Моден дизайнер и фотограф представиха скандални колекции

Дизайнерът Красимир Недялков и фотографът Йозеф Зидаров се представиха с шоу в клуб "A-Lounge" на южния плаж в морската столица.

Обратно в новината

Коментари - Моден дизайнер и фотограф представиха скандални колекции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нямаме си маникени, това е проблема, то че е е безвкусица е видно, но скандално, само в таланта на окачалките виждам скандала

Тези двете грозотии -Теди Велинова и Маги Желязкова не ги ли преекспонирате малко повечко,имам чувството ,че като си отворя хладилника и пак те ще изскочат.Свървиха красивите жени в България ли какво ,а и с този грим който незнайно кой обезумял гримьор е сътворил ,все едно гледам зомбита,страшничко си е.

ВЪХ, МАРИ, УЖАС!!!!! Кое беше скандалното, че двама необикновени педерюги, правят ревю със скандални модели /разбирай маймуни/. Ма то направо може кошмари да сънувам довечера от първата снимка ...брррррррррррр

няма нищо скандално в дрехите, в сравнение с други колекции

prosto ujasno...tolkova sa grozni tia jeni

До кога ще гледаме толкова грозотия!

Абе, откога безвкусноскандално?

Брей, колко сте злобни бе, за България и за Варна това е доста сполучливо шоу. Аз бях там и доста ми хареса. И моделите бяха интересни,не толкова красив, но това бе целта. А що се отнася за кича-по Фешън ТВ той е по-голям. Дори там простотията е по-голяма, да не говорим, че там е вече узаконена педофилия.

Мале мила! В първия момент като видях Теди Велинова, помислих, че е фотошоп и от дир-а си правят някаква шега. После видях и втората и схванах. Хорицата са се опитали да направят висша мода в домашни условия. Е, мили мои, не става така. Гримът в резорта на Диор за 2008-ма е неповторим и дори да опитате да го повторите, кооооолкото и да се стараете, без подходящото осветление и снимачна техника, нещата просто ще останат това, което са-абсолютен кич и несполучливи напъни, насочени към тези, които разбират... хм... черен квадрат?

UJASSSSS

poredniq bulgarski kich!! nishto stilno!!

Lele,neznam fotograha li e zle,drehite li sa ujasni,ili modelite pla6at!!!!Ujas!!!

Боже!Сега няма да спя от страх!Егати привиде

скандален кич е тази колекция

И какво е скандалното на колекцията??? Трудно е да се разбере. Поредни простотии.

Абе няма ли хубави манекенки, та ни плашите? Откъде я взехте тая грозотия! Ама как е възможно, тия фотографи акъл нямат ли, слепи ли са, та снимат такива орунгели! Бож, какво доживяхме!

Абе, на тея грозотии няма ли някой да им каже, че са ужасни- какви лица вадят- не е истина! Все едно са извадени от филм на ужасите в стил Хичкок... нямам думи- е, да де те са модели на дрехи не на лице, но малко от малко поне....ако не за нашето, то поне за тяхното здраве да се бяха погрижили.. Та Теди Велинова прилича на баба ми ;))) Другата маймуноподобна пък е примат... не знам аз ли имам проблем с очите или те с огледалата?!

Zashto taka PISHETE? S takava OMRAZA,neka ima RAZLI4NI HORA i VKUSOVE!BUDETE PO TOLERANTI,NALI STE V EVROPA BULGARI!!!

Нищо интересно,мн.зле

Колекцията се нарича Бостанско плашило ????

Ква е тая простотия?

ama naistina sa mnogo grozni!!!!! az sam mnogo po- krasiva ot tqh, imam prekrasno i stroino tialo, a ne sam manekenka!!!!!!!!!!!

ПЛАШИМ СЕ!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА Й КАЖЕ НА ТАЗИ ГРУБА ЛЕЛКА М. ЖЕЛЯЗКОВА, ЧЕ ВЕЧЕ Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ПРЕДСТАВАТА ЗА МОДЕЛ...

Пак познатите маймуноподобни лица

I manekenkite i drehite ne struvat!!!!!!!!!!!!

maleee, egati modata i razgolenite manekenki

Освен, че манекенките са възгрознички друго скандално не виждам.

и кое по-точно е скандалното в случая?

E-Lounge

Звездите Маги Желязкова, Теди Велинова - ха-ха-ха - по-скоро грозотиите