Лили Иванова покани тв екип в дома си (снимки)

Лили Иванова посрещна в дома си екипа на „Денят започва с Георги Любенов”.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова покани тв екип в дома си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ако пак пуснат филма, който са заснели през 1982 г. на операта "Набуко" на Арена ди Верона с Гена Димитрова в главната роля, непременно го гледайте, че да видите световен триумф и да чуете божествено пеене. Бъдете здрави!

Ако трябваше да кажа как си представям дома и щях да го опиша точно така, като музей.

абе човек ,ти с гъза си ли мислиш-коя от днешните простакеси ще извади такъв глас и ще се задържи на върха на славата и народната обич до тези възраст -БЪДИ РЕАЛИСТ"ЛИЛИ СИ Е ЛИЛИ-ДАРЕНА ОТ БОГА"

Странно защо сте сложили Лили Иванова в категория ШОУ, а другата ви категория ЗВЕЗДИ е пълна с разни мишки.

Последно от ЗВЕЗДИ: Деси Цонева заедно с бившия на адреналинката Яна. Елен Колева изморена от тв изявите на Александър. Маца: Вече се харесвам такава, каквато съм.

любимата ми певица,бъди щастлива Лили и ни радвай с песните си,винаги съм се възхищавала на чувсвото с което ги изпълняваш,каквото и да пишат за теб ти си класа.Бъди здрава и продължавай да ни радваш

Много финес, белота и спокойствие лъхат от дома на ЛИЛИ ИВАНОВА. Тя е земен човек, с високо поставена пред себе си летва за изкуство и успех.. Радвам се, че ще мога да видя любимата си певица в неделя в предаването на един лъчезарен водещ

Красиво! Лили има вкус. :)

Класата си е класа, раята в колибите(панелките) и в каруците( дърти бемеветаи други таралясници)

Това са чалга феновете. Объркал си темата.

Има много качествен народ, живеещ честно и почтено в панелните жилища.

Песните на Лили Иванова са прекрасни-съвкупност от хубави текстове и чудесна музика.Професионалист откъдето и да погледнеш.Имам много нейни албуми и ги пускам непрекъснато ,защото днес няма какво да се слуша нещо стойностно.Но най-харесвам ,че Лили не обръща внимание на дребните душици които плюят непрекъснато срещу нея и не са постигнали нищо.Бъди жива и здрава и да ни радваш още дълго време с хувавите си незабравими песни.

О мила rita, сега професорите по българска филология ще ви разкъсат....Текста ви е пълнен с "фатални" правописни грешки....:) Много ви моля, концентрирайте се малко повече :) Чакай да внимавам как пиша, че.....

как може да мислите само за заядливи изблици-то май е от глупост

Злобни и некадърни чалгарки или поп певици са напълнили темата с обиди срещу Великата Лили Иванова. Жалки сте.

Лили Иванова е бездарница.

абе човек ,ти с гъза си ли мислиш-коя от днешните простакеси ще извади такъв глас и ще се задържи на върха на славата и народната обич до тези възраст -БЪДИ РЕАЛИСТ"ЛИЛИ СИ Е ЛИЛИ-ДАРЕНА ОТ БОГА"

тази комунистическа пач.... има военен чин

Песните на Лили Иванова-смислени и завладяващи! Браво Лили,велика си!

Ами те не са нейни, добре е да благодариш на този, дето и е писал текстовете към песните. Тя е просто един изпълнител, не напразно навремето им казваха "естрадни изпълнители" точно затова. Защото те нито музика композират, нито текстове пишат, само изпълняват. Та в този ред на мисли, когато започнат нашите изпълнители да си пишат всичко сами, като западните си колеги, тогава мога да ги приема за велики

Преди години бях на нейн концерт. Без до този момент да съм и голяма фенка, но ..... беше впечатляващо и завладяващо. На друг такъв концерт не съм била до момента. Пя три часа не на плей бек, а на живо и нямаше пауза - само пииваше вода от време на време. Наистина , който не я е слушал на живо е изпуснал. Пожелавам ВИ да си го позволите и се докоснете до изкуството й. Гордост е за мен, че тя е българка. Благодаря й, поклон дано дълго време да е жива и здрава.

Tя не отстъпва на нито една западна звезда!

Мавзолей, китки... Айде да не продължавам.

Лили е голяма певица! Талантлива, работлива, упорита! Да и пожелаем дълги години живот и крепко здраве! Да ни радва с нови и нови песни! Има много какво да научим от нея!

