Селена Гомес гордо демонстрира пищната си фигура

Певицата от няколко месеца е с ново гадже и пищни извивки.

Обратно в новината

Коментари - Селена Гомес гордо демонстрира пищната си фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам някакъв спомен, че с тая бяха пуснала едно "плейбой" филмче, може и да бъркам, но тя е!

Проблемът на Селена е, че има най-бебешкото лице на света и никога няма да заприлича на жена. Даже ми напомня на карикатура - толкова не съответства лицето й на фигурата.. Понякога си мисля, че докато са я снимали в онова детско сериалче продуцентите са й давали някакви задържащи развитието хормони, за да я ползват по-дълго като тийнейджърка :) В резултат черепът се е запазил детски. Така мисля аз! :)

ква тиjнейджърка бе, тя отдавна е над 20...

Последните медицински изследвания показват, че по-пълните хора са по-здрави и живеят по-дълго!

Няма такива изследвания. Дори средно наднормено тегло води с годините до високо кръвно, диабет тип 2, инфаркт, инсулт, подагра, метаболитен синдром и какво ли още не.

Да, така е, но представите за "наднормено тегло" леко са се променили. Тоест границата между норма и над-норма се е вдигнала леко. Проблемът е, че човек е нормално да наддаде 10-15 кг над ученическото си тегло, но за цял един живот, а не за 1 година!

...висок холестерол, високи триглицериди, стеатоза, фиброза, цироза, артеросклероза, увеличено сърце. Няма как да имаш три пръста мазнини под кожата и да се заблуждаваш, че това е нормално и здравословно. Има си индекс на телесната маса - той показва кой има проблем с теглото. И той не зависи само от ръста и килограмите. Важен е процента мазнини в организма.

Така е, ама Селената не изглежда да е с наднормено. Особено ако визираме задокеанските норми направо може да мине за вейка.

Какво е "средно наднормено тегло"? Точно според индекса на телесната маса /ИТН/, коефициента се изчислява, като теглото в килограми се раздели на височината в метри на квадрат.Т.е., за жена, висока 1,70 /като мен/, нормалното тегло е между 52 и 72кг.Над 72кг се води наднормено тегло.Вярвай, Селена Гомес е доста далече от тези килограми.

Нищо ново под слънцето. Поредното малко и дебело цигане.

Оляла се е ....

Изглежда страховито с тези бузи, напомпана , скоро ще гръмне...

Интересно защо всички тези велики певачки, актриси и всякакви ВИП персони се женят за футбористи, рапърчета, ди жеи и подобни красавци . Как никоя от тях не се ожени например за математик, инженер, архитект, лекар или някой друг учил повечко време .

съм чувал следния коментар: Какви общи интереси може да имат с някой математик или физик или...той/ тя трябва да са от тяхната гилдия за да се разбират!

Защото лекар, инженер, математик и т.н., който е с разсъдъка си, не би си взел жена от толкова ниска каста, освен ако не му трябват авоарите й.

...що за идиоTcко заглавие..що за идиоTcsки коментари...масово иzпростяване..и никаква ченостна система...душевна пустуш..само простотии и цинизми са ви в главите..какво му е на момичето бе профани плиткоумни...ма сигурно не ви е по вкуса..не прилича на разплиокана чалгажиика...

Супер!Нека да има повече последователки,а не умиращи от глад момичета,които се притесняват,че няма да ги харесат заради пищните фигури !

Под новината има два вида коментари: 1. На хора, които признават очевидната истина, че девойчето на нищо не прилича и се е състарило с петнадесет години. 2. На пълни дами, които се индентифицират с новонапъпилата дебеланка и приемат негативните и правдиви коментари към нея, като такива отправени към тях. Прекаляването с храна, алкохол или наркотици има почти еднакво тежки последствия за здравето.

Ти сериозно ли мислиш, че момичето е дебеланка? Или имаш проблем със зрението?

Абсоилютно си прав.

Или аз нещо не разбирам....Или Вие, нещо сте в грешка..Момичето, не е четиридесет килограма, и Вие я наричате пищна ? Изглежда чудесно. А вие сте лоши. Не избивайте комплекси, по сайтове с безсмислени,злобнички коментари. Живи и здрави, погрижете се за себе си и после плюйте по младите дами...

Не са сложили актуални снимки, където се вижда, че момата е станала направо двойна. Оттам идва недоразумението.

Тази като я гледам вече е приключила....ниска, дебели и къси крака и лице като луна........

Е тя винаги си е била ниска и с къс бут!!! Не се е скъсила сега!!!

Беше поне по-стройна и фина като по-малка

Дебела била, ами то мексиканка слаба след 12-13 год. възраст има ли ?

Сега 12-13 годишните наши девойки ще изпаднат в затруднение - как да я боготворят след като не е кльощава? Или да я боготворят само защото може да пее? А тя може ли да пее?

Не и фенките и, които хапват макдоналдЦ. Те ще са много щастливи от тази новина. Същото се отнася и за момите с чернокожи гаджета/тъпкачи... Чернокожите обичат сосни мацки(бичмета).

Мале, баси и тлъстюгата, ужасна е станала. В лицето - дон Балон

Здрасти! Винаги е била с толкави бузи, даже и когато беше клечка.

Пухкава сладуранка, различна от масовия модел-кожа и кости,силикон и ботокс,грозни крака,но слаби- уж било върхъ

Селянче грозно...

