София Лорен и Тина Търнър на парти при Армани

Милано се превърна във "филиал на Холивуд" във връзка с 40-годишнината от професионалната дейност на известния моден дизайнер Джорджо Армани.

Обратно в новината

Коментари - София Лорен и Тина Търнър на парти при Армани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tочно така! Hяма как, да им обясниш, че са Tъпаци! 3ащото са си Tъпи, и няма да те разберат!!

нямало клошари /Веселина/ на запад. В Италия има най-много клошари, виждала съм ги налягали близко и до Белия дом - Вашингтон. Специално хората в САЩ работят много, не всички откачат - откачалки има навсякъде - физиология и психика - напр.летеца-немец. Не можеш да не работиш, да произвеждаш боклуци, които никой не ще, а да искаш много. Като ти се работи пробвай в Щатите. Там се работи много и се живее добре.

Pаботят много Pобите, Hещастнико! Hа Yолстриит, не работят много и пак са щастливи!!:))

и у нас има подобни жени. Но не са известни, за да ги има по медиите.Срещнах една лекарка - на 88 г. - прекрасно - здравословно изглеждаща. Не красавица и по лице и по осанка, не с макияж, но си личеше, че е здрава.Имам прятелка на 75 г. - с прекрасна фигура, модно облечена, грижеща се за външния си вид. Просто различни хора с различни предпочитания. Най-важното е да са здрави, но това е редко на тези възраст.

за да изглеждаш добре на преклонна възраст - за мен 80 г. е прекрлонна, трябва да имаш освен красиво лице и хубава, стройна фигура.Обикновено на тази възраст или се хербаризираме - сухи и слаби, или дебели, или имаме изкривявания.Затова да не злобеем, а да кажем -чудесно изглеждащи популярни актриси, но за съжаление не е дадено всекиму.

в мечтания свят на бели хора, не всичко е даром - плащат и потребителска такса и всичко. Но парите им стигат за това. Развити държави с развито здравно и всякакво осигуряване.Живея в Германия. Плащам си всеки месец сума - застраховка, тъй като тук нямам роднини, когато умра да бъда изпратен подобаващо и достойно.

Преди време в Преди обед даваха Славка Калчева. Жената им е наборка сигурно, а не им отстъпва по външност и то без операции.

Безспорно и Славка Калчева изглежда добре за възрастта, но тя е само на 60, а София Лорен е на 80...това са си 20 години разлика!

Армани на 80години и има 2.2млрд!Да беше дошъл в България като политик или бивша барета!Да си подхване наркоканалче с чадърче или партийка с приватизацийка и хоп милиардче за нула време и законно и демократично а не да блъска до 80 годишна възраст!!!

Прекрасни са ! Красивите жени са такива и на 80г. , грозните не стават и на 18 :))))

Bесе, повтарям ти,....Hе им се ядосваи! Bъв виртуалният свят, може да ти пише и казва, че е завършил и Xарвард! Hо, като му виждам разсъжденията, злобата и примитивизма,....Hаи много, да е завършил(а), "Bисшата Mаимунска" школа в Xелзинки,...за ...Tракторист!! хахахаха...:)

Bесе,..радваи се на живота си, и на това което си си постигнала сама за себе си! Hяма как, да обясниш на зависливи и злобни хора,...в какво се състои щастието! Tе са си нещастници, и мислят с плюене,и подигравки, че изпитват душевен "Oргазъм"!... и това не е вярно,..Hещастни мишоци са!!! хахаха..:))

mnogo si prosta.

Oт теб,... Eдва ли?? Tи си,.. уникат по простотия!! xaxaxa...

Люлинският ти мантелитет май не ти дава възможност да мислиш. Единственото, което имам и ми върши много добра работа е образованието, за което ти само можеш да мечтаеш.

"Боже , колко мъка има по тоя свят "!! Йовков / !! "Два святя , единият е излишен " - Смирненски !!

Коства им живота,само ако имат сърдечно-съдови заболявания или диабет. Пак не си доучвала от много носене на чинии в Малта и празнословене по форумите.

Веске, пак ли си в Малта?

Иии тия още живи... значи не съм толкоз стар!

Ти със сигурност си много стар!

се, че изглеждат превъзходно. А и са красиви. Да те видя как ще изглеждаш с всичките лифтинги на света на 80. А за фигурите какво ще кажеш. Красиви са и затова са звезди. Ти да не си копал? Прав е Е.Пелин да казва" ако има гении в България, то ще е гения на завистта".

Браво на Джорджо Армани, още много години успехи напред! Обаче София Лорен и Тина Търнър особено са почти неузнаваеми от лифтинги и пластични интервенции.

Тина е на 75, София е на 80...! За тази възраст изглеждат превъзходно!

Много си умен/а, да превъзходно поради хирургическите намеси. Научу се да мислиш преди да пишеш.