Кои са най-сексапилните българки

Приятелката на ТВ продуцента Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева е на първо място в ежегодната класация "100-те най-сексапилни българки" на списание Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-сексапилните българки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичетата са хубави,няма спор.Ама ако си махнат грима и силикона ..........Рядко се срещат жени с натурална красота,на такива им се радвам от сърце.

Биляна и Джия стават да плашат мъжете с тях, а онова джудже Николета откъде извади тези дълги крака? Ако я няма магията на фотошопа, всички са за смях. Лияна е парексаланс к-ва, а Мария Илиева кой я набеди, че е секси? От целия ужасен арсенал се откроява Саня - личи си класата, тя просто е актриса, а не чалга-пачавра.

Тези дръгливи брънтии, ако ги "таковаш" , оная ти работа ще хване пневмония .

кое и е сексапилното на бориса? носа й опира върха на горната устна. тъпа и крива е. кучкова за 1 място-да.... но най-красивата българка...и естествена е никол станкулова. тя къде е ? я сложете бориса и никол една до друга и вижте за кво говора...айде стига с тая шуробаджанащина...ама пак добре,че не са сложили първа мис крокодил :)

Добре че първо прочетох коментарите и бях подготвен да не получа трайни увреждания от вида на плашилото номер 12. Снимките са разнородни и по тях никакво сравнение за хубост не може да се прави. Снимката със сестричките за мен е най-еротична. Другото е че никаква хубост не може да се сравнява когато моделът е със слънчеви очила.

Джия (истинското й име е Гинка) е наистина разкошна, останалите изброени са буквално ГМО-та!

МРАЗЯ ДА ГЛЕДАМ ХУБАВИ КОЛИ И ЧАСОВНИЦИ БЕЗ ДА ИМ Е СЛОЖЕН ЕТИКЕТА С ЦЕНАТА .... ... НА БИЖУТЕРСКИТЕ МАГАЗИН НА ВАН КЛИЙФ ЕНД АРПЪЛС В ПАРИЖ ВСИЧКО СИ Е С ЕТИКЕТЧЕ - ПРЪСТЕНЧЕ 15 000 ЕВРО , ОГЪРЛИЧКА 10 000 И Т.Н :))

Хам бубатаа!!!

Много горда се чувствам , когато нашите журналисти питат всеки кацнал у нас чужденец, дали харесва българските жени. Веднага усещам как ми е вдига цената.

УУ нас на вулгарността му викат сексапил

само не разбрах това класация на най-секси българките ли е или каталог с компаньонки...

Да си кажа и аз мнението като мъж.Зависи какво се разбира под сексапил.Ако говорим за естествено красиви жени,т.е по-цялостно или сексапил като синоним на женственост,за мен това са Джия едикоя си и Саня Борисова (ако не се усмихва прекалено).Те са повече тип фотомодели.Ако говорим за сексапил в смисъл да ти се иска тази да я хванеш и да правиш животински секс с нея,за мен по този критерии са Кучкова и още една плейбойка с бански.Другите въобще не са ми секси,прекалено изкуствени или направо натрапени в тази класация.

номер 12/18 - Лияна ли Лиана ли не я знам каква е .. мо направо се уплашИх на загасена лампа. Иначе има тук таме някоя дет без грим може да мине преспокойно за красива сексапилна българка. На останалите изкуствени съвременни преработки сексапила е колкото на парче г*вно.

Аз съм най-красивата българка, ама няма готини българи, които да го оценят и за това отидох в чужбина. А тази класация естествено не е правдоподобна, то не става само с една хубава снимка да станеш най-сексапилен. То се иска да го имаш отвътре, да си интересен, интригуващ, а не просто тъп и нагъл като Бориса. Като ти измучи с този мъжки глас никак няма да ти стане секси.

Ъъ.. сексапилни жени? аз не виждам сексапилни жени тука; виждам само наджукени к*ви със запънала им се на устите дума "ела ме ---". Истинския сексапил няма нищо общо с такова блатантно долнопробие, сори. (сигурно ще ми скрият коментара, ама истината боли, знам...)

защо се възмущавате. Момичетата дават всичко от себе си за малка 7 милионна публика по американски чалга образец. Как искате да се мерят с Анджелини и Гуинети на балканско ниво..

Какви са тези ГМО-та ? ГМО не е ли забранено в България ?