обича явно да си угажда ама нещо ако продължава така ще надмине двойно Адел която поне е висока а таз ще се търкаля като топка за боулинг

Леееко прасиво лице, но пее страхотно иначе...

А Autotune-а, пее божествено, направо...

Сладурана. Взимам я!

Убаво си е момето!Като мренка!

И какво да ѝ гледам на тази? Излизам на улицата и виждам хиляди като нея.

Да ти имам улицата

Всъщност, нищо ненормално от закръглянето й. Всяка жена рано или късно заприличва на майка си. При Селена явно ще е рано. А майка й също има какво да покаже като обиколка на талия и бицепс :-)

Нека си пълнее, момето, какво ви влиза и излиза в работата?! Гледайте си кифлите в къщи, дето цял ден дъвчат чипс в училище. Е-е, понаддало сега на живо тегло - ми случва се де, може и да е от друго, време й е.

Това не е пищна фигура, а нормална.

Ако на тези години това е нормална фигура, след 10 ше бъде майка свинка!

Mnogo dobre izglezda momicheto :)

Тъмно ше прави вълнички като почнат здравите тласъци...сешште се

Ем тъП, ем неграмoтен!

Тази статия май е написана, за да може великите български комплексари, които мислят, че изглеждат идеално да излеят тонове помия върху Селена и всички "гнусни дебелани".

Ще прощаваш, ама мацето не е гнусна дебелана, нищо че е качила 10 кила. не е като онези безобразни Х-сайза модели, а просто е закръглена жена и е много секси, като изключим бузите, де - на мен лично не ми допадат чак такива, но въпрос на вкус!

Каква закръглена жена на 22 бе, аланкоолу. Докато стане жена и ще е хипопотам вече!

Тоя черния на снимката не е Zedd.

Да има една същественна разлика Zedd е бял беленичък. Този чернокожия от снимките не вярвам да носи същото име, чак такова съвпадение. Може да е новото и гадже ама определенно не е Zedd. А може просто да се е снимала с него.

Не коментирайте така грозно външния и вид. Селена Гомез има доста сериозно и тежко автоимунно заболяване - лупус. Може би на това се дължи напълняването и. Какво да направи момичето, дано всичко е наред със здравето и, толкова е млада.

Ужасно е, не знаех за това. Горкото момиче, толкова е млада. Да не дава Господ никому!

те май всички дебелани са болни от това автоимунно тежко заболяване- лупус... само че аз не му викам лупус ами фитнес и мързел става

Не се подигравай! Лупус е много сериозно заболяване, нелечимо и обикновено завършва със смърт. А тя е много млада още, само на 22, така че шегата ти е неуместна.

Прочети малко преди да пишеш глупости. От повече от две години Селена има лупус. Това е много коварно при това смъртоносно заболяване което засяга всички органи - сърце, бъбреци, стави кожа, всичко може да засегне. Няма лекарство за него и когато се обостри се третира с различни имуноподтискащи препарати, кортикостероиди и други които водят до затлъстяване. Може и напълняването да не се дължи на него, но може и да се дължи. Мислиш ли че е удачно да се подиграваш с това.

Брей, не знаех, че е болна от лулус. Ужас, горката.

Грух :))

аххахахахахаххахахахахаххахахахахах

И аз искам да съм гадже на селена

Мноо е арна нищо че е бай мангал!

Ако кара в тоя дух, на 30 години ще бъде тетка. Я какви бузи е наляла - прилича на нашенска селянка.

Стресът не прощава дори и на младите ...

На нея определено не е простил. Пази боже да се разболееш от такава коварна болест, при това още толкова млад. Дано успее да се пребори с нея и да си изживее живота момичето.

Ами трудно ше се разболееш стар от тази болест, защото от нея страдат предимно млади. А пък на фона на закръглеността, която е добила, ама хич не ми се вярва да има такава болест!

Заприличала е на жена.

А в ханша и баджачетата - на две жени!

... цялата е двойна; само циците не са се удвоили.

и нея негрите я оправят

Тва майна е нашата Мара-отварачката.

Хамбургерите не прощават и коп-колата.

.. и боза/та за бозки/те

ете тук е проблема нашия бизнес го не бива в рекламата. Ми направете бранд "Боза" рекламирайте като ЕКО храна увеличаващи цицоните и млеконадоя и ще се хванат вместо силикон.

Сакън, да не развалите булята!

Дали е пълна или слаба, не е толкова важно. Селена има силно еротично излъчване. Направо радиация. Блазе му на тоя.

Каква сладурана беше Селена преди 5 години, а каква свинка ща стане след 5 години!

Яко се е объчвила !!!

а ти яко си отслабнал умствено

На тези снимки е добре, но има едни други, на които е по бански - там е направо двойна ...

Zedd е светлокожо момче, със сини очи и славянски тип лице. Роден е в гр. Саратов, Югозападна Русия. Моля, проверявайте си информацията преди да публикувате такива погрешни новини.

''Руснак'' е бил като бебе. След това гермаец и накрая американец. Едва ли знае руски.

Няма значение, къде е живял впоследствие. Важното е, че е роден в СССР и че има руско име - Антон Игоревич Заславский, както се казва всъщност Zedd.

Шъ мъ прощаваш, ама тоя на снимката не е светлокож.Не знам кой греши.