Ирина Тенчева с перфектна фигура след раждането

Измина само месец от раждането на третото дете на водещата, а тя вече е в перфектна форма.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева с перфектна фигура след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битият бир,ебания ебан..

Коя?

Поредната известна с това, че е известна.

Тая е голям боклук. Защо ли толкова често ни занимават с нея?

Тая кифла защо мисли, че се вълнуваме от килата й?Гнусно и мръсно излъчване.Завишено самочувствие без покритие.

Хората с комплекси се държат точно , като нея - демонстрират самочувствие без никакво покритие .

Всичко си е много обикновено - не всички жени след като родят трябва да са дебелани, а е и въпрос на ген. Хубаво е след като имат възможност, желанието им да имат повече деца. А Вихра да си намери най-после някакво занимание и да спре да ни занимава със себе си. Нека проумее, че за екран НЕ СТАВА.

не може да бъде,да кърми и след месец от раждането да е толкова фина.Ако е така и не е стара снимка ....ми супер е тогава Иринчето

Какво ни занимавате с тази КИФЛА, която развали първото семейство на Иван.

Добро утро Иринче ! Понеже искаш да си звезда и хората да те коментират ето личното ми мнение - ти си най обикновена комплексирана селска пръчка, която е хванала някакъв льольо, родила му е дете, за да има какво да яде и да е жената на еди кой си "продуцент". Като водеща си бездарна като повечето ти колеги и освен това нямаш самочуствие, защото си куха отвътре. Прозрачна си и на никой не му дреме за "фигурата ти" и изкуствения ти живот. Надявам се повече да не виждам никакви "новини" за твоята невзрачна особа.Приятен ден!

Много завист бе :) Ще се пръснеш от злоба :) Жената е много готина и умна. Естествена и красива, една от малкото свестни водещи у нас. Вихре , ти ли си бе душа :)

СТИГА ВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че коя е тази ,защо ни занимавате с такива незначителни особи, а пък те да се мислят за звезди като се шуми около тях!!!

Ох,пак ли тази?А бе щом развали семейство,не ми я хвалете.Фигурата нищо не означава,щом е толкова фалшива,злобна и подла!Малко беше изчезнала,защо пак ни я навирате?

Има офча физиономия и офчо излъчване. Бееее.....

В думата "овца" могат да се допуснат четири грешки - " уфсъ"! Двадесет и два плюса за неграмотника до момента! Брависимо на всички!

Коя е тая?

Забелязали ли сте , че откакто е с нея, Иван има вид на зомбиран, с един налудничав блясък в очите, и той се втали доста.... А Ирина има лукаво излъчване и от нея лъха на фалш, да му мисли като и дойде сметката за музиката във водевила, на който сме свидетели!

Ще ги черпи с книги ли ????Що за простотия .........?

Това, което тази направи с бившето семейство на Иван Христов ми е достатъчно - без да я познавам повече, да не желая да гледам , чувам и чета за нея нито по телевизия, нито в разни хартиени медии. Не е стойностен човек. Да се маха от публичното пространство и да си върши гадориите на тъмно.

Голяма позьорка с перфектна фигура!Боли ме пърдела за очертанията й!

А свинктерите как са?

ИРИНЧЕ ЕЛА У МОУТО СЕЛО ЩЕ СТАНЕШ ОЩЕ ПО ФИННА! А И НИЩО НЯМ АД АТИ ЛИПСВА!

Тези се черпят с книги, а алкохола го четат

Стига вече с тая лигла!Хич не ми липсва ,даже се радвам ,че вече не се появява по телевизията.С какво се гордее ,с това че разби семейство.Нито е по-хубава ,нито по-умна от Вихра.

Да си гледа децата-чужди, свои и общи- и по-малко да ни демонстрира фалшивото си поведение на лека жена.Не разбирам защо е помъкнала бебето в книжарница?Или това е също част от демонстрацията?

Това,че купува книги е добре. Но самата тя, едва ли е чела достатъчно.. Да имаш книги в библиотеката си не те прави умен. А тя е типична простакеса..

Нито пък това да четеш книги те прави умен или интелигентен. Познавам доста неприятни хора, които са чели много, това не ги прави по-стойностни. Баба ми не беше чела повече от една книга през живота си, но за сметка на това ме е отгледала и ми е дала много.

