Бекъм ще празнува 40-ия си рожден ден в Мароко

Бившата футболна легенда Дейвид Бекъм подготвя пищно парти за 40-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Бекъм ще празнува 40-ия си рожден ден в Мароко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A az otpraznuvah 60-ia si rozhden den v Paris. E i?

мi, от теб никоi не се интересува

Ха, че той не е ли на 50?

курорта е част от веригата аман която не е мароканска а сингапурска.мнението е че този хотел всъшност не е наи добрият и приятен начин да си изкарате там но е наи скъпия .хотел четирите сезона е по добър и в съшност се счита за наи добрият или сред наи добрите.средната оценка за аманжена (името е точно аманжена а не д'аманжена) е 8,25/10 което не е зле за топ хотел но е далеч от съвършенството.основното му качество че е на 12 км от маракеш по пътя за уарзазат насред полето,тихо е и хотела е огромен така че вероятноста да срешнете други гости по коридорите е малка предвид умопомрачителната цена и малкия брои гости.наоколо е пълна пустош,ама наистина пустош-няма дръвче или храстче,като лунен пеизаж е.камъни,змии, гущери и пикаещи кучета наоколо.може би това търси- да може да се напие кротко без много папараци.в общи линии това е основнота на тия хотели около маракеш:насред нищото са,терена е много евтин,спи се много добре(поне за мен)-около маракеш нощем въздуха е чист и е студено.много е дискретен:можете да минете пред вратата и да не разберете че този хотел е там-вратата е огромна , без надпис отгоре и почти винаги затворена.приятно изкарване деивид.

Бивша легенда... Според мен това е някаква "развенчана" легенда и по тази причина вече не е легенда... Нещо от рода, че Земята е плоска... или някои от легендите на комунизма, които май са били обикновени диктатори... Бекъм, обаче ми е набор и го следя от младеж - определено си е легенда и името му ще се помни доста дълго време...

истинското име на курорта е д'аманджена

Легенда означава, че е умрял, а той си е жив, даже празнува.По- правилно е да се каже бивш знаменит футболист, което е безспорно за него, макар че и сега си е знаменитост, но вече не и футболна.

Не му е лесно на Дейвид Бекъм с тоя пинчер, имам чувството, че във всеки момент ще му прегризе артерията.

Класическата висока" грамотност" на дошлите от някъде си да живеят и работят в София дир-аджийки! "Бившата футболна легенда"....каква бивша легенда, ма, моме?!Той е бивш активен футболист и именно затова в настоящето е футболна легенда!съвсем в настоящето!Кога ли най-сетне вие ще станете " бивши" , че направо не се търпи ежедневното ви ниско ниво!

ПИПО

Хем бивш, хем активен:)

от време на време е и пасивен.