Уважаеми дребни душици лишени от социален живот: човек се усъвършенства, развива и върви напред, първо ако има желание и умствен капацитет и второ, със социален живот, пътувания, четете на книги и посещение на различни мероприятия/концерти/.... Тази жена е постигнала много и няма нужда от вашето одобрение или неодобрение. Всеки човек, който е имал щастието да бъде на нейни концерти знае какво може и колко е велика! Концерта в зала Армеец ме пренесе в друго измерение.....Но това измерение е затворено за горепосочените дребни души....Останете си със здраве и все така живота ще минава покрай вас....

Е, не е било излишно едно пренасяне в измерението на грамотността...

?????

Няма да е лошо преди всичко да си "усъвършенствате" граматиката.....и после да давате мнения...Нещо с пълния член не сте никак наясно....В случая е концертЪТ.....животЪТ..... А пък Лили си е една соц-останка:-)

Точно това имах предвид. Но въпросителните знаци искат да им се обясни популярно. Благодаря за помощта в тази насока.

И запетайките, и запетайките. Но тях да оставим за по-нататък. Да не искаме прекалено много от поклонниците на... великата. Те са в други измерения.

Майчице мила....как я докарахме до там да се " усъвършенстваме" с "посещение на различни мероприятия/концерти/.... " Ами те тези дето ходят на концертите на Лили трябва да са вече съвсем "съвършени"....Бог да ни пази от "едрите душици".....

Уважаема ЛИНА, нали не си мислиш, че винаги ще останеш на 20 години? Или може би си на 13, ако съдя по менталния ти капацитет...(Ментален - справка: Тълковен речник)

ЛИЛИ е велика!

Какви са критериите за определението "велика"? Има ли поне един, на който да отговаря? И кой ли е той? Сляпото преклонение винаги е било признак на скудоумие и примитивизъм.

Имаше ли въпроси от вида "Ваше примадоние, Вие гениална ли сте, или само велика?"

Колко много злоба лъха от душите ви!Оценяйте това което имате,спрете да плюете по хората които са прославили Родината ви!Бъдете добри хора,спрете се!Тази жена е велика,на толкова години и още пълни залите,не само в България,а навсякъде по света!Помислете си вие какво сте направили през живота си и вие ще остареете,но от злоба сугурно ще бъдете с памперси! Поклон пред Лили!Тя е единствена!

добра певица, кофти човек, в никакъв случай не е най-великата, от нейното поколение е имало много по-стойностни , просто не са били омъжени за правилния човек!

Лили ОТДАВНА не е това което беше....Тези, които я величаят....ПРОСТО имат носталгия към МИНАЛОТО....

Кого другиго да покани???? Най-чистият и прекрасен човек в телевизията, който няма да търси сензации и простотии и да провокира, а просто ще интервюира възпитано и ще си тръгне.....! Няма случайни неща.

Луксозен кич?

Няма как да е по-лигава от Георги Любенов. Той чупи лигомера.

зевездите са си звезди, хората са си хора.. и принципно , никога ни е късно ,човек да се върне , там от където е тръгнал и да потърси път към хората...които са важни за него.

С тоя мрамор все едно си в мавзолей !!!

Това май е апартамент, при цялото и величие не е успяла да построи къща или поне да купи мезонет.

ауу що трябва да е тъпа ли

Киану Рийвс пък пътува с метрото и пазарува от местни пазарчета, това че човек има милиони, не означава, че трябва да е винаги с широки пръсти или да пръска безсмислено, въпреки че от видяното в дома на Лилито се вижда, че е доста скъпо, дори да е апартамент.

Иван фаянсаджията разгледа дома на Лили и се изказа професионално. Кой кавото го вълнува.

Докато не земете да признавате за наи голиамата пивица Лилиту ша ва триа ей галфони!

Велика , божествена , единствена.

На 24 април ще навърши 76 години! И все още пее, браво! А иначе лъха студенина от дома ѝ, като в Дикенс - мрамор, кристал, антикварни вещи, като в музей. Да е жива и здрава и да може да пее до края на живота си, в това е смисълът му, не би преживяла без песента и ден!

кой е тоя дикенЗ

Мин. 79! Това злобно, себично същество укрива не само данъци в огромни размери, а и годините си!

Ало, злобарите, това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на вола.

Милост към този завистлив бг народ.Колко завист,боже,колко завист!!!!Затова все още ще си казване честита баня!!!Там някъде в 17-18 век с мисленето ставаме точно.Бог да пази БГ!!!