Тази разбивачка на чуждо семейство няма срам. Най-добре е да не се показва и да не поражда лоши чувства.

Страхотно! За втория месец може да "почерпи' децата с изпълнения на Вагнер, за третия с посещение в адронния колайдер, за четвъртия с курсове по медитация и овладяване на чи, и така до достигане на безкрайността на демонстративната показност, присъща на момиче на 17 г., дошло да живее в София от Провадия (например).

венета къде заведе патрик? какво стана със софчето,какво ще е неиното бебе,да не пометна,че нищо не сте казали? а петковата яна,неиния неделчо как е?

Наистина си се презастрахова с това раждане, същата история като тази с Емануела, въобще много е модерно да се ражда за с цел сигурна издръжка. Леля Ирина си е сметкаджийка, и като почне с едни истории и снимане на манджи и памперси, а след това не искала да ни занимава със себе си. Ами тя е същата като Николета, и тук е снимала колата и себе си, а не детето.....

Потресаващото е, че такива простаци като тези двамата имат пари в излишък, за да плащат на PR агенции да пишат бисери като гореспоменатите и да ги разпращат до журналистите ежедневно!

На съвестта на Иван и Андрей Господ е записал смъртта на Васа Ганчева, осакатяването на Ивайла Бакалова и още .........така че нека трепери Иринка и за нея и за отрочето си и най-вече двамата гамени да треперят Господ забавя но не забравя!

Още малко и ще "перфекционира " фигурата си до селка п ръчка

Боже, ела си пребери вересиите!

определено не е балгарка

Da ne e bylgarka. Kradliwa ciganka e

Според мен във визията й и манталитета има нещо руско, ама от онова гадното...

Who cares бе миндил??

Вие родете по три деца, отделяйте по няколко хиляди на месец за тях, осигурете им подобен дом, пък тогава седнете и кажете каква е Ирина.

Не те разбрах. Има и други родили по три деца, отглеждат ги като достойни хора и не го демонстрират по никакъв начин

Т.е. пожелавате ни да намерим по един богаташ, да го разведем и да родим от него с цел подсигурена издръжка? Горката женица, не разбра ли, че това й гарантира само 240 лв., толкова колкото Иван се съгласи да плаща за първото си дете. Да видим като му завърти главата някоя засукана млада мацка, колко ще му се откъсне от сърцето за Самуилчо.

Да си купи " Вечната Амбър" ," Куртизанката " и " Панаирът на суетата " !

Тя ще си ги купи,ама какво ще разбере от тях?

А? Че тази снимка е от преди 2 години.....

Интересува ни точно колко грама е качила по време на бременността и това бебе го е родила, за да докаже на всички, че има перфектна фигура ли?Когато хората създават деца, цялата им енергия се пренасочва към детето, а не към дупето!

Като патриот съм доволна да се стимулира раждаемостта сред българите, че намаляхме много. Звучи като приказка- добър стандарт, 3-4 деца, всеки иска така...От друга страна постоянното натякване как еди коя си е в перфектна форма след раждането, доста дразни. Все едно става норма да се гладува по време на бременността и после демонстрираш форма. Повечето жени напълняват доста и това е НОРМАЛНО.

Напротив - никак не е нормално да напълняваш много по време на бременност. Само в България се шири простотията, че бременните жени трябва да ядат за двама и да омитат всичко пред очите си....и десет години след като родят да оправдават слонския си нездрав вид с качените килограми през бременността.

Права си. Но, от друга страна не е нормално да се очаква от една родилка един месец след раждането да изглежда "перфектно". По принцип акушерките казват, че първите 6 седмици след раждането родилката трябва да не се претоварва. Не трябва да прави диети и някакви акробатични упражнения. Има специални упражнения за стягане на тазобедрените мускули. Трудно е, когато има по-големи деца. Но тази показност, която я налагат звездите от Холивуд не е много здравословна. А в България или се отпускат като "чували" и не правят нищо или гладуват като "кучета" и правят фитнес... Златната среда е най-добра за здравето :-) И накрая - най-важното в цялата работа е бебчето. И без това порастват толкобва бързо.

Не, честно, дир.бг, тази Ирина Тенчева... плаща ли ви, че пишете през ден за нея?!

