Тайните за красива фигура на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е на 46 години и поразява с перфектна фигура и свежо излъчване, което не постига със строги диети и гладуване.

Обратно в новината

Коментари - Тайните за красива фигура на Дженифър Анистън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джен на някои снимки изглежда като застаряващ травестит.Няма никаква талия и цици.Навремето е била пълничка,и се е подлагала на пластични интервенции.Така,че тая фигура не е от туршия...

Джен приема майонеза в големи количества. Вътрешно и външно. Това е тайната.

ние знаем, че вие сте съвършени, затова искахме да ви разнообразим с тази грозна жена от неизвестния холивуд. от редакцията на дир-ника :д

Aбе, за след Tретата Pакия...става!! Tогава,.. всички са еднакви!!..хихихихи...

Приказката за гроздето , я знаеш надявам се !

Ко???

Запази " тайната " за себе си ! Едва ли някой иска да изглежда като теб :)))))

Мисля да я наема и аз-колко ли взима на час?

Bзема, колкото годишната ти заплата в Kенефа в които живееш?!xaxaxa..

хаха Много се чудя дали жената ще изглежда така като стане на 46

Хайде на "пресните" мекички !

Jeni

За годините си изглежда добре, както и много други жени без да са Анистън! Нищо особено общо взето-нито излъчване, няма чар и сексапил!

A,.. Tи?? Kое, от трите притежаваш??.. или за Bашето село си добра??

Jeni

Ми по-добре пръв У село, отколкото последен У градо! Ако беше толкова върха, Брад Пит немаше да и бие шута!

модераторката е дебела и солидарна с развлачените жени :D

фигурата и не е лоша, но бюстът и е ужасен. не е добре без сутиен, и аз не съм привърженица на сутиените, но при това положение си трябва.

А аз никога не осъждам жените с естествен бюст, нито го намирам грозен - Виждам проблем само в това, че когато бюстът е попровиснал и не се носи сутиен, е неудобно на собственичката на бюста. Усещането е....ъъъъ точно провиснало и странно подгънато.

Тайната е да си гледаш кефа и да не си си обърквала хормоните с бременности.

:-) но да си гледаш кефа е на първо място, дори да си си объркал хормоните с бременности...неудобната истина

цицките и гледат в различни посоки. тотална грозота :-)

Статията иска да каже ,че човек трябва да полага грижи за тялото си,за да бъде стегнато,а не разплуто.

Много ми е сладка и естествена. Харесвам я. Само я мисля, че не сколаса да си роди дете. Но явно така и не срещна подходящ мъж за тая цел.

Може тепърва да си роди дете, все още е в детеродна възраст.

Ами ха дано.

Ако тази е красива, то тогава аз съм перфектна. А като я гледам как е застанала с ръце на хълбоци, то стрина ми Миче по- грациозно щеше да си сложи нейните. Изобщо селянка. Нито прическата и хубава, нито лицето й ...изобщо. Виж Джейн Фонда е сто пъти по- хубава и стройна от нея, въпреки че е колко по-възрастна от Анистън. А и много други, които не е нужно да изброявам. Ама като си плаща, защо пък да не я публикуват. Всъщност нали щеше да се жени? Не че ме бърка нещо, ама защо ли го вдига тоя шум около себе си.

Не е нужно да уточнаваш, че си на възрастта на Джейн Фонда и се асоциираш с нея. Дано поне бръчките ви да са еднакви.

никога не е била привлекателна. Как стана известна Бог знае. Погледнете права линия отгоре до долу, само рисунка по роклята спасява някак критична ситуацията с фигурата и.

Подкрепям мнението , че Тина и Лорен изглеждат в пъти по-добре от анистън ;))) С тия къси крачета и дебели глезени не може да се говори за красива фигура .Пък и паласки , отпуснат корем ... Добре , че си оправи носа , щото на това крушовидно лице , само тая камба му липсваше :)))) Не става само с платена реклама , трябва си и хубост !

Всъщност е известна с хубавите си крака. Наистина изглеждат отлично. Колкото и да не я харесвам като актриса, не мога да отрека, че има впечатляваща фигура.

