Доведената дъщеря на Аня Пенчева стана майка

Карина Караньотова, дъщеря на съпруга на Аня Пенчева, роди първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Доведената дъщеря на Аня Пенчева стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казахте коя е майката, бабата, дулата, дядото, а кой е таткото, та да му честитим, не казвате!

Дир.бг, излагате се. Първо , щом искате да се изразявате "етно-традиционно", не е "доведена дъщеря на А.Пенчева" а "ЗАВАРЕНА" дъщеря!Елементарно - в къщата е "доведена" новата жена на бащата. И второ - в случая по- подходящо и по-точно би било -'ИЗГОНЕНАТА " Дъщеря. Защото А. Пенчева се настанява при бащата с Пипи , а Карина отива при майка си. Уф!

Аз доколкото схванах-това е втората съпруга на бившия и мъж, с когото имат деца в чужбина, а дали е така, нека тя каже!

Слабичка ви е сензацията. Ех, ако беше станала баща какво материалче ставаше...

То пък голямата новина за никого неизвестен човек. Колко дни още ще я държите? И защо ни заливате с глупости?

Ще си легна с чорапите.. А баба Ана, вече може да отстъпи титлата " сексапил", който бе натрапен още от комунистическия период.Да преспиш с някой за апартамент и да те лансират, не значи, че притежаваш преписаните ти качества..............

Ей, голяма новина !Стои вече втори ден на страницата на дир.бг.Коя е тази дама и защо е толкова важна тази новина?Ани Пенчева/така е истинското и име/ какво общо има с щастливото събитие на тази дама?

коя е таз кифла бе ???

колко тупо е не е известен колкото гена му но иваило е бивш голям атлет и мото сустезател а за непросветените да се поинтересуват повече отколкото да пишат лакурдии селски???????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи, Анито е станала баба!! Сга дано вече да спре да си показва увисналите боцки и дъртия задник навсякъде!! - баба е все пак!!

Абе ,таа гуема селянка бе.

Чакайте подробности от Сашо Диков. Той го може. Надникването под полите на жените и на назначените БГ-милионери (разбирай крадци). Тука е пряко засегнат.

Ноу важно вероятно таз Карина ще ми изкара ляба и киселото мляко за утре че трябва да и пляскам.

Няма ли с какво да си пълните страниците че с такива незнайни хора ги запълвате . Голямото събитие , само тя ще кажете че ще ражда. Аня Пенчева каква актриса е , освен където я ползват в любовните сцени какво друго може да играе. Аман от такива фалшиви актриси и фолк певици

С какво е известен този Кара Ньотов та се шуми толкова с потомството му, Нобелов лауреат ли е или е световно известен художник или учен, а може би певец? Хайде Аня Пенчева беше известна метреса, сексидол на червените, но ...вско нещо има мярка, не пресолявайте миш маша!

Освен, че е син на великата Славка Славова, май други постижения няма. Е, опита се да направи велик моторист сина си.

Беше доста добър спринтьор навремето май. А сега като наричат някого "бизнесмен" и нищо повече - не ми го хвали ...

Тъп си като миш-маш. Ако не знаеш кой е, попрочети малко.

открил е пеницилина - с това е известен

Да са живи и здрави!

Казва се - Аня Пенчева стана баба. Какво срамно има да го назовете с изстинското му понятие.

А пък моята доведена дъщеря още не е станала майка!

Не е доведена, а заварена !

Наистина журналистите настройват хората негативно. Какво общо има тук Аня Пенчева? Карина си има майка Юлиана и не е зле да я поздравим с първо внуче.

И какво общо има козата Аня с новината?Родила Карина,да й е живо и здраво детенцето,да има щастливо семейство и по-далече от козите!