Познай от три пъти.

Интересува ме какво означава "официален фейсбук профил" - това профилът на някаква институция ли е и дали означава, че там не се публикуват селфита на фона на вратата на гардероба или пред огледалото в банята?

Означава, че този профил не само е на някого, но и той потвърждава, че е негов!

Благодаря, но вземи да живееш за нещо друго.

Оффф много сте невеж!!! Това е профилът за феновете й! Както Мадона и Бионсе имат дори и tweeter!! ПР за посъветва персоната и за tweeter, в който да публикува ежеминутно снимки - и от тоалетната!!

Що за нахалство от тази жена непрекъснато да изтъква,че нейните две деца от първия й брак са сестра и брат на детето на Иван от първия му брак.Тези деца нямат нищо общо-не разбирам какво иска да демонстрира-"майка героиня"??

Демонстрира перфектна фигура, купуване на книжки, носене на бебе в книжарница!!!,демонстрира кърмене, може и в мола, демонстрира многодетство- въобще една голяма демонстраторка.

Що за глупав въпрос?! Как така децата нямат нищо общо след като имат общ баща? Това "нищо" ли е?

Глеайте ся - жената има три деца! Колко от вас имат по три? Хасан, Мюмюн и Айшето и... май само те... И въпреки, че имате по едно, чат пат по две деца, повечето от вас приличат на хипопотами... Да не говорим, че става въпрос и за доста запуснати хипопотами... Жената може да не е манекенка, но се поддържа в доста добър вид и ако трябва да сте честни половината, поне половината от вас веднага биха заменили чудовището си с нея, че даже биха и доплатили...

ох на дядо момичето познах те веднага

Нали с туй си изкарва хляба, как да се запусне?

Твоята как си го изкарва? Като ти е родила едно дете или е ядрен физик в Козлодуй? Ако е второто - извинения, но ако е първото... и двамата (с Иван) издържате ... само дето неговата е по-хубава и логично по-скъпа...

Честно казано абсолютно си прав ...но това не променя факта че е антипатична въпросната персона и себеподобните и...този псотоянен фейсбук ексхибиционизъм на известните дразни..най малкото защото поражда съмнение евтин пиар...

Никога не съм я гледал повече от минутка - две. Това не означава, че е грозна, глупава и трябва да бъде убита с камъни... Дразня се когато сульо и пульо, ругаят хора, които са нива над тях, само за да ги принизят и така да се почувстват по-добре...

Тази е мивка и никой не би сменил жена си .

иМА ТРИ ДЕЦА, ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА "ВЪРЖЕ" ОНЯ ГЛУПАК иВАН! тИ КАКВО СИ МИСЛИШ - ЧЕ ТАЗИ К КА СИ ВДИГА КРАКАТА, ЗА ДА ПОДОБРИ ДЕМОГРАФСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ В бъЛГАРИЯ ЛИ? нАИВЕН ГЛУПАК, ИЛИ ПО-СКОРО ЗЛОСТОРЕН ГЛУПАК.

Каква е тази огромна глава дето има.На кого ли ще роди четвърто , както го е започнала. Разби семейството на Иван, нима се е влюбила в този грозотилец, просто паричките му е харесала, това са похватите на к...летките

Ирина поне е дала на България три бели деца, които ще възпита и образова, докато някои търкат клавишите на лаптопа и живеят при маминка.

И за сметка на тия деца е придобила милионите на Иван - не е лоша " жертвата и". И е направила едно дете нещастно

Само тя ли има три деца.Има хора с много повече и то не циганета!Но другите си ги гледат тихо и кротко и не ги пишат по медиите.

Най-хубавата й снимка е тази в гръб ;)

Е тази, на която я няма баджанак!

Трето дете и то на име Самуил! Чувствам, че започвам да я уважавам.

Мислех да не пиша, но като видях снимките, не се стърпях. Те са от периода, когато въобще не беше бременна Иринка. Обичат се хората, да са живи и здрави, да си отгледат 4-те дечица.

Къде се вижда фигура ???? Освен едни дрехи и една кола.Черна.Това е новина за роби.Нещо от рода - новите дрехи на краля

ирина бе,да не е получила нобелова награда.Кой познава тия държанки на някакви поплювковци.