Интервютата с Лили Иванова са безинтересни и откровено казано - безсмислени. От години едни и същи въпроси, едни и същи отговори...просто нищо ново не научава човек....

Ти голям фен се извъди - от години следиш всички нейни интервюта и си водиш записки. Ами да, скоро не се е женила и развеждала, няма новини, примири се.

Това не може да се случи на Любенов, защото за разлика от много други е с чиста душа и мисля, че това се усеща. Преди време отново той беше направил страхотно предаване с нея.. каквото не бяхме гледали

Браво лиленце!!!! Много хубаво жилиште, много хубави мебели и младиа сладур, каде те интюрвира направо да го схрускаш с горен ляф зъб за закусчица или да го уближеш за дасер като ванилоф сладолед след тешка обедна софра пълна с свински пръжоли , ухаешта шкембе чорба,трепереща пача и други завартяни делекатеси....обаче дами и Господа нека да се погледнеме право в очити и да запитаме: каде отиди класическата музика.? Лили иванова може ли да испее поне една ариа от операта свадбата на дон жуан от бах? Може ли да исвири на оркестар барем една синфониа например лунната синфониа от моцарт? Може ли да изиграе без да си преплете финните крачка поне един балет като балета "камънотрошачката" на видния съветски композитор луд въх ван бентован? Най много да може да забие две три саби по чучелата на зависниците си както в юнашката синфонична поема на насран храча турян "клан със саби" ! А какво да кажеме за фолкгърлите които в мозикално отношение са гола вода, не могат да испеят две омаленi или овелечни секунди или малки секси, обаче всичките свирят на медяни кавали и вълшебни флейти от сарце.... и накрая.... за себе си не изкам да говоря, но няма как да не споделя, щом ма питати, че владея до саваршеснвто всички духови инстроменти, като едновремено мога да свиря на фагот и тромпет в две различни тоналности и темпа. С одоволствие давам часни уроци на начинаещи млади певици и певци. .....

Жалък опит за оригиналничане. Резултатът е показна липса на остроумие.

Вие действително ли не можете да пишете???

Хайде сега и на писане ли ще си играем тук? Не може ли просто на шльокавица - нашите деца са умни и знаят дори всички песни на Пайнер! Важно е да се съобщи поредната "експлозивна новина" и... да си вземем хонорара!

Я ти се похвали с нещо

Някви бастуни и даскалки се ругаят.. толкоз ли е скучно в куптора, че се обиждате тука..

завиждам на георги любенов за снимката ..нека си коментират другите

Извинете, забравих да си напиша НИК-а, затова повтарям написаното: "завиждам на георги любенов за снимката ..нека си коментират другите" П.П. Поздрав: Bastun /по многоточията ще ме познаете/

Чичка, нали знаеш, че като си 60 годишен, няма как да си геронтофил. Просто всички лели и баби са ти наборки, примири се.

Ейййй....Злобили споко ,че ще се задавите от собствената си жлъч и отрова , тъй ,че по леко, да не се гътнете много преди да стигнете годините и ВЕЛИЧИЕТО на ЛИЛИ ИВАНОВА!Глътнете си успокоителните и лека нощ!

Тоя па! Ти луд ли си бе? Хич не ми и дреме за това изкрейзило егоистично бабе...хо-хо. Пия си блъди Мери-то и хич ми не дреме. Само се намирам на приказка тук, докато си дойде жена ми, че скучая, пък и новините са тъпи по ТВ-то

Нищо друго не ти остава освен да се нальокаш ,че иначе как се спи с това плесенясало мислене.

Не, не, не! Нека не се превъзнасяме прекалено. Зад Лили седят цели роти композитори и текстописци. Да не говорим за медийния ореол още от комунситическо време. Има страхотни песни - чудесно! Каква е точно нейната заслуга за това? Тя ли ги е сътвприла - не. Изпяла ги е вярно, добре, по нейния си начин и това е. Хора с певчески данни - колкото щеш. И ето кризата в съвременната музика и кризата мюзик айдъл. Изпълнители на чуждо творчество - това е. Дай ги тия парчета на което искаш момиченце с гласови данни - може и по-добре да ги направи. Така че - аман! Лили е велика, ама сама по себе си и тва е.. Да не се превъзнасяме толкова.. Без хората зад гърба и си е едно остаряло мюзик айдълче ..

Tова, 100% го е написал "Tракторист", а не продуцент!!

