На кои жени им отиват късите прически

Стилистът Гайлс Робъртсън измисли "правилото на петте сантиметра", с което всяка жена да може да установи дали ще й отива къса прическа.

Обратно в новината

Коментари - На кои жени им отиват късите прически | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос: На коя жена ще и отива къса коса? Отговор: На хубавата.

При жените в критическа възраст късите прически доминират. Те са част от изтребването на женствеността в тях и спомагат за открояването на бръчките по лицата, големите бузи и двойни гуши. След това природата сама довършва процеса на стареене като им дава мустаци, бакенбарди и брадавици.

ах, тези жени в критическата, как не ги е срам, че не искат да прикрият хода на времето с проскубани екстеншъни, силиконови цомби и фотоепилация до окапване на кажата, цццц...:д

Никога не съм можеле да разбера защо българските мъже са толкова злобни към жените. Ало, стилиста. Жена те е раждала. Малко уважение и стига претенции!!!

ю = Да жените в критическата не са красиви-повечето са уморени,отрудени , загрижени ,може би болни....Нелеп и злобен коментар Стилисте ! И понеже си голям естет сега е моментът да се наслаждаваш на българските абитюрентки-с изкуствени букли ,изкуствени джуки , целолит ,сланина на показ- какви ще станат като влязат в критическата не зная. а aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ало, журналята, то български че не знаете е ясно, ама и английският ви е кофти. Става въпрос за хоризонталното разстояние по молива! Представете си жена с широка 10 см брадичко и вертикално разстояние < 5,5 см до ухото - ега ти сплесканата тиква!

Това за главата ли става въпрос?

axaxaxa

Няма нищо по отвратително от жена офъкана като затворник, ако ще и Мис Свят да е. Няма нищо по- антисекси, нищо по-антиженствено.

Ти си егати комплексираното тъпо копеле. Хубавата жена е тази, която е хубава на излизане от банята - мокра и със слепнала косица по черепчето. на такива жени отива късно подстргани

на хубавите!на тях всичко им отива!факт...

На нито една! Мразя късо подстриганите жени! Особено мразя модата, в която част от главата я подстригват 0 номер!

А какво би казал за мъжете с дълги коси? И какво значи "мразя" - няма да ходиш по улиците, защото ще срещаш жени с къси коси и ще бъдеш винаги нервен и ядосан, ще ги биеш ли? Или ще ги заливаш с боя?

Иване, а обичаш ли дългокосите мъже?

На Плевнелиев много му отива късата прическа.

На една жена дори да й отива къса коса, с дълга е още по-хубава.

Обикновено , ако през върха на ухото прекараме хоризонтала, при правилна фирма на лицето, тази хоризонтала го дели на две приблизително равни по височина части.Кое лице е с височина 11 см, че половината да е по-малка от 5,5 см. Грешка в превода ли е написаното от дир.бг ?

май е в инчове...

Стилистът има предвид долния край на ухото .

Със сигурност са се объркали при превода, искам да видя жена с 5,5 см разстояние, ще ми е интересно :D

Седя аз и се чудя как ще има хора с по-малко разстояние от 5,5 см от върха на брадичката до солната част на ухото... А то било ръба на долната челюст до ухото

След като установите хипотенузата, чак тогава се мери дали е 5,5 или не е.

моля преди изясняване на отговора на въпроса на Дидо никой да не реже! :)

На кои жени им отиват късите прически? Български мъже! Не се чудете, ами през ноща, докато съпругата Ви спи, вземете машинката и я подстрижете нула номер. Нищо друго няма да даде категоричен отговор на този екзестиален въпрос.

Момичето на снимката Поли Генова ли е? Много е красиво!

Момичето от снимката е 3D рисунка, или киборг, тъй да се каже.

Тя па Поли Генова една хубавица!

красива е жената, която е обичана, а тази, която не се чувства обичана постепенно става от грозна по-грозна

Това е много вярно.

На хубава жена всичко и отива -къса или дълга коса без значение същото е и с дрехите добре сложена жена и във евтини дрехи да се облече все ще и отиват .

не е верно :д

Защо да не е вярно ???????Аз съм съгласен с колегата по-горе

Да бе, да, сигурно и мустаци! Всяка прическа променя пропорциите и излъчването на едно лице, в което се корени усещането ни за красота. Всъщност има много жени, които изглеждат зле просто поради лошия избор на фризура и такива, които са зашеметяващи до голяма степен заради добре подбраната и поддържана прическа, която допълва лицето им. Не съм стилист да отбележа.