В очакване на новото кралско бебе

Феновете на кралското семейство се готвят да приветстват втората рожба на принц Уилям и на неговата съпруга херцогиня Катрин.

Обратно в новината

Коментари - В очакване на новото кралско бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че има фотографи, които са я снимали без грим и гледката е като от филм на ужасите, сбръчкана, със сенки под подпухналите й гадни, воднисти очи и огромни торбички под клепачите, получени вероятно от алкохолизъм.

Принцът явно не обича да ближе захар през стъкло ;) Да са живи и здрави.

омг, ся докат роди тазя принчипеса от улицата, не мойм спа....

Супер си е кралския принц, с тези големи розови бузки. Жив и здрав, нямат проблеми хората с нищо.

има много по стоиностни неста за които дир.бг може да информира. овчя им захлас по катя и бил го знаем отдавна ! кралските фамилии са остаряла и смешна институця, паразитираста на гарба на данакоплатеца ! транслитериран текст !

покланяйте се бе слуги и роби Тва искат да ви кажат от далечната Англия, помагачите за избиването на арменции и българи векове на ред.

Да не би да сме колония на Англия, Какво и защо ни интересува кога, къде, по какви причини, пол и т. н. ще се роди кралското бебе? да е живо и здраво! и толкова. В новини на Българска национална телевизия състояща се от 20 минути, за кралското бебе са отделени 7 минути и за новия Американски филм още толкова?Стига бе! осъзнайте се!

За обща култура, како, за обща култура...

и тази информация с какво ще те обогати?

общата култура се постига с четене, не със списване! така че ако, обичаш почни да четеш но не форумите а дебелите книги.

слугите са си слуги в генетиката им е заложено

"Възможно е то да се роди и в деня на годишнината на сватбата на родителите си - 19 април. " Защо ли ми се струва, че имате грешка? Доколкото знам се ожениха на 29 април.

И аз така знам. Имах рожден ден тогава.

И аз, затова го помня.

TИPAMИCУ

Имала си ? А сега? ..Всъщност ако се рди на 19 що не си смениш и ти рожденната дата..Виж как само сменят дати хората-опссс..пишещите статии тук в дира.