Принц Уилям излезе в отпуск преди появата на второто му дете

Принц Уилям днес излезе в отпуск до 1 юни. Съпругата му херцогиня Катрин трябва скоро да роди второто им дете.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям излезе в отпуск преди появата на второто му дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е той не е ли непрекъснато в отпуска?

"Преди появата на второто СИ дете". така е правилно. Освен ако не намеквате с това "МУ" , че детето е на някой друг, пък Катрин го раждала на Уилям.

Поздравления за принца, който се проявява като грижовен баща, Сега малко отклонение с паралел към нашата действителност: българските мъже също има право на отпуск по бащинство (15 дни), но често тези дни не се използват. Причината е, че за отрудените хора отрязване на 10% от възнаграждението и закъснение на това плащане (тъй като минава през НОИ) е финансов удар, който малко български семейства са способни да понесат. Така (лично съм свидетел) много бащи стискат зъби и ходят на работа, въпреки че са безкрайни заети и изморени първият месец след като им се роди дете. Честито за държавата, в която живеем и отрицателния ни демографски прираст!

На 26 - ти ще се роди , де трябва да ида да залагам.

ей тва е да си докоснал Господ. Хаха а вие вярвайте че Господ е добър хахха.

Измислениат отпуск е за да се напише нещо и за принца, за да не го забравим, че напоследък ни занимават само с жена му.

до "българян": хеи умнико, тези паразити на снимката могат да заваршат всяко учебно заведение застото за всичко си плкастат.но бил (виллям) все пак предпочита дрогата и алкохола в едно с вечно надрусаня си брат хари. все пак не забравя тапоагалнико, че вече много бг студенти има в световни престижни университети. транслитераця

За крадеца отпуск няма......!Тоя и неговата фамилия са ограбили целия свят.Още в някои държави техни колонии хората измират за къшей хляб!

40 дни отпуск?! И кой ще кара хеликоптерчето на бързата помощ? От ясно по-ясно, нямат голяма нужда от принца-шофьор..."Принц Уилям днес излезе в отпуск до 1 юни. Съпругата му херцогиня Катрин трябва скоро да роди второто им дете."

Пронцът има право да излезе в отпуск по майчинство! Измори се да се показва ежедневно с бременната си жена и бебето, па и курсове искате да кара!

Абе хора, престанете с този принц, който едва ли знае за вашето съществуване и ако-да, то знае само лоши неща!

Катя

За лошите неща сами сме си виновни. Преди години, когато баща му (Чарлз) дойде в България, в частност в Пловдив, го закараха не къде да е, а в Столипиново. Това ли е "лицето на Пловдив"?

Има вид на кисел гъзар, който предусеща приятен и безгрижен живот пред него. Проста математика, която е направил, показва, че ще стане крал още преди да навърши 40 години ... кво повече искаш?!

А и е милионер! Супер!

Симпатични са ми, особено Катрин, но новината наистина е смешна...взел си отпуск от нещо, което е започнал преди месец...и то неплатен, смях се наистина :) Кралските особи са такива, защото не водят живота на обикновения човек, който работи, плаща данъци и си взима отпуск два пъти годишно. Факт е и излишното показничество с цел да покажат,че са близо до народа е нелепо и лицемерно.

Какъв отпуск па иска тоя. Нали е цар! Сигурно баба му го е пуснала в отпуск.

Този излезнал в отпуск от фиктивна работа, на която забележете се е хванал преди по малко от месец. Кралско лицемерие. Бъдещ крал без образование, щофьор на хеликоптер, нещо като нашия Симеончо.

Едва ли някой от тук пишещите е завършил толкова престижни учебни заведения, колкото един принц на Великобритания, но всезнайковци има много. Явно за това не се иска определено образование :), айде със здраве!

Абе, ходи да му целуваш ръка.

Щото е много трудно за един принц да влезе и да го завърши.

Без образование, друг път! Неговото образования ти не можеш да го получиш и в следвашите няколко живота!

ей да му се неведи. То човек незнае кога да каже истината. Ми ще се роди престолонаследник ние кат си нямаме му се радваме. Та до дира аз само припомням на народа че трябва да се покланя на господаря.

Тоя пък, бахти, по цял ден си гледа кефа, че сега пък взел, че се изморил.

И аз си взимам отпуска. Не се издържа. При такова величайшо събитие не мога да бъда безучастен и да тръпна кога нашите медии ще предадат на живо изписването на бебето. Отивам да се напия от кеф, че дира ме направи част от това супер мега хипер важно събитие !!!

Какво има да се обучава? Той е военен пилот, участвал в бойни мисии. Все ще се оправи с една въздушна линейка...

В отпуск от какво???!!! Професия - принц. :) Ех, това журналистите стават все по-зле ... Една новина не могат да представят!

По-точно по професия е пилот. Иначе принц е положението му в обществото.

Не ставайте смешни, това че има сертификат за пилотиране на самолет - не го прави пилот. Това е за да си хвърка с джетчето напред-назад за собствено удоволствие, а не да го практикува като занаят.

Излиза отпуск, че и неплатен. Какъв отпуск какво плащане нали е принц всичко му е дадено по рождение и работата му е такава само натоварва всички около себе се да го охраняват и да гледат де не му се случи нещо. Ашкосун принца не иска да му плащат защото сигурно не е виждал пари и кога ли е пазарувал.

От какво се измори пък тоя?

Ходи и ти пилотирай военен Хеликоптер в Афганистан, даже за 1 мес., после ще говорим.

Принцо колко месеца го е карал?

A къде пише, че се е изморил? Tука много хора с развинтена фантазия виждам се изявяват.

защо тогава ще си почива? Или може би принцът кара бърз курс за babysister ...