Сандра Бълок е най-красивата жена на 2015

Списание "Пийпъл" избра Сандра Бълок за най-красивата жена в света за 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Сандра Бълок е най-красивата жена на 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдее, и до това доживяхме! Тази красива, че и най-красивата! Пълно промиване, задръстване на мозъци и роботизиране! Това е жена с некрасиви черти и излъчване на нагла ку.ка, аман от опити за налагане на противни и изкривени представи!

Щом ти е неприятна, значи имаш друг Вкус, явно си свикнала със собствената си морда в огледалото и тя ти е еталон за красота. Това е лоша новина - щом мнозинството я смята за привлекателна, значи ти не вървиш.

"Щом мнозинството я смята за приятна...напънът за мислене на типичният безгръбначен идиот, част от безмозъчната тълпа. Прероден инквизитор, който е печал на бавен огън тези, които не са съгласни с него...

И тази е по-хубава от Тейлър Суифт например? Тея съвсем изтрещяха! Като я гледам на стари филми от преди 20 години, да перфектна е, направо богиня. Ама сега се е сбръчкала тотално!

Всички, които пишете, че е най-чаровната, но не и най-красивата - сте прави. "Най-красивите" имат някакво остро излъчване, а нейното е меко.

На кой точно му дреме за класацията на пийпъл ?!!!! Жълт парцал ! Прави са хората , които пишат срещу монопола " най-красива "! Да , ама не ! Тъп пр ! Моята мацка е с класи над булог :)

Стою

Не ти познавам съншайна, ама тва дет го редиш е точ так. Първо ни сервират заглавие "по-по-най", пък после обясняват, че еди-кой-си го бил казал/написал.

Явно тези, които са я класирали ... наистина не са виждали красиви жени. Тя е чаровна и талантлива актриса, но за най-красива ... ????

Повечето хора в днешно време са достигнали ниво на естетизъм, при който възприемат за красота само това, което им се струва истински ПРИЯТНО, не само външно, ами като цяло. Аз също по този начин класирам хората като красиви. А за по-приятна жена от Сандра Бълок... не се сещам. Поне тази година ще е така, хаха :)

Стою

Сещаш ли се какво вечеря снощи?

досега на по-голяма манипулация. Въпросът е какво се цели с нея. С. Бълок е една от най-лишените от женственост и сексапил ам. актриси. Явно светът съвсем е загубил чувството си за хумор...

Съвременният човек е голям тъпак фактически. Под красива жена разбирам такава с иникална телесна красота, комбинирана с вътрешна красота. Бълок е много умна жена с красив вътрешен мир. И безусловно е красавица на външен вид, дори да не е идол за някого. Все пак няма жена, която да е най-красива за всеки. Такива конкурси са условни, интелигентните хора го знаят. Глупаците веднага се ловят за думата и параграфа :-). Сандра Бълок е една от жените, които могат да получат тази условна титла като признание за качестеата си. И да реагират скромно и с чувство за хумор, както е реагирала дамата в случая. Бравос на Сандра, наи-красивата е! И е наистина фъни, щото е и готина, освен красива :-)

Колкото да не заспиш, както отбелязва шопът. Защо се дразните от мнението на мъжете, след като тъкмо тяхнотот мнение е меродавно. Иначе човек остава с впечатлението, че сте лезбийки. ПС. Зад този избор на сп. "Пийпъл" стоят съвсем други мотиви и съображения, за които вие дори и не подозирате, а реагирате като първосигнални зомбита.

80% от мъжете и жените, които познавам са влюбени в Сандра Бълок доживот. Това е единствената знаменита личност, която дори по форумите, където се подвизават критикари , винаги печели симпатиите на мнозинството. Твоят вкус си го дръж за себе си, имаш право на избор.

