Диляна Попова не е яла месо от 12 години

Моделът не яде червено месо от 12 години. Още като дете все си представяла, че това, с което се храни, доскоро е било живо същество.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова не е яла месо от 12 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията ми се видя скучна, обаче като прочетох коментарите се смях със сълзи.

БЕ аз и преди подизирах, че рибата не е живо същество, ами е зеленчук, ама ...

"Не яде месо от 12години"... Вие сигурни ли сте? Аз пък си мисля, че редовно похапва сурово месо! Не съм сигурен дали е с вилица и нож, на маса или направо с ръце.

викал дядо поп!

коя е тази попова какъв и е приносът към обществото и с какво е заслужила това медииното внимание че да ни занимавате с нея

като яде бавно и на малки хапки , защо не ни информираите как ходи по голяма нужда понеже много съм притеснен искам да знам

Щом сте толкова осведомени ,кажете на целокупната общественост Попова редовно ли източва тазовите си резервоари/или както казват по ТВ "пикочните пътища"/, абе с други думи - изпишква ли се редовно, щото ако не го прави ,бих се притеснил.Другото , което ме гложди, е подмокря ли се /там отдолу/ при вида на "месо", пък дори и да не го "яде".Това са важните информации за нас - гласоподавателите.

Да бе да! 100% всяка вечер лигави месото на някой! Толкоз наденици е изяло това момиче, че направо не е истина!

А саламец бодва ли?

оох, и аз не съм яла. и то от много повече години. само лекичко го смуча, докато омекне...и така до другия ден.

Ама и кренвирш ли?

Каквато статията - такива и коментарите. Искрено се смях и на двете.

Боли ме "месото" кво е яла Диляна Петрова!

Това нищо не е - аз познавам една пенсионерка, дето не е яла месо от 25 години, защото пенсията й е пораснала към момента до128 лв...

няма такава пенсия, социалната е по-голяма

"През 2015 г. 157,44 лева става минималната пенсия", за децата и внуците сигурно няма да стигне.

Не вярвайте, че жените гладуват. Нощем те тайничко си похапват.

смукала е докато пусне нещо месото....

лъже, яде го всяка вечер....

Не и давайте да гледа Властелинът на пръстена, че там и дърветата ходят и ще откаже и растения да яде.

Не е яла , а само близала...

а от колко години не е пърдяла ?

Много е красива ! Абсолютен фен съм й :) Със здраве :)

Щом е така дай й месо. Спаси човек.

Цели 12 години. Фантастично, нечувано, изключително постижение. Горд съм че съм българин. Браво. Ще си лягам и ще се събуждам с мисълта за това грандиозно постижение. Ура!!!

Да е!

Мдааааа.Това потвърждава клюката ,че е любовница на Иван Костов

И рибата е месо и то доста скъпо.Нашето семейство си позволява риба едва веднъж на месец-два.

Ако си спреш интернета и цигарите може да хапнеш и Сьомга, стига си мрънкал.

Айй, ми като не харесвам сьомга, защо ми е да си спирам интернета?

lu4ka

"... все си представяла, че това, с което се храни, доскоро е било живо същество." А рибата умряло същество ли е била или е зеленчук?

То и много, които не могат да си позволят друго освен малотрайни колбаси и кренвирши не са. Ама него го знаят.

Абе, добре прави момичето с тази "диета"...но не трябва да забравя, че най-здравословен е животът, в който човек следва средния път - от всичко по малко, без да се тъпче и прекалява с никое от нещата. Трябва да умеем да слушаме гласа на организма: той ни подсказва от какво имаме нужда и тъкмо това трябва да приемаме. Човек трябва да се храни бавно и с наслада. Някой си бил "веган" - нищо по-снобско и смешно от това. Зомбирането е любимият похват на съвременните търговци и диетолози!

а рибата не е ли била жива до преди малко??!! аман от малоумници...

Няма дя те коментиран. А Айшето от 12 годити месо не яде -само моркови.

А само как би звучало : От 12 години Дилянка яде само шпек, и от време на време - бахур! Ама къде ти такива статии днес ...

Явно няма пари горката.. Нека помогнем, нека съберем някой лев да може и тя да хапне месо!!!

Ако си мислиш, че да не ядеш месо е евтино... - много се лъжеш!? А щом имаш и често риба в менюто, картината е още по-интересна. Хапвай колбасите в промоция и за момичето не се грижи - явно има средства да се грижи за менюто си.

Aaa..яла е, яла е !

.....сух шпек Перелик - Оооо, Бай Вълчо.....имам гости от Павликени...не е много твърд....но ще свърши работа....ха наздраве....

!

....не се настървявайте...моля ВИ се,че ще си помисля.....до къде води лишението от консумация на месо....било то червено....бяло или друго......не е нужно с рогите напред.....и квалификации.....от село съм какво да сторя....

Една разумна майка, която да не мъчи детето си с разни извратени забрани и диети.

Дилянче......старите хора са казали....САЛАМА е за наслада.....а СЛАДОЛЕДА за разхлада.....в тези жеги...не се мъчи....идва нощ....отдай се на изкушението....не си мъчи душичката....хапни си саламец...пък сутринта мини на сладоледец......това е...редакторката да не чете,че ще вземе да се настърви...и да изтрие нещо....цунки...

Е нека тогава и аз се похваля де. Не съм пил цвик от 12 години, същото така не съм ял тунквани вафли, грухана пшеница и булгур от има-няма 20 години :)

дя-до

Ама как! Не е близвала!

Съвсем не съм съгласен че тая не яде месо или по-скоро не го лапа, месото...

Не яла месо! ? Ама само червено, че е най-евтиното. Иначе пилесшко филе, различни видове риби - то това не е месо - това са протеини, с които ВИП- кифлите простакесите в БГ замезват! Така гледах и съпругата на продуцента И. Христов - не си спомням как се казва- в кулинарно предаване. Проглусши ушите на хората, че е вегетарианка, но яде 4 вида риба, които обикновените хора не могат да си купят заради астрономическа та цена, сирена отбрани и т.н. И това ми било вегетарианки.. Демагози!

Дилянчето не яде месо, но набива риба, яйца, кашкавал, сладолед, сланинка. Освен това пуши трева, пие и се лашка с който и падне. Въобще здравословен начин на живот. Пример за младите дихатели!

Интересно, а от кога не е с..ла?

Добре де, не си го яла месото, смукала си го!

Нали, иска им се да са природозащитнички, като световни звезди от ранга на Бриджит Бардо, но да не забравят, че живеем в България, а тук пари се правят чрез съсипване на природата. Ако толкова искат да са активистки, ще трябва да преглътнат бедността.