Буркан с дигитално заключване ни помага да отслабнем

Желаещите да отслабнат, които нямат достатъчно воля да устоят на сладките изкушения, скоро ще могат да разчитат на нов помощник.

Обратно в новината

Коментари - Буркан с дигитално заключване ни помага да отслабнем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу някой е писал, че това са глупости, но не са. Глупост е това, до което сме се докарали. Имаме вече вопиюща нужда от външна мотивация и насилствена дисциплина. Аз още миналата година /хех, каква прозорливост/... си разсъждавах, че това е бъдещето на човечеството. Лично моята дисциплина и мотивация за каквото и да било е спаднала под критично ниво. А някога бях нормална, умна, отговорна и силна духом. Много мои познати се оплакват от същото. Не мога да спра да се размотавам, не мога да се накарам да си легна навреме, зарязвам диетата след 2 часа...утре ще тренирам, но не би.. и т.н. Та както казах, хрумна ми и е повече от сигурно, че един ден всичко ще си зареждаме по програма в тези моменти, в които имаме по-силен дух и добро желание за промяна. А когато настъпи малодушния миг, няма да има измъкване. Например програмирам хладилника да е заключен след 18 ч. или да ми спира тока в полунощ, за да се принудя да си легна. В часа за спорт ще се разнася непоносим ултразвук, който ще ме изпъжда от апартамента, а електрошокова гривна няма да ми дава да сядам преди да са минали 2 часа на крак... Такива ми ти работи :) има безброй варианти, но както казах, това е бъдещето ни и тези мерки са НЕМИНУЕМИ вече...

Хайде-хайде, стига оправдания, има и свестни и евтини плодове, например сезонните. И често пъти 1 ябълка е на цената на 1 вафла. Просто си искаш вафлите, признай си.

Докъде я докарахме в 21-ви век с дигитални технологии да дресираме децата като маймунки, а и себе си дори.