Само на мен ли ми се струва, че бюстът й е прекалено свлечен за това деколте и това колие? Още повече за нераждала жена...Иначе като цяло я харесвам, стои естествена и симпатична!

Гравитацията и възрастта не питат раждала ли си или не, Цветиииии...

По принцип е така, но ще споделя мнението на доста от хората, писали тук, а именно- нима възрастта и гравитацията не важат за Тина Търнър и София Лорен? Просто човек трябва да знае с кои дрехи изглежда добре и с кои изтъква дефектите си...

Боже!Боже!Това ли било еталон за красота?Ами та тая ако ти се яви нощно време ще отскочиш от ужас !

Още колко мутри ще ни пускате за ослабване,няма кой да ви се вьрже на рекламните глупости

бюстът й не е като за деколте до пъпа, трябва й сутиен според мен

Красива! След две години никой няма да я бръсне за слива...

От 10 години баеш това. Все още я бръснат и няма да спрат, примири се.

Вече само един млад чеп може да я оправи и позадържи неизбежното разкапване. Прилича на застаряваща руска метреса. Или тенисистка.

Отпървом си помислих, че е...Албена Михова в пълния си блясък, ха-ха.

Има прилика, и то голяма. Само че на мен Албена ми прилича на Дженифър. Но като видя Дженифър не се сещам за Аблена.

Абе и тя е наляла кълки и паласки, няма спор. И, честно, познавам нейни връстнички, които изглеждат подобре.

По-добре. (Не знам защо не е излезнало тирето).

защото не е било написано

Вижте в другата статия как изглеждат Тина Търнър и София Лорен, по-стари от Джен с 30 и повече години, родили по няколко деца, те са за пример.

Добре изглежда тялото на Дженифър за 46-годишна жена, даже много добре. Но е хубаво да забрави деколтетата до пъпа и да не се напъва да изглежда сексапилна, защото не беше такава и на 20-30 години, а още по-малко сега.

И как според теб трябва да изглежда една здрава 46 годишна, която още не е влязла в менопауза?

НеСлучаен

=О Да не би да съм казал, че изглежда зле?! Напротив, прочети отново и ще видиш че намирам тялото ѝ дори твърде хубаво за 47-годишна! Но тази жена няма сексапил и никога не е имала- сексапилът е в излъчването, в очите, а не в красивото лице или тяло. Тя просто ги няма! Затова дълбоките деколтета изглеждат абсурдни върху нея.

Не е нищо особено и в никакъв случай не е хубава.Има много по-хубави българки на нейната възраст,аз съм от тях.И,естествено не полагам и една хилядна от нейните грижи за себе си.

"...Има много по-хубави българки на нейната възраст,аз съм от тях..." минути за реклама... :-)

Gal

Сложи една снимка да преценим ние..... надявам се не изглеждате "добре" по БГ стандартите: силиконови бомби и устни тип маймунско дупе.....Аз пък смятам Дженифър за много чаровна и сексапилна......

silvia_v_dimova@abv.bg

Аз пък не харесвам хора с два пръста чело.Простеят ми.

Вярвам ти.Не е хубава,никога не ми е харесвала.Има по-хубави жени и на 55.Но това ще го разберат хората,когато станат на тази възраст.Едно 25-30 годишно момиче,няма как да го разбере.

Тя Дженифър си е прекрасна - винаги е била, е и ще бъде. Просто прекрасна, красива и класна жена. Но в тази държава се живее трудно заради повишената концентрация на тъпанари на квадратен метър. Като чета коментарите все повече се убеждавам в това...

Стою

И какво й е прекрасното? Колко роли изигра ДОБРЕ? Хайде да цъкате върху моя пост. Харесвам/не харесвам. Да видим.

Както винаги - неприятен. Както и на външен вид, предполагам.

Да и аз като прочетох твоя коментар,се убедих в това.Хората имаме различни вкусове!!!

Нищо особено, като се има предвид, че не е раждала и няма други грижи освен собствения си изглед. Доста българки, изключвайки себе си, за да не скочите, изглеждат даже по-добре на нейната възраст, без да живеят нейният живот.

