Българче спечели награда в Сан Ремо с ”Камино”

Тринайсетгодишно българско момиче спечели трето място на Международния конкурс за солови изпълнители от 6 до 15 години "Sanremo Junior" 2015.

Обратно в новината

Коментари - Българче спечели награда в Сан Ремо с ”Камино” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Дюселдорф. Браво миличко.

Радвам се за всички успели българи и силно се дразня ,когато някой не пропуска случая да ги противопостави.Хората са различни,талантът е различен ,вкусът също.Успех на всички!

Браво на детето! Много бъдещи успехи!

Браво! Какви талантливи деца имаме!

Хвала мило момиче.Продължавай да се развиваш и печелиш слава.Поздрави и на родителите и преподавателите на Деница.

Още успехи пожелавам на детето.

Браво ДЕНИЦА , БИЙ да те ОВАЖАВАТ

Деница ги сразила, Григор ги разбил. Дираджийските журналисти, използвате език, който насажда агресия. Това е конкурс за песни, не е битката за Термопилите.

Завист и простота. Насра се, бе.

на детето. И като дете е облечено! Не като Крисия, която я направиха на плашило с онази грозна дълга рокля.

Парите не могат да купят вкуса .

Живо и здраво да е, пожелавам му успехи! Защо така се е намазала,с какво, та толкова и лъщят бузите?

Перфектна позитивна новина. Нова Лили Иванова. Може би в един момент ще стане по-добра. Напомням - Един Пиаф - Мирей Матьо. Лили Иванова - Деници Масилева. Трябва да се гордеем. Къде сте текстописци и композитори? Според мен трябвада се надпреварвате да пишете затова същество и да не го оставите в лъцете на МАРКУЧА-ПРОСТАК ОТ БТВ да го повреди както прави с много други таланти.

Брей, злобарите и тук пишат минусчета. Тая държава загива с тия анонимни простаци.

Друго си е простак с ник, нали? Вече не си толкова анонимен.

Да,има глас Деница,но тази песен не е за нея,беше някаква интерпретация на"Camino".Акцентът отделно,могло е да поработят върху него,за да не звучи"люна"вместо"луна"с омекотено"л".

Деница е поредното доказателство, че в малка България се раждат големи таланти. Браво и на това дете и все така напред и нагоре по пътя на успеха!

здрава и все така успяваща, мило дете, поклон пред таланта ти и грижите на твоите родители. Бъди упорита и все така позитивна. Остани си БЪЛГАРКА където и да живееш и работиш по света.

Браво на Деница- невероятно изпълнение на песента на Лили Иванова от 1969-та година!Деница дори не вложи целия си потенциал за пеене- изпя я с лекота, а тази песен въобще не е лека за пеене дори за професионалисти певци.

Тъй като няма видео от Сан Ремо 2015- коментарът ми е за изпълнението от 2014-та на Universong Junior- Tenerife 2014-та. Снимките с червената рокля също са от тогава.

Още едно даровито българче отлита от България ... Щастлив полет!

Ето това е новина,която радва и зарежда положително.

Браво на детето! Успехи в бъдеще!