Рашидов награди с премии Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров

Министърът на културата Вежди Рашидов награди с парични премии от 2500 лв. и почетни грамоти големите български изпълнители Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов награди с премии Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли е срам, Рашидов , от къде на къде , пяли песнички и големите заслуги към държавата, по спциалистическо време получиха и евтини апартаменти и големи хонорари , затова някои са вече милионери , дайте им сега още пари като на академиците които взимат по 3000 лв. пенсии , то бива бива , ама това не се трае.

ПЛАКАХА КАТО ЕДНИ БЕНДЯЦИ НАЙ СЕТНИ ИМ ДАДАХА НЕ ГИ ИСРАМ ИМА МНОГО ДРУГИ ХОРА КАТО ТЯХ АМА НЕ ПЛАЧАТ

Браво на моя човек.

Какви премии..Това си е чисто подаяние.Нали се написа,че Годжунов умира от глад и диабет и няма пари. И веднага измислиха премии. Дайте на хората пенсии, от които да не се срамуват пред деца и внуци.. За какво са блъскали толкова години ?? На запад, ако някой почине преди да стигне години за пенсия, то тя се изплаща на децата му или съппуга/та..А къде отиват нашите пари питам аз ?? Кой ги лапа ??

И си прав и не си прав...В култовия филм Оркестър без име....имаше една реплика от сорта че...... като е празен долапа не ти е до телевизор....и че само с изкуство не може ....всичко живо е тръгнало да пее и свири един човек за работа не мож намери.....та по тоя повод хиляди са хората които много повече са блъскали и нямат пари за хляб и лекарства...така че кой крив кой права всеки за себе си да решава....това че не са се осигурявали си е тяхна грешка отделен е въпроса кой когато е цял живот на чики-рики мисли за някога напред във времето...съчувствам им но това е живота

дайте и на мама, която цял живот се е блъскала и тя - да научи децата на четмо и писмо. Нейната пенсия си е подаяние, премии не получава.И като нея има хиляди...