Всеки пети отказва секс заради липса на любов

Всеки пети човек отказва да прави секс с партньора или партньорката си, главно заради монотонността във връзката и липсата на страст.

Обратно в новината

Коментари - Всеки пети отказва секс заради липса на любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е вярно. Секс се прави и когато мъжът те привлича - с визия, чар, чувство за хумор, обноски, кавалерство ... Съзнаваш, че това е флирт, но си готова за него, защото желанието е по-силно. За съжаление такива мъже се срещат на 10 години - веднъж!

Да, жените сме така устроени, че искаме секс с любов, докато при мъжете такава връзка не е необходима. Но ... като напреднат годинките, вече се променяш и си готова и за секс без любов, но ... мъжете вече издишат. Не могат без френска, бавно го вдигат, бързо свършват .... май наистина не си струва. Или хубав секс, или никакъв!

Намери ли това което търсеше след толкова патки?

Много точно го е казала, нещата стоят точно по този начин. Мъжете вече толкова ги мързи, че няма на къде. Не знам защо въобще се занимват

Не знам кой си, но си прав - 90% нямат членове, а патки.

Не зная кой си, но наистина вместо способни мъже - намирам само мъже с патки.

че то без френска нищо не е .Без секс по мога, но без френска не.

Майка ти да ти прави френска

Моята все още не ми отказва, но я хванах в крачка. Направи ми впечатление, че напоследък качва само провокативни снимки като профилни в фейса. Селфи след селфи, разголена, издула напред джуки като някоя кифла. Да е ученичка разбирам, но жена над 30, омъжена с дете ми се строи подозрително. Влязох й в профила, нали съм си хакер и кво да видя - чати си нашта с разни мухльовци и с единия и среща се беше чукнала. Ама то мъжете ли са виновни, тъпата овца като качва такива снимки сама си го търси. то си е явен знак, че търси потенциални тъпкачи. кво да си помисли един мъж като види снимка на жена с издути джуки - че е разкрепостена и готова на всякакви френски изпълнения. Сега я изгоних да й дойде акъла в главата. Искам зряла жена, а не разгонена пуберка и кифла. Като иска да е такава да си намери някой баровец да я храни. Сега реве, ама тепърва й предстои наказанието =DDD

Защо като кифла? Всички жени с подобни снимки са именно празноглави кифли, самовлюбени и повърхностни. Чрез подобни снимки търсят внимание - предимно мъжко и избиват комплексите си. Сериозна и уважаваща себе си жена няма как да има подобни снимки. Замисли се какъв избор си направил. Вероятно тя винаги е била кифла, просто ти си бил влюбен и заблуден. :)

Моята я спаси само детето и я прибрах. Иначе вече ми е през оная работа за нея. Излезна тъпо парче. Каквато и да намериш рано или късно ще се появи другия. Живей си живота и да не ти пука за тъпите жени. Любовта никога не им е достатъчна!

да така е

Вие двамата замисляли ли сте се, че жените ви може да са били самотни. Да не сте им обръщали достатъчно внимание. Да приемем, че не са леки жени или "кухи лейки". Ако са такива, няма спасение. По мое наблюдение фейсбук зависимите и вманиачените по селфита, прекалена активност и т.н простотии са самотни хора. Независимо, че физически може да не са сами. Това е далеч по-страшно от физическата самота. "Преди си мислех, че най-лошото нещо в живота е да бъдеш сам. Не е така. Най-лошото нещо е да бъдеш с хора, които те карат да се чувстваш сам." Робин Уилямс

браво пич, само така, така и се пада!

А ти замислял ли си се, че жена ти си търси тъпкачи, защото явно е незадоволена? То с едните мизерни пари , които изкарваш не става

АЙДЕ .......пак мъжете сме виновни :-)

Ако мъжа има много кинти - дали жената няма да прави секс с него ако липсва любов и страст?

Мир вкъщи, любов навън - хората са го казали преди много години. Секс трябва да се прави - действа разпускащо, освобождаващо, зареждащо ...., като не може вече съпругът у дома - навън много мъже могат и го правят! А защо съпругата вече не желае съпруга си? Причините са много: - вечно мирише на алкохол - иска секс след като е пил - забравя да си пусне душ - занемарен, неизбръснат, неугледен - секса му е много бърз,рутинен - за секунди и не си струва.

По-голямата част от мъжете са импотентни, затова отказват.

Hаи голямото безумие е любовта! "Kато свършат парите.... и излиза истината"!!

но има и много хора, които бъркат секса с любовта и после като минат страстите ела да видиш

Жена ми веднага я заболява главата стане ли въпрос за секс. Сигурно наистина няма чуства вече. Въпреки, че я обичам ми писна и вече си търся развлечения извън къщи.

Че постави въпросът ребром - обясни й, че нейното главоболие се отразява зле на семейния бюджет. Леките жени все пак, не са евтино удоволствие. От друга стана ако те е надушила, че й кръшкаш, нищо чудно да я боли глава - не знае какво може да й лепнеш, на нея, че и на децата ...

Ми не те бива в секса - намерила е някой дето се справя по-добре от теб. А може и да си и писнал

голям праз. света е пълен с жени и мъже и човек може да се покаса от хойкане, ако в кащи не му се отваря парашута. аз съм на принципа: дами канят. никога не нахалствам. ако жената иска - ще се обади. та, на мен това все още не ми се е случвало, но окото ми няма да мигне, ако ми се случи - ще се покасам навън. какви цомбести женици има там навън... мале-мале-мале.

Какво значи "покасам"?

Aми, и на мене като ми свърши ракията,.. губя си чувствата и.....не правя секс!

Добре, че излизат чат- пат и такива статии. Нали трябва да се различаваме по нещо от животните. Те се чифтосват, защото им идва сезона за размножаване. А при нас би трябвало да има любов, а не разгонване. То май сме по-долу и от животните..

Всеки втори отказва любов поради липса на секс.

Едно време каква любов имаше а сега айде да прайм секс т. е креватна гимнастика е може и на плота и в колата в асансьора после се хвалят. Любовта е тайнство споделено м/у двама. Сигурно говоря глупости щот няма вече кой де ме пори.

Ти не си баба, а си дядо.

Цъ, сегашните коли не стават за секс!...Москвето обаче беше перфектно...и на капака и отвътре...Мани ги ся младите. И тва не го могат даже...после що нямало хора...ами те кат не се е*ът как да има...главите ги болят...абе болни хора станахме...едно време ни болеше главата само ако омешаме ракията с вино....

Като отказват, после ще има да публикуват изневерите на жена си ;)