103 топовни гърмежа ще приветстват принцесата

Раждането на второто бебе на херцозите на Кембридж ще бъде приветствано в Лондон със 103 топовни гърмежа, съобщава Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - 103 топовни гърмежа ще приветстват принцесата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия херцог и херцогиня,българи ли са ,че такова внимание.Дали някой от цялата им държава знаят къде е България,та само с това ни занимават по вс.медии. Не искам да ги знам-изобщо.

ПИПО

Който плаща той поръчва музиката. Дедите на това сладко бебе са поробили половин свят и са затрили милиони. Сега си правят пиар, да ги видим колко са "земни" и "нормални". Чудя се само кой ли се връзва на подобни идиотщини.

Какво работят тия, че са толкова богати и всички им се възхищават. Аз се сещам за - паразити

Като станеш плантатор и робите ти те питат "ти какво работиш" - какво ще си помислиш? Може би разбираш работенето като да правиш нещо, което не ти харесва и друг те командва. Е, има и такива които са отгоре.

хаха чета и се кефя в каква жалка картина се е превърнал българския народец. Хаха царе, крале, херцози, та това са група същества които са водили човечеството към гибел за да задоволят жаждата си за кръв. И сега гледам българчетата как се прехласват, та чак се питат как така рано излезнала, как така на токчета била.

стадо, душко, стадо, а не индивиди!

СТИГА С ТИЯ КОМЕНТАРИ ЗА АНГЛИЙСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО!ИМА И ДРУГИ КРАЛСТВА НО ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ДИСКРЕТНО И ВЪЗПИТАНО.ОТ МНОГО ВРЕМЕ ПО КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО В АНГЛИЯ Е ГОЛЯМО КЛЮКАРСТВО И ЦИГАНИЯ!!!

Ами да родила е и същия ден си тръгва Много от нещата са различни от България Например в Англия някой ако си чукне колата не я кара веднага както в България да я изправят и да е боядисват. Там такава практика няма. Карат си колата така......докато я продадат

В смисъл карат разни очукани коли ли? Това хвалба ли е трябва да бъде?

за НИЩО :)

пари нахалост за едно паразитче, платени от малумното стадо

Не знам за вас, но на мен най-силно впечатление ми направи, че изписаха Кейт веднага на другия ден след раждането. Освен това, тя на стълбите носеше сама бебето и то с една ръка, с другата приветстваше хората.Нима в Англия се възстановяват само за един ден, а тук чак след четири? Медицинските стандарти явно не са еднакви в ЕС, а би трябвало!

Не на другия, а на същя ден я изписаха дори, роди сутринта, изписаха я следобеда, като дори беше на висок ток!

"Ако раждането е второ, както за Кейт, и е преминало без усложнения, майката и бебето могат да си тръгнат още на 6-я час след раждането. Грижите за тях по-нататък се поемат от акушерка, която ги посещава в дома им. Така че излизането на Кейт от родилното не е някакво специално събитие, разрешено само на нея, а практика в английските болници. За сравнение, в България престоят в родилното за естествено родили жени е 3 дни, а за тези със секцио 5 дни." Би могло и при нас да се заимстват някои западни практики в това отношение, а не да отлежаваме в родилниците, където хем те гледат накриво, с бебетата от пресния случай не знаеш какво става, хем и се оплакват със заплати, работа и т.н. Раждаш и ако си ок - айде у дома.

Добре, но у нас можеш ли да разчиташ на свястна акушерка, която да те посещава в къщи. Защото в болницата се остава три дни, за да следят здравето на майката - дали кръвта се оттича или например матката се е обърнала така, че да не може да се оттичча, дали има възпаления... Отделно следят дали бебето сучи добре и дали започва след няколко дена да наддава... В Западна Европа започнаха да ги изписват по-рано заради Здравната Каса - за да пестят пари, а и защото много майки искат да си ходят по-рано. А пък Кейт е принцеса и на нея това ѝ е работата - да се покаже в идеална форма пред народа, коклкото се може по-бързо. Както филмовите звезди в Холивуд, които след един месец са в идеална форма - със сигурност не е много здравословно.

Така е то с рептилските носачки:)

Аз родих в 2 следобяд и в 9 вечерта си бях вкъщи. Това се случва в Германия.

а ходите ли след това на прегледи? каква е практиката?

Май не правиш разлика между цезарово сечение и нормално раждане. При цезаровото се стои 4-5 дни. А през соц-а може и да е имало соц стандарти.

ауе ари уе

ами който си има топове гърми с тях, който си няма чака турците да му отрежат главата ...

то тея дето си имат топове са първи дружки на турците така, че все тая.

не мога да проумея защо Света се е превърнал в такъв боклук... В събота си отиде една от най-гениалните балерини живели някога и вместо медиите да и отдадат почест и в същото време да използват случая да покажат отново на публиката нейни еблематични неща, те ни занимават с факта, че неква офца, чийто най-голям успех е да се ожени, била родила ... честно ху кеърс ?

Ами хората сме различни... Някой харесват балет, други принцеси... На мен не ми дреме и за двете, но пред новороден и умрял - предпочитам да слушам и чета за новороденият...

някоЙ харесват... Абе защо прописахте на мангалски?

Светската рубрика на дир-а е предимно жълта, а не културни новини. Ако още не си го разбрал -проблемън си е лично твой. Вчера пуснаха кратка новина за кончината на Мая Плисецка -27 коментара. На всяка новина за овцете Курволета, Алисия или некоя Златка - 27 коментара са в първите 30 минути, след това минават 200. Що се отнася до Кейт Мидълтън - тя изобщо не е овца, но просто магаре като теб едва ли някога ще го проумее.

И да ме светнеш с какво е по-различна от овцете Курволета и Алисия - същата работа в кралски одежди.

"Да видят бебето са пристигнали и родителите на Кейт - Майкъл и Каръл Мидълтън, придружени от сестра й Пипа." Или както се казва при нас - селяните прости дошли са ни на гости :))

Я ти кажи от кое си село, не се срамувай.

Грозно е.

много и е смачкан носа, сякаш слон е седял отгоре и...

Виж тя е бебе, има големи шансове носът и да се изправи, ама при тебе слонът е нанесъл нобратими травми.

Това е рядко красиво бебе. Обикновено новородените са сбръчкани, жълто-червено-кафяви и обраснали с космаци като примати.

Ти сигур си бил пръв убавец гат си се родил? Проври си главата през кюнец и виж как ще изглеждаш от другата страна. За мозъка не се притеснявай..и без това го немаш!