Манекенка става новата принцеса на Швеция

Годеницата на шведския принц Карл Филип София Хелквист ще получи титлата принцеса София, херцогиня на Вермланд, след сватбата.

Обратно в новината

Коментари - Манекенка става новата принцеса на Швеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като принцът не се е земал с некой архитект като оня люксембергския хому, а се ЖЕНИ!!! се ми е таа ква е мадамата манекенка от подиума, манекенка от витрината или манекенка на "Месопреработваща промишленост" ЕООД! За мен вече всеки хетеросексуален брак в западна Европа е една малка победа...

Явно мнозинството от четящите хич не харесват бъдещата принцеса, но много се кефят на принца.Да кажем, че и аз съм в тяхно число, за да спестя квалификации към дамата до него.В допълнение на някои коментари бих казала , че има една много хубава руска приказка , много на място в този случай - предполагам ще я разберете"любовь зла, полюбишь и козла "..Та така...

Е глупости!Бъдещата принцеса е красива,миловидна,чаровна и с разкошно тяло!Първите три снимки го доказват,а на останалите не е със сполучливи дрехи,но това не променя същността!

"Бившият модел се готви да се омъжи за принца в рамките на церемония в параклиса в Кралския дворец в Стокхолм на 13 юни."!!!...в рамките на церемония...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?"Наистина ме е срам от родните писарушки!

Jeni

Принцът си го бива и то много, ама таз манекенка нещо на нищо не прилича!

Принца е бонбон.Тя до него вече стои като леля.Крака диреци,възмургава,и известна с това ,че е известна.КармЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ.

нашите селяндурки, които за шепа банкноти преспиват с който падне. Е това си е вече кариера, няма що! Недостижимо за тук!

Ами че то му е в рода на този принц - майка му , съпругата на краля, е бивша екскурзоводка ли. " хостеса" ли - не знам как се нарича, забавлявала богаташите на зимните олимпийски игри.

Преводачка.

Майката на принца е преводачка по образование и в онези времена да те сложат да придружаваш важните гости в Берлин не е било за лековати жени....Понеже познавам Швеция, мога да кажа, че не разбирам как при толкова страхотни жени, ама наистина трепач, и при това интелигентни и независими, тоз момък си избра една грозна стриптизьорка с разделени зъби и фалшиви цици....

Не по образование, а по професия - по образование вероятно е лингвист.

в берлин, а в мюнхен се запознава силвия със съпруга си карл-густав - родена е в хайделберг, но като дете е живяла в бразилия - баща и е имал бизнес там, а майка и е бразилка - много чаровна и харизматична жена е шведската кралица силвия независимо, че не е със синя кръв - уважавана и обичана от цяла швеция

Това са двама попревехнали, но симпатични роми. Явно в Швеция стандартите за красота са по-непретенциозни, за да може това смуглявото да е "манекенка".

Еми чакаме следващата нобелова награда за мир да се връчи на обамката от моделка... Супер само-развитие на кастите в света...

тази е оцелила 6тица от тотото с този хубав, млад и заможен принц... и то и порно умения, а майка ми едно време -учи , та учи ... сега има да чакам принц...

Какъв е този викинг, дето прилича шейх?

като брат и сестра са наистина голяма прилика!!! да не би да са клонинги!!!

Брей...се красавици и манекенки се женат за такива! Мислих че до е характер, душа и домакиня е най важното нещо ;)

точно така- или е хубава и зла, или грозна и добра и в света всичко е черно-бяло и така :)

не е манекенка, ами порно модел, има я в порно филми.

Трети по ред е за трона, затова му е позволена известна свобода.Иначе надали щеше да му се разреши такъв брак.

Манекенка-принцеса? Явно кралствата вече не са това, което са били, иначе тоя хубавец щяха да го оженят за някоя грозна престолонаследничка. Така поне се надяват на красиво поколение. Честито да им е!

Това не е прецедент в шведското кралско семейство. Майката на принца също не е аристократка и женитбата й с крал Карл Густав е по любов. В това отношение, Швецая е по либерална, но ако това момиче наистина е с такава биография, надали ще им допадне особено.

Мнооого са красиви. Дано и на мен ми се падне такъв мъж. Всичко се случва в живота

Мани ги тия бе - принцове, крале. Друго си е да имаш Президент с главно П и да си република. Направо ти гарантира бъдеще, икономика и всичко нужно. Изостаналите са монархии. Нали?

Страхотно симпатична двойка. Нищо изкуствено и натруфено. Спрете с идиотските си коментари. Излезте навън, бъдете щастливи. Повече си заслужава.

кандидат-принцесата има крата като диреци

Да бе, и аз се зачудих на такиива крака у една моделка........

Да, вярно, че са като диреци. Под червената рокля се виждат и бричове, голям задник, в лицето - аграрна хубост. Той е хубавец, да беше поискал можеше да си намери жена като статуетка. Ако действително годеницата е в п*рно индустрията, явно секса си има значение за връзката. Но в Швеция са по - широко скроени...

и принца е готииин..

Най готина беше принцесата дето се ожени преди 1-2 години. Сега обаче, за съжаление роди и е заприличала на морж. Тази дето сега искат да я женат е доста зле, принца с този добродушен поглед, май щеше да е по-добре ако му беха намерили некой като на Люксембургския премиер.

Шведският принц прилича по-скоро на арабски шейх. Генът на вигингите май изчезва в много скоро време!

Щото е четвърт бразилец от страна на майка си Силвия.

Хахаха, шведите като нация имат привилегията да са виждали принцесата си дибидюс голичка........ :))) Барем да знаят на какво се радва кралската издънка.........

Еми за тях голото тяло не е нещо кой знае какво. Май имат по- реалистична визия за него от нас (промити от реклама мозъци :)

В голото тяло няма нищо лошо и срамно. Така е. Освен когато не е разголвано с цел излагане на показ за пари. А точно това е правила тъй наречената бъдеща принцеса. Което някак си не се връзва с изискванията за имидж на кралската институция.

тоя швецки принц не мяза много на швед! по прилича на някой от бреговете на средиземно море ... или индия