Данчо Караджов: Много сме щастливи с две внучета

Музикантът от Сигнал и новата група Легендите сподели, че е много щастлив, когато прекарва време с двете си внучета.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Караджов: Много сме щастливи с две внучета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си жив и здрав и да се радваш на невинните душици внучетата. ДЪлъг живот с тях, човече.

браво!даибоже всекимо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боже колко злоба боже !пожелавам здраве на цялото семеиство! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тъпи българи ,човекът споделя щастието което изпитва с внучетата си Какво ровите за дъщеря му ,че била такава и онакава, Вие много ли сте свестни,не се ли шибате ,ами жените ви ,не ви ли кичат с рога ,ами дъщерите ви не ги ли чукат на конвейър... Тъпи тъпи,злобни идиоти !!!

........Неееее да не дава господ никому боги да ги прости и дано там където са да растат далече от майка си и от кокайна и хероина който са наследили.......живи и сдрави

"Данчо Караджов: Много сме щастливи с две внучета...." ??!? Дано да растат добре, че маце са закърмени с хероин и кокаин.....Дай Боже да оцелеят и да са щасливи дядото и бабата......, НО какво ще правиш р разпоретината ти дъщеря, дето на кой ли не се пуснА........Разцепиха я от ...и аз също!

Хубаво Усещане е да си Дядо. И Данчо не прави изключение при Човешките усещания. То е като песните, които "изиграва" на Сцената. Да са Живи и Здрави Дядо и Баба, за да се радват на Двете Техни Красавици. Пък и да ги Гледат. Така Живота на стари години става Прекрасен.От опит го знам.

Не познавам никой от тях лично, но съм израсла с песните на Данчо, била съм и на негови концерти. Данчо е прекрасен мъж, пее от душа, песните им са вечни. Да са му живи и здрави внученцата, обаче това, което показва щерка му Лора на екран, на сцена, по интервюта с изказа си показва огромна простотия. Що си мисли, че като баща й е Данчо Караджов, и тя трябва да е велика певица? Пълен боклук, лигла, не вярвам така да е възпитавана, просто се е взела на сериозно, което е жалко. Да си жив и здрав, Данчо, ти ще останеш класика, ама щерката не струва два лева.

Данчо, а щастлив ли си с дъщеря си?

Да са им живи и здрави и дай Боже всекиму :)

Аз пък искам да разкажа за внука на мой близък. Живеят в Санкт Петербург.....Флорида. Завършва гимназия със златен медал. През лятото е бил на стаж в Белият Дом. След което е приет да следва във академията по ракетостроене на НАСА. Намира се някъде наблизо около тях-във Флорида. Но за него никой не пише. Защото родителите му не се казват Данчо и не блеят по сцените, а просто работят.

Виж сега, ако спрат да пишат за Данчо, ще спрат да ходят по концертите му и малкото му останали фенове. Така че нищо чудно.

Ама това за Белия дом хвалба ли е? Да вървят на майната си всички предатели, които работят за чужди народи и плащат там данъци. Тоя тиквеник със знанията си само спомага да се палят войни по света - то не знам къде не запалиха. Иначе браво, захлебил е.

глупости на таркалета пишеш

поздравления за момчето и много успехи

и тях, че иде ред и на правнучетата... Много здраве на баба Мариянка от 15-та гимназия и 11 "В" клас!

Наистина е хубаво това, една добра новина днес поне сте пуснали. Кой каквото и да казва за Данчо, всеки заслужава такава радост и можем само да пожелаем със здраве да си ги отгледат внучките и да им се радват. А на Данчо - да му родят и внук с неговото име скоро!

Да станеш дядо или баба е да придобиеш звание в живота си

И?

Щастливи баба и дядо !!!

"бяхме до Гърция" хахахаха. Къде до Гърция - в Турция ли?

Това е вилико чувство и не е възможно да се разкаже. Който има знае, който няма с божията благословия да се сдобие скоро .

Обаче май това "вилико" чувство е основано само на егоизъм. :)

Що да е егоизъм. Родил си деца, отгледал си ги ... нормално да се радваш на внуци.

ГОРКИЯТ ДАНЧО, НЕ СЛУЧИ НА ЩЕРКА

В личен план: дърво, круша... А в музиката, ако музикантите от времето на Сигнал са дървото (създали толкова хубави български песни), защо крушата (сегашните) е паднала толкова далеч.

Ами, толкова си могат .................. :)

Сигурно същия въпрос са си задавали дядото и бащата на Данчо Дараджов преди 40 години. Чудели са се на кой се е метнал такъв някакъв рокаджия.

това са много топли чисто човешки неша.много здраве и радост им желая.