Айде пак дървените философи са на линия. :-))) Написано е ясно и точно, че списанието е определило Сандра за най-красива - сиреч - според списанието. Може според Хасан най-красива да е Айшето, ама никой не е отнел правото на Асан да си го мисли. Ей така като почнете, направо да откачи човек. Разбира се, че по света има милиони жени, по-красиви от нея, но в този момент, това списание, по негови си критерии, е сметнало, че точно тя е най-красивата. Ако българина впрягаше тази негативна енергия по плюенето на всичко по форумите, сигурно щеше да измисли перпетуум мобиле.

Да не забравяме, че дълги години Сандра Бълок е била на 10-то до 20-то място по красота според различни класации. На 50 годишна възраст внезапно да стане на първо място е по-скоро свързано с неотшумяваща любов от страна на хората. И разбира се - безусловно харесване. Нека се разберем - харесвано значи красиво. И Красиво е това, което харесваме. Аз също я харесвам. Много.

Симпатична, естествена и приятна жена. Всъщност, като се замисля в Холивуд няма друга актриса с точно нейното излъчвани, чар и непринуденост. Уникална е!

Ааа... Уникална е само Антония от Женени от пръв поглед. :-)))

За уникална не знам, но май е доста нервна. Това се среща често, значи не е уникално :)

Може за някой да е най-красивата , ама чак пък в този мащаб звучи малоумно ;))))) Светът не е уса и уса не е света ! Милиарди жени на планетата са по-готини от Сандра .

Ако можеше милиард пъти да се самозадоволиш, за да почетеш тези неведоми красавици...Ама Господ е свидлив и не става.

Не съм сигурен дали бих правил секс с нея, но ... може би да.

че никога няма да правиш секс със нея, с нейна снимка обаче-може би.

Една от любимите ми актриси, но чак пък 'най-красива'.... Като се замисля, обаче, след гз на КК нищо не бива да ни учудва.

типична американска селянка

Извинявай ,но ТЯ не се енатискала ,за този ПРИЗ....

Завистта в Бг, продължава да е на най-високо ниво...

Наистина ли е най-красивата жена в света?

Със сигурност не е най-красивата, но е сред най-чаровнитеееееее актриси и жени :)) много е готина, харесвам я и като жена и актриса..сладурка

То е ясно, че никой средно интелигентен човек не взима подобни класации насериозно!

Както виждаш тук повечето на ниско интелигентни и мучат от възторг:)

Хубава е,много, но чак пък най -красивата?Има много красиви по света!

Красотата е временно "явление" т.е млад ли си имаш добра външност , но виж да си добър човек е "трудна задача" за някои хора , но за Сандра Бълок не бих казал , че е трудно предвид факта , че дари 1 млн долара за Япония , когато се взриви Електроцентралата във Фукушима

Със сигурност има излъчване,но пък най- красивата чак.

...знаете ли какво ми харесва в цялата история??...това, че в заглавието и статията не виждам името Анджелина Джоли. Като видя Сандра Бълок се представям една палаво-закачлива съседка, чаровница и непринудена бърборана, която се чудиш всяка сутрин как да поканиш на кафе: )....а тия класации са наистина много тъпи.Всяка възраст си има своето очарование, няма смисъл от такива генерални обобщения.

Много красива, чаровна, лъчезарна , независимо от възрастта - факт!

Откакто прочетох новината за представлението на "Аида" в рамките на фестивала през май, всички теми започнаха искрено да ме забавляват. Не за друго, а защото всеки драскач тук се сърди на дир-а, че ни занимава с глупости, а в същото време, когато има смислена новина, всички мълчат като пукали, защото и хал хабер си нямат нито от опера, нито от изкуство, нито от книги. Но пък в теми за Николета или реалити предавания, хем всички коментират, хем всички се правят, че не ги гледат. Е, видяхте ли сега, драги постващи, че новината остава без коментар само, ако наистина нямате хабер от нея. Та с две думи - предлагам да спрете да се правите на интересни и да спрете да изливате тонове мастило, правейки тъпата уговорка, че коментирате, ама иначе това вие не го гледате. Смях в залата.

