Бахаров за ”Игра на тронове”: Бихме се много

Актьорът разкри пред Галя Щърбева и Лора Крумова, че е било хубаво да е част от подобна продукция. Сподели обаче, че снимките са били на голям студ.

Обратно в новината

Коментари - Бахаров за ”Игра на тронове”: Бихме се много | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Захари, развитието ти в комерсиалната сфера напоследък е обратнопропорционално на упадъка ти в сферата на актьорското майсторство. Жалко, някоба беше добър актьор...

В "Квартет" става дума за секс. Никога досега не съм се изпра вaл пред толкова много хора.

Нали писахте един път вече как играл и впечатленията му?Трябва ли всеки ден да ни се напомня за ролята му?Браво,че е успял да се намърда там,ама става досадно.Оставете тези,гледащи сериала, да преценят .

Струва ми се, че както големите футболни отбори купуват звезди от различни държави и континенти - само и само да си увеличат аудиторията по света, така и при филмите почнаха да ползват актьори от различни страни - вместо да правят реклама, се пускат няколко статии как примерно З. Бахов се снимал, какво е снимал ... и стадото отива да гледа филма.

Нищо лично но МНОГО АНТИПАТИЧЕН ЧОВЕК

Па и името му сбъркано - ем Захари, ем Бахаров. Каква е тая пустиняшка глупава фамилия Бахаров бе? Дедо му Бахарчо ли се е казвал? Когато учехме в Натфиз, тоя ме измами да му пусна сексуално като ми обеща да ми стане гаже, след което ме заряза, а аз исках да сме гажета, защото чрез него исках да се добера до друг, много по-красив студент, негов приятел, а така шансовете ми пропаднаха! А иначе щяхме да се запознаеме и да седиме по общи маси в кафенетата с Другия /няма да му спомена името!/ и лека-полека да го сваля! На Захо -грозното само като му видите носа какъв е и можете да му преброите всичкото косми през ноздрите, тоя има нос като Албена Вулева, да не говориме за кубето му. Искам да споделя също така, че в леглото не е добре, ама никак.

Глупава,много глупава!Като си толкова курназ кажи му го в очите.Седнала да пише в дира.Такива страхливци сте за мачкане.

Преди не го харесвах когато играеше положителни роли. Но аЦки много му ходи да играе лошия! Откакто играе лоши роли го възприемам като добър актьор. Същото се отнася и за брат му. И него не го харесвам, обаче когато играе лоши му отива и на него.

Някак си ми бе много антипатичен, нямам точна причина. Но както казвате с негативният образ някак си му пасва като ръкавица. И определено ми промени мнението.

Тоя па е толко грозен, че като го видя и ми се повръща. Секи път като му вида голото кубе и тоя нелеп, глупав чип нос като обърнат бастун и ми се драйфа.

само немога да разбера как спа с човек от които ти се драифа.аиде тия някаде другаде

Винаги ще си останеш неизвестна.

Пожелавам му в чуждестранните продукции да изиграе и персонажа на добрия. Не само на "лошия" руснак.

Браво

Браво

Симпатяга е, развива се,за което браво! Единствено в тв шоуто преиграва.

Противен ми е като мъж,пък за актьор да не говорим.Но ще видим как се е справил с тази толкова раздухана роля в Троновете.

Страшен пичага е, харесвам го и като актьор и като мъж. Той и Мишо Билалов направиха "Под прикритие" приличен бг сериал.

Еми, аз пък не го харесвам нито като актьор, нито като каквото и да е друго.

Бой и е.ане ни съ връщат!

Да се разбира: Биха ме много и не ми платиха.