Заки издаде как е спечелил битката с килограмите

Велизар Соколов-Заки призна, че по рождение има склонност да трупа излишни килограми. Рекордът му е 104 кг.

Обратно в новината

Коментари - Заки издаде как е спечелил битката с килограмите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се тъпча с боклуци и спортувам много - плувам, играя тенис, карам уейв борд... За сноби-тенис и уейв борд, кой го знае как се мъчи докато "спортува" , ама нали е престижно.....да кажеш, че си бил на уейв борд....ти да видиш.

риба тон - има живак и радиоактивни молекули!

А Заки кога ще се отучи да се хили като ненормален? Или той си е такъв.

Е голяма работа сега. Ми нали продаваш визия естествено че ще трябва да се грижиш да не станеш прасчу. А ние простакерите ко да праим да взимаме пример от теб ли ? Хаха и защо да го правя, ходя когато ми се ходи, лежа пред ТВ то или пред компа, плюскам ко то си искам. Имам и селяни крепости които ми поризвеждат маруля и ракия.

...тез двамата пак има да мрънкат и да вият по сцените ! Ужас !

Не е важно аз с кого спя, Важно е кой спи с мен... Такова е мисленето на по-голямата част от съвременните български жени за съжаление, към която спада и настояшата персона...

104kg не са много. Нисък е човека не е дебел!

Един добър музикант със стойностна музика. "Авеню" бяха готини, дано да направят и нещо ново. А с кого спи не ме интересува...

Мда дуета има една що годе "готина" песен .Иначе , колко са добри като музиканти е под въпрос .

Готина, готина, колко да е готина? За мен ми е в челото на класацията "Най-противна БГ песен" заедно с "Бяла тишина", брррррррр!

Човека просто няма избор! На другия бряг е все пак! Ако не е във форма няма да е вървежен!!!

Наистина не е открил топлата вода, обаче всъщност малцина осъзнават реално, че без движение и най-вече диета няма отслабване. Всеки се тъпче с боклуци, лежи пред телевизора,не слиза от колата, после си купува Витаслим и пр. и пр. бонбонки и чака чудото...

И ние знаем как: пердаши бело, като за последно :)

Плюскайте по-малко и се движете повече с краката си,вместо да ходите навсякъде с таралясниците си. Гений си,Заки, гений! А и каква воля се иска да отслабнеш,наистина! Направо биеш онзи американски катерач,който си отряза заклещената ръка след няколко дни колебание и СЛЕД ТОВА се доизкатери и вървя няколко километра до колата си. Аман от пухльовци.

Този има слонност така ли? Нещо като склонност да бъде слон?

голяма новина! направо не сам на себе си ! този на снимката - е по добре да се захване с несто стоиностно! и на мен ми се сте да плувам и да играя тенис, но бачкам здраво ! транслитериран текст

Пише се "не съм", а не "не сАм". "По-добре" се пише с тире. "стойностно", а не "стоИностно". И всяко изречение започва с главна буква.

Не може да е истина ...!!!! Да отслабнеш с диета и спорт...! Тайната на хилядолетието е разкрита.... ! Ликуй , народе ! Хвала !

Ама ти не се ли сещаш, че заглавието е сложено от сайта, за да те заинтригува и да отвориш да прочетеш. Този трик е известен вече.

Издал е някаква супер тайна.

:)

Харесва ми, вижда ми се свестен човек. Колкото до борбата с килограмите - ми и аз искам да играя тенис, да плувам, да карам всякакви бордове, но сутрин излизам за работа в 7:15 и се прибирам вечер в 19:15. Иначе нямам нищо против. Всички знаем колко полезно е плуването, колелото, бягането, здравословните храни - но колко процента от българите имат времето за това или възможността на обяд да хапват зелена салата с риба тон или броколи, аспержи....

Това е истината, колкото и да не ни се харесва. Много изчерпателен отговор, но все пак има една вратичка - в почивния ден може да се спортува, кой, каквото го влече.

Въпрос на избор- един избира половин-един час спорт на ден, друг избира 5ч в нощен клуб, трети избира 8ч пред компютъра.... "Денят има достатъчно часове. Ти просто имаш твърде много извинения."

Нинче, май някой друг ти плаща сметките. Изобщо не си в час в каква мизерия живеят 80% от хората в България.

Броколи,аспержи,зелена салата-нищо екзотично,всеки може да си ги отглежда,една кутия риба тон толкова ли е скъпа?По-скоро е въпрос на хранителни навици и(не)желанието да се променят,освен това,не само с тези продукти се прави нискокалорична диета.Моркови,зеле,краставици+каквато и да е риба дава същия резултат.

И аз разсъждавам като теб, но виж тук как ти цъкт минуси. Явно масовата нагласа е друга. Веднъж си поръчах супа с морски дарове и две дами ми се смееха, че струвала повече от свинските пържоли, с които те се нагостиха. Сигурно не е нужно да споменавам, че носеха дрехи по-големи с 2-3 номера...

На всички такива като него им трябва просто една лопата и една кирка. И да бачкат нещо, а не да пилеят пари напразно във фитнесите и за какви ли не други простотии.

У вашето село тъй ли е? Имай предвид, че освен вашето село има и други населени места по света и други забавления освен селската кръчма.

Че кой ти говори за селската кръчма бе тъпанар? Човека говори за кирка и лопата, тоест за яка работа . Ако всички бяха като тоя безделник такива компютърни "мишки" като теб нямаше да има какво да ядат....