Ива Екимова: Следващата ми сватба ще е последна

Ива Екимова позира за корицата на сп. Булка. В интервю за списанието тя заяви, че следващата ѝ сватба ще е специална... и задължително последна.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова: Следващата ми сватба ще е последна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, няма как да каже- това ще е поредната ми сватба...

На кого му пука за сватбите на тази мърла?

А кой ти е казал,че ще се женим ?? Може и да размисля..

Много щастие им желая.

САМО ПОГРЕБЕНИЕТО Е ПОСЛЕДНО МА ПАТКО

Както казва Фънки , когато е "впечатлен" - ТАЯ Е ОТВРАТИТЕЛНА МЕН!!!!!

Няма последна тук. Курварлъка е до гроб.

противно и неприятно момиче .. глупава снобка , която направо унижи петрозар с флирта си с иво аръков ... Така искам за последно да пишат за нея ..

Ех, "моето" момиче! На твое място аз бих се помолил на Господ, наистина тази сватба да ти е последната и не бих вдигал много шум с оглед на всичко което те сполетя. Само, че хората са различни. А ти правиш, тъкмо обратното. Затова, дано си щастлива, пък останалото е Божа работа!

До всички ДИР потребители.... : ВенДетка счупи хейт- а оттатък.......Стегнете се малко ! Моля ВИ ! Иве- то изостава...... :(

говореше. Разцъфнала е в безпричинна усмивка, като че ли кара трета младост. Да не се зарича, нищо не се знае, ами ако има още пет-шест? Така се раждат вицовете, ей.

Ива благодари на фотошоп че могат да преобразуват змия.

четем тази световна новина ! Представям си какво ще бъде по вестниците и списанията ! Не вярвам Дикова да изпусне тази възможност да кряка и квичи , а да не говорим , че тези от Търси се кого ще възхваляват в следващите си предавания ! Един безкраен списък на втръснали бездария -иначе няма за какво да се пише , предава , продава и купува ! Ама си и вярват ,че са нещо ! Заедно и с тази се появи тези дни и едно друго недоразумение Лора Караджова ! Хайде следващите от списъка ! Миналата седмица беше посветена на Теди Кацарова - за " грандиозните и концерти , албуми и поредната блеявица , заснета в Париж ! Така е , като има кой да поддържа тази добре платена ротация ! Да познаем кой ще е следващия ? Думи нямам -Пошлост ,фолк ,кич, бездария и после се чудим защо младите хора ръсят бисери на изпитите ,а абитуриентките са облечени като проститутки и парцалеси -особено с дизайнерки като Кремена ! Безкрайно тъпи и идиотски шоута , поднесени от Халваджяните и други като него !

Много яко ама отивам да чета за ВенДета Райкова........ А! И дано да и е последна сватбата на Ива, че току виж спрели да ни занимават с нея ......... Аре от мен ! ВенДета ме зове :)

Петрозарчо,мойто момче, или си извратен или сляп да се жениш за травестит.

"Новата ми рокля е приказна, с дъх на Грейс Кели, отенък на Джаки Кенеди и привкус на Кейт Мидълтън. Защо трябва да се мери с нивото на гореизброените персони, какво общо има с тях? Колко трябва да си тъп за да се опитваш да подражаваш, и колко трябва да ти е снобски акъла, ако изобщо има такъв??!!!!

Колко ли трябва да си заблуден или късоглед за да се жениш за тая конска физиономия с поведение на холивудска красавица.На всичко отгоре е и лигава и нагла.Тая не гримирана може да служи перфектно за бостанско плашило.

Даже и за плашило не става, винарките й се лепят

Това предизвикващо уплах "момиче", защо не отиде на площад Македония, ами се кани да облича рокли, описани, като ястия- с привкус на това, с аромат на онова, с дъх на еди какво си? Ще я яде ли тази рокля?

Много ви грозна русалката, бееее!!! Направо на коританка мяза!!!

Е гати селянията - търколила се Екимова, намерила си Петрозар

Влязох само за да мерна хейта под статията! Хахаха dir-a разбуни кошера с Ивка.

Ива Екимова е един доста неприятен човек.

Успех и късмет!

maniana

Джокер /т.е. Ива/, направи услуга на всички и не се появявай повече на публични места и в тв формати. Никой не те харесва.

е платила тази за да пишат за нея - и в Блиц го разказва същото ! Боже Господи -тъкмо си мислех , че повече няма да четем за това плешиво и грозно същество - тя и на сватбите си и погребенията ма мъжете си / е дано да няма повече/ е все със специални тоалети и капели , произведения на велики дизайнери ! Веселата вдовица има голямо въображения и вкус ! Какво образование има , какво работи и като каква се бута в елита ?! Вместо рокли да си присади коса или може би малко ум в главата ! Направо се ужасих от снимка 5 - уста , нос -абе жив травестит си е " младоженката " !

Ако се появеше отнякъде Дими...ще ти се вдърви ченето..Май малко те е лупал. Трябвало е да те шамари три пъти на ден, преди ядене..

ооо тая сладурана откога не съм я виjдал,липсваше ми...надявам се да се заселиш на някож самотен остров , да работиш вече за прехраната ти и това да е последното ти участие тука-))

Да де, но кой се интересува от това?Защо ни го съобщаваш?

Еееее, де беше тая мома бе! Да изгрее слънце и на тоз сайт, разгеле !

Малко скромност не излишна.Иначе новината е от категорията спам, плява, глупава и още ...............

О, Крюела Екимова ще си направи рокличка от кожичката на глуповато ококрения Пертозар ? Много ще и отива.

То всяка сватба е последна . . . . до следващата!

След Брадъра всички много добре знаем как изглежда тази жена. Много фотошоп на тая снимка, много нещо, не прилича на себе си дори. Кого лъжем, Ива? Хората или себе си?

След два брака да мислиш за трети - това е диагноза.

Иве,вече е време и да ни кажеш колко цола ти е станала катеричката от бракове и без бракове,мила!

Колкото центруфугата на адронния колайдер... Като вкараш нещо кожено хвърчат Х бозони :)

Голяма новина за днес, нема що...

Тази новина трябваше да я публикувате на 24 май - да се почувстваме по-духовни, по-празнични.

и предпоследни сватби ли имало?

Хвани булката та удари списанието... Като гледам какво оформление има и колко наблягат на "&" - същата стока са като тая овца.

Сигурна ли сте?

Наблегни на "ТРЯБВА, да е задължително последна", но помни "Някои не спираме след първия път!". Веселата вдовица няма да се спре. И да знаеш - не е луд тоя, който яде баницата :)

"Новата ми рокля е приказна, с дъх на Грейс Кели, отенък на Джаки Кенеди и привкус на Кейт Мидълтън" Мале, малеее, смях, ама той Петрозар знае ли, че ще има сватба или само четем тук бълнуванията на тази лелка?

Тая се явява булка-рецидивистка и всеки път в бяло? Знае ли изобщо какво означава белият цвят на роклята? Едва ли. Петрозаре, бягай брате, ще се смуче 2-3 г. и айде следващата рокля чака с вкус на Дж.Кенеди или ала ЕЛ.Тейлър.!

:)) булка-рецидивистка ! много е весела тая вдовица, няма срам!

ОВЦАТА СИ Е ОВЦА

Отдавна не ни бяхте занимавали с това недоразумение. Като и чета разсъжденията, все едно чета дневника на някоя 14-годишна, а не на 40-годишна жена.