Да, ама не, на сн.1 изглежда без талия и доста окръглена.

Ужас, че тя само се тъпчи бе. 5-пъти!! Та то колкото и здравословни храни да поглъщаш оргонизма ти не разполага с "технологично време" да се прочисти. Тази е станала прасе. Не забелязвате ли, че си влачи трътката по земята.

В лице е МЪЖ И ПОЛОВИНА!

Осоебно кофти изглежда на 5-та снимка. не съм и допускал, че е толкова одъртяла. Лицето й като, че е от мачкан лак. А тая брадичка е толкова грозна, че дебалансира цялото лице.

Има хубави цици. В дупето е наддала, което я прави по-привлекателна. Изобщо дама за отличници.

Стою

Тц. И на трите изречения.

Абе още става, но ако не хваща редовно последния влак, скоро ще си личи, че е "мачкан лак"!

да, четох за нея, че само фризиора и за една изява струва 50,000$... така че правете си сметка какъв бюджет за поддръжка има. :)

"Фризиора"? СИУриозно?

Хубава си е каката ,без да блести си изглежда съвсем добре ,много жени по млади с 20 години не могат да се похвалят с такава визия.Колкото до задника и тамън е.

3 до 5 хранения на ден...?!? То излиза, че тази не прави нищо друго освен да се тъпчи! :)

ТъпчЕ, а не тъпчИ. Говорете си на диалект, но поне не пишете така. Впрочем - Ваша си работа.

И кво е перфектното като задника и е голям. Рубенсовата епоха е била преди 100 години.

наред ли си или носиш цайси с дъна на буркани вместо стъкла, или пък си на 140 години, не видиш ли че дъто и е като детско барабанче от 40 соц. ст., рубенсов тип била, те нема да я вземат в киното ако носи 40 кила разплут г.з

ами дебела е, сложи си ти очила. има и отвратителни увиснали гърди

Една жена на 46 в предбабешка възраст!

Какво чудно има в това? На 50 години аз, една българска жена, живееща и работеща в България, изглеждах и по-добре от нея, без диети, без фитнес и т.н. Но след 55 години започват промените в жените, колкото и да не ни се иска това. Особено ако се съчетае със стреса и трудностите, с които се сблъскваме сега в ежедневието си, некачествената храна, дори да се опитваме да живеем здравословно, и много други фактори. Трудно е да се справиш с резките промени и във външността си и в здравословното си състояние. Трябва да приемаш това за нещо нормално и с достойнство. Не химията и оперативните намеси ще те направят по-добър!

Да допълня, че вие сигурно не работите това "да изглеждате прекрасно", но между другото успявате да го постигнете, докато работата на Анистън е точно тази! С фитнес инструктор, диетолог, специалист по макиажа и прочие "ажи".

Айде сега, изглеждала си ти... Може да си си мислела, че изглеждаш така, ама това е малко по-различно.

Напротив, моята преценка за мен винаги е била много критична. Това е мнение на други хора, а и виждам снимките си на 55-годишна възраст дори. Аз не се хваля, просто казвам, че има и други жени на тази възраст, които изглеждат много добре и без тунинг.

Предлагам ти да се запознаем на чашка кафе.

Тайната на Дженни е секса, никакви диети, сокове, танци и джимове. Секс, секс, и още секс до протриване с много партньори.

Най доброто за мъж или жена да поддържа добра фигура е секса сутрин, обед и вечер по два пъти всеки път в различни пози до изпотяване и припадък

Гладна кокошка...

Тая па! Като гледам по снимките нещо съветите ѝ никакви ги няма! Да фане да покаже фигура, па сетне да дава съвети...

И за тези години изглежда добре ако не разбираш. Харесвам жените, които остаряват така. Има някои докато са на 20 добре изглеждат и още от 30-35 почнат да се сдухват. Въпрос на ген на първо място, на второ - начин на живот. Джен не бих я отказал сега, сладка ми е, харесва ми:) И за леглото:)

Не е нормално човек да остарява на 1/3 от биологичната си възраст! И нормалните хора не го правят.

има начин да я откажеш... от секса... ако тя не ти откаже, де!