Дъглас: Не искам децата ми да гледат мои трилъри

Майкъл Дъглас (70) забранил на децата си да гледат повечето от филмите, в които се е снимал.

Обратно в новината

Коментари - Дъглас: Не искам децата ми да гледат мои трилъри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дабеда, малкия го бил посъветвал...

сигурно тази жена е усетила какво е истински мъж - не я мисли. Преценила е добре - кой да ѝ е съпруг, кой любовник. Неийният брак е достатъчно продължителен, сигурно има защо. Освен "истински мъж" иска и интелигентен, талантлив и известен.

Майкъл защо си се снимал в такива филми, от които те срам от децата ти. Да нямаш пари - разбирам.

Майкъл Дъглас към сина си: - Do what I say, not what I do ;)

И ние не искаме децата ни да гледат неговите филми, но нямат шанс. Само това дават, така е наредено от съответното посолство, а редакторите всички са минали инструктаж. Трябва да се пласира попреминалата холивуд стока в страните от третия свят. Все по някой долар пада от авторски права. Оттук долар, оттам долар, виж какъв стандарт имат неговите негледащи деца.

Пожелавам му успех в забраните на тинейджъри....Този в кой век живее или просто се прави на интересен.

Тази хубава и талантлива жена все още е с този дядо? Пропиляна младост! Дано по-скоро се усети, за да разбере какво е да си с мъж!

А какво да кажат децата на Силвестър Сталоун чийто първи филм е порно?

баси лицемерието

типично по хазарско-американски

достойно да не се червиш един ден пред децата си... а този дедо е трябвало да седне със сина си на 14 и да гледат Първичен инстинкт заедно и да разговарят....отново липса на родителски ресурс и умения

Жалко за красивата жена, отдала се на този богат дядо!

когато говорим за пари какви ли не неща се случват, явно жертвата е голяма, все едно гледам снимка на майка с две деца и дядото...

+1, точно си мислех, че парите не са съвсем всичко, но животът е един

Това малко ми звучи като един доктор, който ми обясняваше на дълго и широко, колко се вредни цигарките и как пушачите сме пътници, а джоба на престилката му прозираше и ясно се виждаха цигарки и то доста по-долнопробни от моите...

Майкъл Дъглас заедно с Харисън Форд са актьори, за които възрастта е без значение. Който си го може - може го.

Като актьори - може, ама иначе...

Така ли бе, Майки, а децата на другите може да гледат твоите филми. Тях кучета ги яли. така ли се оказва най-накрая??!

парите не миришат...

Не си съвсем прав. Все пак и другите деца имат родители, които могат да решат дали е подходящо или не да гледат даден филм. Какво е виновен в случая Майкъл Дъглас ?

Ти не си прав. Да не мислиш, че като налагаш авторитарен родителски стил децата ти ще живеят по-добре от другите, които имат по-свободен режим. Та нали децата ще могат да теглят от интернет филмите на Дългас и пак да ги гледат, независимо от авторитарния или свободния режим. Я помисли малко!