Не пич, продуцент го е писал. Само че заради пънове еснафи като теб - не се появяват новите звезди и си циклим на старото до гроб.

Най-голямото достойнство на един артист-ДА СЛЕЗЕ НАВРЕМЕ ОТ СЦЕНАТА!!!

.....Tова, го казва публиката!!

ти пък коя си че да казваш кое е навреме. щом продава билети и пълни зали нека пее.

Нейното време не е настъпило, ЯВНО! И няма да настъпи.

Лили Иванова и Емил Димитров са колосите на България в музиката.За напред може да се явят и други ,но за сега няма дори и наченки.

Sessilly

А случайно да си чувал за Илка Попова, Елена Николай, Борис Христов, Николай Гяуров, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Никола Гюзелев... и още и още, изброявам най-популярните. Миналата година си отиде голямата звезда на оперетата Лиляна Кисьова, но такива кончета с капаци като теб сигурно и името й не са чували. Жалка работа!

Няма връзка. Те бягат в различни коридори. В своя обаче, Лили е безупречна.

Всезнайко,как може да сравняваш оперната музика с естрадната? В случая говориме за ЕСТРАДНА БЪЛГАРСКА МУЗИКА.А що се отнася до Гяуров , да велик бас със световни постижения. Но малцина знаят как КАРУЦАРСКИ Е НАПСУВАЛ ХОРАТА ,КОИТО СА МИЕЛИ УЛИЦАТА ПРЕД ОПЕРАТА В СОФИЯ ,ЧЕ ГО НАПРЪСКАЛИ.

Всички, които си изброил а излязоха от България и станаха чужденци с чужди паспорти. Само Лили Иванова остана истинска българка.и

Sessilly

Глупости! Това че някой живее извън България не го прави по-малко българин. ДАже напротив, в много от живеещите в България виждам гъзолизачи на чужди държави воглаве с управляващите. Да си българин не е местоживеене, а съдба. А тия, които викаш, че били станали чужденци (а това не е вярно) и досега ги помнят ценителите на операта по целия свят, ако и много от тях да ги няма вече. Повечето от големите ни оперни певци след приключване на кариерите си направиха майсторски класове именно за български дарования. Те си останаха БЪЛГАРИ, където и да живеят. Апропо, да добавя и Люба Величкова-Люба Велич, най-великата Саломе.

Божееее... Колко сте злобни! А Лили е велика!

А в нашето село не е пяла от поне 2000 години.

На тези години и вкъщи да си на високи токчета. Независимо, че имаш гости.

Да не искате да е по анцуг и пантофи?!Това е уважение към зрителите и към себе си.

Като гледам какви интериорни дизайнери са писали коментари, мога само да се надявам да зърна в някое списание родните им домове. Домът на Лили Иванова е стилен и добра презентация на нейната личност. Стилът може да се разминава със собствения ми вкус, но не бих отрекла, че домът е елегантен и красив. В крайна сметка жената го е обзавела според собственото си чувство за комфорт и уют. Грозните нападки на пишман разбирачите са просто поредната заявка за простотия и тесногръдие.

....браво! 1000 плюса!!

Aбе разправят че тая е толкова дърта, че в кръшелното и ЕГНто било написано с римски цифри, щот когато е родена, нямало още изобретени арабски.

А знаеш ли как започва писмото си към дядо Коледа " - Ей, малкия.....

Да, тя ако е родена преди едиколко си века, значи сте почти набори. Някакви 30 годинки разлика. Нали, динозавър?

На всеки шест месеца има по едно такова показване на жилището. Последното бе по повод данъчните тегоби и кой какво притежава. Сега показваме в какъв стил живеем.

Kато чета коментарите, ми прави впечатление, че много бесни кучки има във форума! Oт злоба, от завист вият и квичат!.. Aпартамента и бил кич, две вази само имала...Kои знае в какви колиби живеете и кенефите ви са на двора и стъпвате на две тухлички за да серете в трапа?! Hаи важното е, че е велика....няма друга като нея,...Kласика е! ...и не е,... силиконова чалгарка!!

C това, че където трябва не слагаш главна буква, а където не трябва, пишеш с главни букви и многоточия на напълно произволни места си личи селският ти и неграмотен произход. Неграмотността не е порок, но е добре да я прикриваш!

пазбрах те веднага по правописа!! Hе си начална учителка, защото ми звучиш като необразована Pомка!.. и е необходимо да се научиш да си миеш косата и устата, защото, чак тука замириса на кенеф!....или у вашето село това са непознати неща??