Ама защо трябва да четем за тези? Алоооо, дир-ааааааааааа, писна ни да пишете за неизвестни моми, да ме извинят, сигурно са жени, ама.................Не ни се четат такива неща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е най добрата амтиреклама на севременноте българки

Разбрахме, че момичето се бори с тютюна! Толкова ли е пристрастена, та чак и така се казва???

Урааа! Да живее България!!!

Голяма борба за свиркаджийка номер едно на републиката. Младите напират, старите не се дават.

Тая Лияна е баси гнусната пача!!!

Вярно, ама Николета и Алисия не и се дават.

Ако това изложба на творенията на зле платени пластични хирурзи мога да се съглася.

Броиме к*рвите ли?

защо в топ 10 не е Лиляна Попова.

Това е класация за хора, не за биволици, затова.

кво ни занимавате с тея изроди бе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази поредица от снимки е поредно потвърждение, че българките са най-хубавите жени! България над всичко!!!

Кобра, ти ли си ?

Най-сексапилната българка е моята приятелка. Най-сексапилното в нея е това, че е естествена - и духовно, и физически.

Това не са жени, в т.ч. българки, а мостри на т.н. естетична хирургия. Моля вижте снимки от "натуралния" им период - обикновени момета, подчертано посредствени и до днес като интелект. Е, това ли ще давате за пример само и само да си запълните страниците!!!! Жалка история. Къде е вниманието към истински стойностните ни съвременници? Или щкултурата и умът вече не са интересни... Ако това ви е нивото - срам!!!!!!!!!

Абе оня ,,мъжкар'' ватмана сигурно е бил шеф на журито.

АКО ПРЕТЕГЛИТЕ СИЛИКОНА, СИГУРНО ЩЕ СЕ УЖАСИТЕ. ПОКАЖЕТЕ НЕЩО БЕЗ КОРЕКЦИЯ И СИЛИКОН, СТИГА ИЗКУСТВЕНЯЦИ!!!

Слага се някоя пача, за която чичко паричко платил. Поразхвърля се малко. И става сексапилна... Журналистически мурафети!

за обида, ако кажа, че у нас почти всички напористи "девойки" са вече почти оформени уличници? Само питам. Мерси. И не забравяйте, че Великденските празници завършват чак утре с Томичева Неделя, посветена на Св. Тома Неверни. Христос Воскресе!

НОВИЯТ КАТАЛОГ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕЛИТНИ ПРОСТИТУТКИ Е ФАКТ. ЧЕСТИТО!

Вук до вука, майно льо....

Стою

Тц. Не са вуци. Кучки.

Стою

Класацията е "мижи да те лажем" - Лили Иванова липсва!!!

Всичките жени безспорно са хубави. Малоумие ли ви гони да говорите глупости?

Мозъчната травма е нанесена с нещо тежко и тъпо. Най-вероятно с "класация"... Хора, опомнете се !!!

Пак най-секси са манекенки и фолкпевици у нас.Какво чудо!Навън има доста хубави момичета,които не се разголват, и имат повечко мозък от тези в класацията.Ама кой ти търси акъл?

не съм виждал българки и те са мутирали до неузнаваемост, или не съм разбрал статията правилно, и не става въпрос за жени, а за най-страшна кукерска маска... Къде точно видяхте "сексапил"? В парите които ви дадоха да ги "изтипосате" тук ли? Освен първата мадама, другото всичко е абсолютен фарс и жалко подобие на човешки същества... Тя и първата не знам как изглежда без трите тона грим и невероятния фотошоп, ама хайде, става за плакнене на окото. Добре че сте я сложили първа, че да я видим и да продължим към следващата статия без да губим време. Сега честно...ама вие сериозно ли ги публикувахте тия? Срам и позор, ако ги види някой чужденец, крака му в България няма да стъпи (не че е много важно)! Нищо чудно че все се бъркат и мислят, че замъка на Дракула е бил в България. Ако са прочели тая статия преди това, е напълно разбираемо да мислят така! Абсолютен фарс!

Слабо е плюенето по българките. Искате ли помощ от публиката ? Ето за това тази игра е велика.

Кухи лейки

Силикон на клечка

Извинете... ше повърна :-)

Няма проблем. Само иди в политическата секция. Там няма да се забележи.

Гери Дончева бе?! Нито е красива, нито интелигентна, Денис Ризов я направи за смях по националната ТВ, само си плаща тая некадърница да говорят разни продажни жълти медии за нея.