Джонатан: Сюзън Сарандън е жената на живота ми

Актрисата се раздели с приятеля си Джонатан Бриклин след шестгодишна връзка. Той трудно свиква с тази мисъл.

Обратно в новината

Коментари - Джонатан: Сюзън Сарандън е жената на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я оставете хората на мира и не се бъркайте с любопитните си мръсни пръстчета....! Защото, представете си, имат в гащите си същото, каквото имате и вие, но не давате да ви заничат там, нали???? Ебати булгаристанците!

защо когато мъжете са много по-стари от жените си - никои не ги критикува, а жените с много по-млади мъже - не става?! къде е логиката? злоба и стереотипно ограничено мислене. понеже стадото така е решило, сорри - обществото.

Повече от 10 години разлика се усеща след време, независимо в полза но кого е. До 10 години е нормална, дори малко под тях, но над вече е прекалено.

С 10 години разлика са Шакира и Пике. Той е на 27, тя на 37. Снимките им ми напълниха душата. Щастието не може да се скрие. Когато двама души са един за друг, разликата във възрастта не от голямо значение. Както и "нормалната" разлика не е гаранция за щастлив семеен живот. Вярно 10 години не са толкова много, както тук, но те си знаят....

Богатите винаги са харесвани и никога не остаряват сами, за съжаление на нас бедните хубави, които не харесваме дрътляци.

Моят мъж е 7 години по-млад. Не съм богата. Двамата сме на заплати, като той печели повече от мен. Красива жена съм или поне така казват всички. Чувстваме се прекрасно заедно вече 15 години и той все още продължава да ме ревнува. Всяка жена може да бъде с по-млад мъж, стига да не страда от предразсъдъци и комплекси и да не обръща внимание на хорската злоба. В истинската любов годините са само цифри. Хубава вечер на всички!

И аз съм като теб, само дето разликата ни е 13 години. И аз не съм богата и никога не съм била. И си абсолютно права за предразсъдъците.

Жената дето ще уреди живота ти е по-правилно да се каже!

Кой ще каже какво е любов, кой ще каже какво е?!!! ... Със сигурност повечето от пишещите тук нямат представа какво е и бъркат любовта със секса.

Съчуствам му. Свежи бабички трудно се намират. В Холивуд ги има повече ама тука у Перник ние познавачите на най-истинския герентофилен секс сме много зле.

Киро, защо бе, умнико, когато някой дядка тръгне със свежо гадже на 18, му казвате евала, но една достойна актриса като Сарандън, бързате да анатемосате. Ако някоя дума ти бяга - ползвай речник :) Не виждам нищо лошо, че имат разлика във възрастта, историята познава наистина драстични случаи...

Когато Агата Кристи се омъжила за 14 години по-млад мъж и я попитали как си обяснява уверенията му, че е влюбен, тя отговорила, че може-би той изпитва любов към историята, затова я харесва. Сарандън е красива жена, но все пак, не ми се струва нормално една жена да легне със...сина си. Може и той да обича историята.

Може да легне с който си иска..отгледала си е децата честно си е изкарала парите...и си е записала името в светованта история...за разлика от наште бг дядовци дето изпопрекараха внучките ви....нито парите им са честни ....нито някоя някога ще ги запомни с нещо...

Браво, Прасчо :-)

а когато същото нещо го прави мъж,той обича географията ли?

Супер! Много се радвам, че има и такива прекрасни хора! А дано да му е жива и здрава Сюзън до 120 години и все така да се обичат!

Млад козел стар върба лющеше!.. Не е нормално и кой каквото и да ми казва! Това не е любов- това си е най-много симпатия, харесване- ама чак пък любов! И аз обичам баба си, ама това любов ли е?

Ами да, в патологията има такова заболяване - ГЕРОНТОФИЛИЯ. Е, има и педофилия, ама можеше да е така, ако Сарандъм беше на 11-12 годинки, да речем.

А как наричаш това, че обичаш баба си?? Любовта не е сексуално чувство, страстта е. Явно не ги разбираш нещата и не си способен на нито едно от двете. Кофти...

Абе ма'ани, разбираш ги ти тези работи! ;-) Само внимавай каква е любовта ти към баба ти, че я виж какво е написал Доктороу малко по-нагоре! Гледай да не се превърне в страст, че тогава.....Тук няма много като Сарандън!

Мдааа, за любовта няма граници и някакви си 30-ина години разлика не са нищо! А пък особено за любовта към парите!!!Но тоя Джонатан не е бил с нея заради пари, а заради любов! Саааамо любов и нищо материално! ;-)

Някой беше казал, че има много по-хубави неща от парите , но и те струват пари.:) А сърбите имат и по-пикантна приказка: Човек без пари е ла*но, а с пари-личност.:)

да щото няма лайна с пари

Каква жена на живота му като е стара чанта?! Пишат журналистите колкото да не заспят! Справка: Деми Мур, Мелани Грифит

А, като пишеш за Мелани Грифит та се сещам, че сага Антонио Бандерас е лудо влюбен в Тейлър Суифт (и има защо!). Малко е разочарован от отговора и, обаче, защото тя му е казала, че БАБА и много харесва филмите му,! А той се почувствал някак стар! ;-)

Явно за него не е стара чанта. Междувпрочем този израз се употребява само от хора, които освен младостта си нямат никакви други качества.

И от мъже, които търсят в жената само плът, т.е. ценят в нея само младостта и свежата кожа. Обикновено такива хора никога не са изпитвали любов и вероятно никога няма и да изпитат.

явно е много готина, на 68 години, тои на 37, странно, но след като на тях им харесва, те си знаят наи-добре.

Да, тя БЕШЕ много готина едно време, ама сега е такава само ако я гледаш от много далече! Ееех, старост-нерадост! И нас това ни чака, надявам се! Защото да си останеш завинаги млад и готин никак не е добре - като Джейм Дийн например! :-(

Бързо писане = пропуск! Джеймс Дийн, със С на края!

Щом я помниш от едно време и ти не ще си вече млад и готин.

Хайде де, обича парите на "мама". Да не би да е дал собствени средства за бизнеса? Мъжка златотърсачка е тоя.

На тази актриса й върви на млади мъже.

Чудя се какво не му хареса на Тим Робинс...............

Оправдания разни.

Може да е какво ли не - например може да има лош дъх от устата. Или пък просто да и е писнало от него.

Много го харесвам във филма "Изкуплението Шоушенк".