Споко! Жената ще е най- красива само една година. Заслужава! Чакала е 50 години.

Сандра Бълок е симпатяга ,и заслужава това ПРИЗНАНИЕ . Винаги се раздава ,особено с щедри суми за дарения ... Едно от последните дарения е за Япония ,когато гръмна АЕЦ -а,където дари ----един милион долара...

Тъпаци! "Тайм" вече ясно обяви, най-красивите жени на света са рапъра Путин и чалгаджийката Ли Че Рин!

Тая кривогледата ли избраха...

ако самият ти си кривоглед, всички "нормално гледащи" са кривогледи!

Всяка жена си е красива по своему, но Сандра Бълок е сладурана и талантлива!

Някакво списание , някъде си , решило нещо си.......Това е толкова тъпо, че чак няма нужда от коментар........

хахаха тоя бегемот ли ве малиии

Това е според посоченото списание. Искаме да знаем как е според списание "Дървен шоп"!!!!!

Мария Илиева

Ужас ......... :(

Хората имат различни вкусове за красота. Статията е манипулативна и внушаваща.

До Дира тоя как не го режете нахалнък рекламира си безплатно сайтчето.

Ами завиждай, като си нямаш сайт който да рекламираш :D "Ne e wavno az da sym dobre, wavno e na Vute da mu e zle"

Винаги ми е харесвала много, ама май избора е продиктуван поради други причини - скорошният скандал с Мадона, че имало нов вид расизъм, за възрастта. Сакън да покажат, че са толерантни и че няма никакво значение на колко си години

Мен пък ми харесва. Хубави черти на лицето, естествена жена!

абе от това списание не са ли чели ТАЙМ и да вземат пример от тях - путин е най-красивата жена за всички времена. не само за 2015-та

Дори тя самата не е повярвала и не е посмяла да каже на никого

Аз също я харесвам, но мисля че има интервенция на носа. Без значение, всъщност има готино излъчване и харизма, но за най-красивата за 2015 г. наистина е "СМЕШНО", КАКТО И САМАТА ТЯ СЕ Е ИЗРАЗИЛА.

На мен тя спря да ми харесва отпреди около 10 г. Няма развитие като актриса, като жена деградира. Интересна е, насажданата лъжа, че осиновяването е майчинство. Явно е, че не са я избрали заради красотата или духовното и богатство, правят си реклама, пък и политически правилно промиват мозъците на читателите си.

Сандра Бълок и най-красива жена ?????????? Нито , като жена нито като актриса бих казал за нея , че е най .

Вярно си кон! А, какво е осиновяването??? Едно дете често се зачева чисто случайно. А осиновяването е съзнателно решение да станеш родител на дете, за което нямаш и най-малка представа какво носи в гените си.

Зачеването на дете било чисто случайно ........Човече , ако разсъждаваш по този начин жалко за теб , защото това са разсъждения на един елементарен и прост човек .Да със сигурност има жени , които зачеват чисто случайно , но повечето от двойките планират това нещо с идеята за продължаване на рода , което всъщност е основната житейска мисия на всеки човек .

Gal

Я ходи паси....

Ужас хахахахаха

Малко са се поизхвърлили, ама щом сте рекли, нека е най.

тоя алкохолизиран тъпир ли?!

Сандра Булдог е наѝ-оперираната, наѝ-високоплатената и наѝ-некадърната холивудска измислица, да не говорим за тъпите клишета, в които играе

Егати и шегата!

Голяма симпатяга е Сандра, но няма какво да се лъжем, далеч не може да бъде наречена красавица. Въпреки това аз я обичам и харесвам филмите с нея. Впрочем писна ми от класации. А и 2015 е в началото си, до края на годината може да се появят още много нови звезди, защо се бърза с обобщенията за цялата година?