Така де, никой тук не честити на истинската баба, актрисата Юлиана Караньотова, но Аня са я турили за сензация. Аня не вярвам да гледа бебето, тя да задоми Пипи Дикова, че нещо изостава

са нещо уникално ! Имам син и дъщеря , живеещи в чужбина от 17-18 години ! Дъщеря ми се запозна и омъжи за българин -интересна история - те си направиха сватба там и пристигнаха в София за да има празник и за нас родителите ! Това в скоби ! На всяко пристигане на децата , а сега и внуче , това лято чакаме и снаха СЪПРУГАТА е най-отпред на парапета - първа се спуска да целува и прегръща -абе все едно аз като майка и баба не съм там ! В деня на истинската им сватба там бяхме в тесен кръг тук - тя издърпа парите от двамата бащи , преброи ги -определи колко да се даде допълнително на сервитьора и колко за нея поръчваше , коментираше на какво съм научила дъщеря си ! На кръщенето , на рождените дни на внучката и всякакви други тържества , навсякъде е тя ! Кани на гости сватовете ми , гостува им даже има нахалството да отиде при децата в къщата им на другия край на света , като компенсация за това ,че баща им помогна в ремонтите ! Има свои деца и внуци , но и към моето се обръща -Кажи ,бабче -кажи на баба ! Като бях там -от нея друг не можехме да видим от България по скайпа ! Нито можем да обсъдим каквото и да било с баща им , касаещо децата ни ! И какво иска да покаже с това ? За това съм съгласна , че новината трябва да е , кой е станал мама и тати , кои са истинските баба и дядо , а не да се пише че не знам коя си съпруга пък било и много известна и талантлива е станала баба на доведената си дъщеря !

Госпожо, е това се казва новина, въведохте ни в съкровеното си семейно огнище с пълни подробности. Със същия успех каквато е новината за Аня Пенчева и със същото съдържание. То вашият разказ е по-интересен от всяка друга новина в дир-а. Аз ви предлагам всеки, няма значение от кое кътче на България е да си напише семейната новина, ще бъде далеч по-интересно. Браво! Хайде сега да видим какво ново с ВТОРАТА СЪПРУГА, моля пишете!

Ако беше научила в училище и пунктуацията, щеше да стане по-ясно какво искаш да кажеш!!!

Вярно, нищо не и разбрах от писаниците! Оплаква се от някого, но не разбрах от кого.

От толкова много действащи лица не се разбра кой е главният герой, но стана ясно, че е отрицателен образ...

Каринчето на мен лично ми е антипатична, но пък поздравления за избора не лекар. Доктор Киров е Гигант, държи до край всичко да е естествено и е наистина безкрайно търпелив. Родих при него преди единадесет дни, има моята безкрайна признателност за търпението и професионализма си.

Доведената майка на Карина Караньотова е щастлива да има внук.

ко бяхте написали Карина Караньотова, всички щяха да се сетят, че това е сестрата на Ангел Караньотов, момче, което се потруди за славата си, а тази Аня, само петни името Караньотови, нали!!!

Таз мацка е много по яка като характер от неспиращата да дрънка и досадна кат баща си ПипиДикова Браво момиче!

А видео от родилна зала няма ли? Таткото къде е?.....то нали сега така е модерно...

Първо : Да е живо и здраво бебето! Появата на дете в семейството си е щастливо събитие, безспорно....и тук вече стигаме до Второ- безкрайните лигавщини,понеже сме известни....Абе хора, чета и се чудя, и в най-щастливите си моменти ли мислите как ще ви приемат околните,на колко места ще публикуват вашето (все пак семейно) събитие....;как аз обикновената , неизвестна жена ,родих три деца без дула,представете си.....А и към автора на статията- какво тук значи Аня Пенчева ? - тя просто си е втора съпруга на дядото , има ли тя някакъв принос за събитието...никакъв ! Айде живи и здрави и по-малко глупости пишете ,моля !

Като сте родила без дула, това си е Ваш избор! Като знаем какви са условията за раждане в българските болници, това е бил кофти избор, но той си е за Ваша сметка! Не в дулата е проблемът тук.

