Аня Пенчева и Сани Жекова на погача

Доведената дъщеря на Аня Пенчева направи погача за 40-ия ден от раждането на сина си.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева и Сани Жекова на погача | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе я се хващаите за работа,стига с тези маси стига с тези хора а ма ха..?

Харесвам я Карина, има и хубаво бебче. Но къде е Пипи, пък.

Джвръкли с мангизи

Тия не знаят, че с мотор не се състезава под покрив в търговски център, но си мислят че знаят обичаите. Помия и идиотия. Бели цигани, но по чистоплътни

В църквата.Свещеника с дълги одежди наште голи.Къси панталони,потнчета.Ристиети-идва от растения-има вид мозък но той е за основните биологични функции.Срамота е да кепазят вярата.Ако си вярващ-бъди,ако не си ,не мърси вярата на други.

Има само една снимка в църквата и на нея са само майката, бебето и попът. Къде ги видя останалите как са облечени и дали изобщо са в църквата? Написаното от теб е срамота- при това е написано неграмотно и в стил селска клюкарка- визитарка.

Много сладък бебок, да е жив и здрав! Не е грозотия като Шарлот Английска.

Дреме ми на кюмбетУ!

И каква е разликата между тия и Софи Маринова примерно...Аз не разбрах кои какъв е например!...басси и смотания народ сме без никакви ценности, всякой със всякой се съвкуплява...един съвременен Содом и Гомор е България....

"Дързост и красота"

Аня Пенчева все се изтипосва на чуждите маси!А малкият Иво е одрало кожата на дядо си Ивайло!Да е живо и здраво момчето и майка му!

потресаваща новина!!!

Браво затворихте устите на интригантите и нещастните злобари

са живи и зцдрави

Щеше да е по-добре курбан и бира?

Баси и селските изпълнения.

Това е ритуал за здраве на бебето. Християнски ритуали! А ти не се прави на голям гражданин, защото прозира дълбоката ти връзка с простотията.

Но тия жени са най големите грешници. Фарисеи!!! Моля не ми говори за християнски ритуали...Дали е била със забрадка в църквата!? М?

Мъ къде видя тука християни.Детето е родено без брак--чисто по християнски се води копеле,погребва се в отделни гробища ,не християнски и не се чете молитва.Майката е блудница,секс без брак пак по-християнските канони.Дядото и бабата са блудници-разведени-християнската църква не позволява развода,и е писано,че ако оставите жена си,освен поради явно прелюбодеяние-вие я карате да прелюбодейства.Та къде видя християни,че да правят християнски ритуали?И си знам ,че понеже е платено дира пак няма да ми пуснат коментара.

На снимка 3 в заден план кюмбе ли виждам?

Кюмбе е. Ама имай предвид, че снимката е от църквата.

И аз се изненадах, но после съобразих, че е от църквата. Да е живо и здраво! Много хубави и непринудени снимки!