Правилно, още сме в началото на 2015-та, що бързат. До края на годината може София Лорен, Деми Мур, Мишел Пфайфър и още куп други, да се разхубавеят, па да станат най-красивата жена на годината. Па, за красиви жени като Натали Портман, Рууни Мара и Меган Фокс ще се яви шанс да станат "най-красиви" през 2038-ма..... Ах, пийпъл...

Рууни Марами е любимка. Убивам за такава жена!

Какво ще рече не може да бъде наречена красавица. Критерии за красота всякакви..на това списание Сандра им се харесва. Ако видиш любимата на иранския шах отпреди два века ще изпаднеш в потрес, но можеш да бъдеш сигурен/а, че за него ангелите на виктория сикретс ще са първи грозници.

За красотата няма възраст!! Невероятна, със страхотно излъчване! Браво!! Винаги елегантна без претенции за фаворит, момичешко излъчване, винаги и във всички роли с премерен макиаж,просто природно красива!

А какво стана с Кейт Мидълтън, роди ли?

Не още, ама журналята сигурно вече нощуват пред клиниката, да не изтърват събитието...

Па не е още, чекаме.

Същото се питам и за Мика Стоичкова. Или тя не беше родилка, ами обикаля жребците?

Много я харесвам, ама не разбирам как си ги раздават тези "по-по-най... " Определено е трудно да се каже, че е най-красивата. Но пък и без подобни помпозни определения тя е вечна чаровница и това е достатъчно.

Има много чар и естествено излъчване.

има много красиви черти на лицето е не е изтънчена като андреи или камелии ама все пак .... ....

Под "изтънчени" да нямаш предвид мадами с разни пълнежи и отоци????

ЕДНА СТУДЕНТКА КАТО ВЛЕЗЕ В МАГАЗИНЧЕТО - ОГЛЕЖДА , ОГЛЕЖДА , ПОВЪЗДИША И СИ ИЗЛЕЗЕ - ДА КУПИ НЯКОЯ ГРУВНИЧКА ЗА 50-100 ДОЛАРА... .... А КАТО ВЛЕЗЕ НЯКОЯ 50 ГОДИШНА КОГУАР-КА И ВЕДНАГА НАЛИТА НА СКЪПИТЕ БИЖУТА - И ПАРИЧКИ ИМА И ГИ МЪЧИ ОТВЪТРЕ ЧЕ НЕ СА МЛАДИ :))) ЗАТОВА ГИ СПОНСОРИРАТ ТИЯ 50 ГОДИШНИТЕ :)))

Ми аз съм на 45.Не ме мъчи,че не съм млада.Визията и красотата са субективни понятия,също така влюбените очи гледат обекта на любовта си различно.За бижута,бих инвестирала във скъпоценности,които ще са стойност и след време.И парите си ги изкарван с честност и доста труд.Нима е престъпление да си купя нещо.Грижа се за дома и детето си. Никой не ме лансира,защото съм обикновена жена.Изказването Ви е меко казано тъпо и лишено от доводи.

И как според вас са се отразили последните 25 години на Вашата красота .... хммм?? Като оставим настрана сляпото обожание на влюбените субекти, остават обективните факти - за 50 години времето и гравитацията са безмилостни.

Че не е най-красивата, не е, ама си я бива и то доста Сандрето. Малко мъжкарана ми идва. Ма ми харесва много.

Значи Сандра до всички като Анжелина,Демито,Анистън и т.н наборки е като дете.Наистина е хубава жена изглеждаща лъчезарно и естествено.Най-хубавата е субективно понятие.

Съгласен съм, красива е, но не сме 1995. Пичовете от Пийпъл що не се огледат малко по-добре. Днес, през 2015-та, има доста по-красиви пък и по-млади от леля Сандра.

Най-красивата е Сандра Бълок, само че за зомбираните балъци, които припадат по натрапените и нарочени от филмовата и т.нар. "ентъртейнмънт" индустрия "звезди".