Парис завежда дело за ”самолетна катастрофа”

Богатата наследница ще съди телевизионно шоу, което си направи зловеща шега с нея.

Обратно в новината

Коментари - Парис завежда дело за ”самолетна катастрофа” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е НАГЛАСЕНО! Очевидно е. Какво я съжалявате, тя за това го прави

Още ли я съжалявате?Не разбирате ли,че това е нейна измишльотина,само и само да има тема за нея...плюс това,най-първо попитала,как е падналия човек:)))Много жалки хорица-едните с жаждата за рейтинг,другите с малоумното лапане на въдицата.

такава ужасяваща "шега" нормален човек не може да измисли. такъв огромен стрес, за които и да е човешки организъм, може да отключи съсипващи здравословни проблеми занапред.

Всичко е нагласено, не е скрита камера!

Скрита камера е!Дават го по МВС всяка вечер.Миналата година беше в морето с лодка и акули.Проблема е, че тя не е единствената.Снощи например беше с един, който едвам не припадна.Викаха и линейка!Неможе да се инсценира такъв ужас.

това е отвратително , надявам се наистина да ги осъди

Никой, дори и куха лейка като Парис, не заслужава такава гавра. Това е ужасен стрес, който може да отключи онкологично заболяване. С право ще ги осъди за чудовищната простотия.

Само да кажа, че тя не е единствената.В продължение на месец, всеки ден е с различна "звезда".Отвратителна шега!Горките хора...

То е ясно, че Парис комуникира само с пищене!

Абсолютно е права да ги съди! С подобни неща не може да си правиш майтапи, в подобна ситуация всеки ще се стресира.

Извратена работа се превърна шоубизнеса. Тези са абсолютно ненормални и извратени хора, подобен стрес може да доведе до много сериозни здравословни проблеми. То бива бива шоу ама това вече е прекалено. Дано ги осъдят на много голяма глоба, друг път малко да помислят и за здравето на хората преди да си правят предавания.

шегата е тъпа наистина и страшничка, но американците сами въведоха модата да се "плашат" със внезапна поява на извънземни, вампири и други хорор персонажи, с изключително перверзно въображение!

Десетки, а може би и стотици звезди, са били жертва на скрита камера... Дори една от най-известните ни в момента чалгаджийки, беше гонена от мечка... Малцина тези, които се сърдят, а единици, които съдят продукцията... Тази може да се е родила с милиони, но има и други хора с милиони, които не са превзети лигльовци, смъркала и курви...

Аз пък мисля, че малцина биха запазили самообладание и биха приели с насмешка инсицинирането на самолетна катастрофа, да не кажа никой. Изобщо никаква лиготия не е. Много си курназ, ама ако седиш в самолета и си мислиш че всеки миг ще се разбиете сигурно ще напълниш гащите, ама като е друг е лиготия. И въпроса не е в парите, а да се спрат малко продуцентите, всичко има граници.

Подкрепям повечето коментари, много тъпа шега, както напоследък зачестиха самолетните катастрофи, не може така да се "бъзикаш" с някой, простотия.

Защо ми струва,че тя самата участва в режисирането на тази "шега"?

Абсолютно те подкрепям....Тя е наясно, че това е сценарий ...стига сте се връзвали на глупости. Парис Хилтън никога няма да прави панорамна обиколка със случайни хора, тя винаги се движи със свой антураж.....тия слушалки и микрофон за какво мислите, че са?

Тъпа шега, може да си докара болест от стрес, това е вече прекалено. Повечето не я харесват и и завиждат защото е богата и не прави нищо смислено в живота си, но тя не е виновна че се е родила богата - имала е късмет. Дай Боже всекиму!

Подкрепям казаното по-долу - абсолютно кретенска шега!

Даже й е малко на тая патица.

абсолютно кретенска "шега". този е бил пълен психопат да й погоди такъв номер. аз ако съм няма да намеря покой докато не го видя в лудницата или в затвора за по дълго време, тъпанар прост

Идиоти. Човек може да получи инфаркт, диабет и кой знае какви още болести от такова преживяване. Само пълен олигофрен може да измисли това , да го направи и да смята, че ще е забавно.

поне е видяла един път какво значи напрежение, за да разбере, че не са само проституцията и наркотиците единственото нещо на света

Това не е напрежение, а много силен стрес и шок. Има разлика между двете.

Жестока гавра с Парис. Колкото и да не ми е симпатична, това можеше да я убие. Да ги съди до дупка за тази дебелашка шега.

Съд до край и докато им разнищи цялото предаване и да не съществува повече. Ако някой на нейно място е имал пистолет на кръста, какво ли щеше да се случи?...Една нова "арабска пролет" Въпросният Абу-Даби-Хасим щеше да прецъфти.

Това е крайно извратено. Отричам подобни действия като етични и човешки. Срамно и уродливо е.

Че защо? Такива увеселения се организират само за безделници от най-висок ранг, на които живота им е станал отегчително скучен и търсят силни усещания.

langlima

Не харесвам Парис Хилтън, но това си е дебелашка, отвратителна "шега". Не е смешно. Колко безмозъчен трябва да си, за да я измислиш?!

трябва да си изкуфял арабин.