Силни послания на първия полуфинал на Евровизия

Десет страни се класираха на финала на певческия конкурс Евровизия в Австрия, след като се представиха на първия полуфинал вчера.

Обратно в новината

Коментари - Силни послания на първия полуфинал на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради брадатия клоун не го гледах

добре, че не участваме вече в тоз загубен конкурс, след миналогодишната победа на женътъ с бръдътъ, мисля удари дъното.

Много клиширано звучи това с посланията. Търси се актуалното послание, не индивидуалното (ценното) . Жалко е.

...срещу стереотипите на тялото и на половете... е как иначе!?!? Ако не възпеем извратенящината каква Евровизия ще е това?

Рускинята пяла за мир....Да беше пяла за Крим или за Арматата..... Сега активизираха републиките да гласуват, че да подкрепят Пу и политиката......

Това е конкурс за песен, а не за певци. Правилно е да се напише песенен конкурс, а не певчески.

Рускинята беше няколко класи няд другите.

Поне от благоприличие Русия не трябваше да участва. Вижте, че Украйна няма представител също.

Рускинята пееше за мир. Сякаш в Украйна няма руски военни...

Много си зле. В Украйна няма руски военни. Има: 1. Доброволци, пуснати в отпуска. 2. Доброволци, събрали се от цял свят да се бият за Донбас, и то без пари. 3. Анонимни жертви, предполагаемо от някоя от първите две групи. 4. Помощи от Ра$$а, като камионите са предварително разтоварени и празни за пред западните камери. 5. Безплатно погребение в Ра$$а за анонимните жертви. 6. Помощи от Ра$$а за неизвестните семейства на анонимните жертви. 7. Абе изобщо жертви няма, това е западна конспирация. Селяните нямат нито думата, нито достъп до интернет да пишат какво наистина става там.

И да си ограничен не е лесно. Ще напомя на Гост-а, че можеше да напише нещо за песните, но изглежда не ги е слушал заради грохота на оръдията.

има ли представител?

то го избраха миналата година.таз година този хипопотам ли

аuде догодина и ние с ,,боят настана''!в изпълнение на болен мозъков и син.

dirddd@

Съвсем го политизираха този конкурс... Много жалко

Така ли? И по какво позна бе Кирчо? Ти въобще следиш ли го, гледаш ли го, или с това се оправдават нещастните напъни на динозаврите от концертна дирекция.

Този конкурс все повече заприличва на "Ален мак". За тези, които са много млади, да кажа, че "Ален мак" беше конкурс за политическа песен.

Това ли мислихте цяла нощ в централата на ТИМ?

ха-ха-ха, съвсем бях забраил за това унило сборище. еееех, деца, едно време Евровизия беше много симпатичен конкурс за песни, танци, шоу, абе-красота и удоволствие! а сега, какво пише-конкурс за послания и скука. дебелани, мустакати жено-мъже, нежни мъже, баби...всичко тече, всичко се променя, деца. жалко, че се променя в много лоша посока, де... п.п. веднъж и ние да вземем умно и правилно решение-няма никакъв смисъл да се ходи на конкурс с толкова комшийско-политически и глупав регламент.

Подкрепям те напълно дядо, по отношение на това, че България засега няма място там, да ходи да се излага, да ти люлее звънците и хлопките .

Колко мъка има по тоя свят! Ужас...

След Кончита нищо не може вече да ме отврати, трябва повече да се постараят!

Как бе, можем да изпратим Ненчо да им говори като премиера по турски.

В интерес на истината повечето песни тази година са прилични и като звучене, и като текст, и като послание. От първия полуфинал съжалявам само за отпадането на датчаните и за продължаването на албанката.

И? Евровизия в сегашния си формат е много далече от това, което трябва да е. Не знам кой го гледа, не знам кой изобщо се напъва да ходи там. Според мен просто трябва или да се преработи, или да се закрие. В момента печели общността, която може да даде най-много гласове на регионален принцип, а не най-добрата песен.

Едно от най-добрите и правилни решения, което е взимано в България от години - да не участваме в този смешен конкурс!

Тия още ли не са ги закрили ?

Пускам руски канал и гледам кончита отврат, добре че не вечерям че ще повърна.Другите, и те пълна скръб.Бъздарници събрани накуп.

А вие сте малко неграмотен, но се изявявате тук с писане. За мен е същото, като да не можеш да пееш, но да се показваш по телевизията, пеейки.

Vila Raviola - мисля, че те харесвам :))))

Към редакторите: Белгия тази година е изпратила ИЗПЪЛНИТЕЛ! Явно не сте гледали, но пък поне се осведомете, а не пишете наизуст - ставате за посмешище!

Повръща ми се от тези послания!!!

Разкажи ни още от какво ти се повръща!Много ни е интересно!Може да ни разкажеш още при какви други обстоятелства напират други нужди в теб.

Ба си, верно било казано че историята се повтаря кат фарс. Навремето славеха комунизма, а сега обясняват колко е готино да си извратен.....

Всяка година, все по-тъпо и по-тъпо! Просто да не повярваш вече, че поп-легенди като АББА някога са били норма на този жалък конкурс...

Фестивал на политическата песен "Ален мак"!

Нищо учудващо, че най-бурни овации са обрали песни за гейове и толерантност.

Син да имаш и той гей да стане дано! Тогава да те видим колко ще си толерантен/толерантна.

Да нямаш чувство за хумор и усет кога някой говори с ирония, си е голямо наказание, също толкова голямо, навярно, колкото синът ти да е гей.