Защо и требва дула, нали има две майки-истинска и великата Аня, не можаха ли те да я подкрепят в процеса на раждане? То пък тази Аня за нищо не става, кой ли и е родил децата от превземки.....

Дулата е само част от превземките, съгласна съм! Но не ми е ясно,каква е ролята на дулата, при положение ,че ражда в здравно заведение....Дулата може да я подкрепя емоционално,духовно и т.н.,обаче раждането си се води от акушерката,доктора ....Ако не дай Боже, нещо се обърка, дулата ли щеоправя нещата -не ,пак лекарския екип ще е този който ще помогне.Хайде, моля ви !

Честито и да е живо и здраво бебчето Иво, само не разбрах "дулата Олга" каква му се пада?

Дулата е жена, която подкрепя майката в процеса на раждане, което предвид условията за раждане в българските болници, може само да бъде приветствано!

Дулата е само част от превземките, съгласна съм! Но не ми е ясно,каква е ролята на дулата, при положение ,че ражда в здравно заведение....Дулата може да я подкрепя емоционално,духовно и т.н.,обаче раждането си се води от акушерката,доктора ....Ако не дай Боже, нещо се обърка, дулата ли щеоправя нещата -не ,пак лекарския екип ще е този който И как я подкрепя, напъва вместо нея ли? Ей, уливат се тия жени вече...нашите майки като не са имали дули и кво.?

Благодаря, аз бях със секцио и дула не ми е трябвала, но да попитам тя на щат в родилното ли е или си я води родилката?

Честито на всички майки, таткобци, баби и дядовци, сдобили се тия дни със бебенца. Да си ги отгледат в мир и радост!

Каква работа има баба ти Аня в тази новина, защо не написахте, вуйната на стринката на чичото на Пипи и доведената внучка на баджанака на шуранайката на Сашо Диков , за да се сетим всички за кой става въпрос, а сега малко се пообъркахме. С две думи честито на баба ти Аня, ако, че си секс-символ, вече си баба, била си някога нарочена за секс-символ, защото още нямаше плеймейтки.

дя-до

Не, бе! Щото "секс символ" звучи по приемливо от селска к..ва.

да има да вземаш! Няма толкова красива плей не знам си какво колкото Аня е била на тяхната възраст.

Да бе, с тая физиономия подходяща за ролята на кума Лиса от някоя едноименна приказка, чуднаталисица....

Да е живо и здраво бебето Иво!

Ех, изядохте я тази Аня Пенчева. Много добре знаете, че тя си има две деца, а това момиче освен нейна доведена дъщеря е преди всичко дъщеря на нейната си майка и баща. Защо въобще намесвате тук Аня не знам или някакво чувство на агресия към нея. Трябва заглавието да се казва дъщерята на Ивайло и на първата му съпруга, внучката на известна БГ актриса.

Да е живо и здраво бебето. Налях си една ракия.

Не е ли раничко за ракийката : )

А най-важна в новината е, разбира се, Анчето Пенчева! И друго много дразни - станали баба и дядо и се метнали във Фейса! Абе обадете се на приятелите и се напийте като хората, стига с тези снобски измишльотини! Дядото изглежда не е по-стока от бабата! А на родителите честито!

CHESTITO!

Да е жив и здрав бебока!Да радва мама и тати!Честита Рожба!

Честито да им е бебето. Но защо ни занимавате с плява. Толкова ли са прости вече журналистите.

ква е тая дула бе да не сте искали да се кажете духла?

А истинската дъщеря на Аня Пенчева - Петя е най-голямото недоразумение в телевизионния ефир! Единствено се конкурира с другата връзкарка Ирина Цонева по нелепост.

Че какво и е на момичето. По нищо не се отличава от останалата журналистическа растителнист. Само райграс.

Че какво не и е по-скоро?