипи, хем да го понатупат мангалите.

Така се прави. Кое нашенско олигархично отроче се занимава с нещо обществено полезно ? То и в демагогията се иска майсторлък ! Не става само с ядИне, лъготене и крадене .

Започнал бил работа!?!? Че на този паразит по конституцията на островчето UK му е забранено да работи, за да не сътвори някой и друг гаф! Колкото му беше службата във ВВС, толкова ще е и "работата" му в Бърза помощ!!!

Ти какво работиш?

По- спокойно, селчо! Със сигурност ти не го издържаш, за да го наричаш паразит. По-добре си гледай твоите политици, сред които и царе, които те управляват. В UK всичко е наред, ако не вярваш питай британците.

Защо трябва да гледаме снимки от сватбата на брат му??????????????

Не видях да е написано някъде - "И задължително гледайте снимки от сватбата!". Аман от подобни коментари, понякога имам чуството, че някои хора се чустват едва ли не задължени да четат определени новини, и да гледат определени снимки или по-точно да си помрънкат!

Първо сори за грешката - чуВството. И статията е за Уилям и съответните снимките са на Уилям, не на брат му Хари, който не се е оженил още.

Аз бих погледал, ама той май още не се е оженил...

браво на момчето, иска да е полезно с работата си