Сватбените рокли на принцесите

Вижте едни от най-изящните булчински рокли в света.

Обратно в новината

Коментари - Сватбените рокли на принцесите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ве, то аз че не съм гениален го установихме още в ранна детска възраст, обаче... нещо не ми се връзва. Ако една жена е кралица, то съпругът й не е крал, съдейки по Елизабет - нейният е херцог. Обаче, ако мъжът е крал жената е кралица... И съпругите на принцовете автоматично са принцеси, докато съпрузите на принцесите май са Бай Хой... За мен принцеса е дъщерята на крал и толкова. Съпругите на принцовете може да са графини, херцогини, камили и т.н., но не и истински принцеси...

Да са живи и здрави всичките, но се набива на очи, че всички булки са много по-красиви и стройни от половинките си. Какво ли ги е привлякло в тези мъже, някой от които дори в сватбения си ден изглеждат леко "сдъвкани"? Любов, любов... и повечко пари.

Открийте разликите със сватбените рокли на нашите лайф и фолк звезди! Абе защо на тези принцеси не са им по-изрязани деколтетата?

Изречението "... Катрин Мидълтън се превърна в принцеса, но само в сърцата на британските си поданици." не е коректно преведено. Оригиналният текст вероятно гласи "not only in...", t.e. НЕ само.

да ти имам и коректността, същество просто!

изказано някакво мнение, не си съгласен - ок, кажи си, какво обиждате...

Нито една хубава рокля няма, да не говорим за красива принцеса и принц.......поне така, както като дете си ги представях........и заживели щастливо......

Ако пак трябва да съм булка и имам техните финанси, само Ели Сааб бих облякла , този е феноменален дизайнер, по - женствени творения от неговите не съм виждала.

който каквото и да облече, все същото лайно ще е

Ние с тебе сме убава двойка - я ги мислим нещата, а ти ги казваш!

lu4ka

Оскар де ла Рента, най-добрият! За съжаление вече не е между живите. И наистина веднага след него - Ели Сааб.

нещо никак не е наред положението на земята!

на снимка 9 почнах да си пеем "по стълбите се качва кака дора..." ;) красота, пари и власт в особено големи размери, събрани накуп, поднесени само за визуална консумация.... бедни перничанецо, поради кво се срамиш да те нарекат лузър, последна дупка на кавало, роб, простак.... па то си е така и ми дреме на перничанецо! сал с пари се не живее! ;)

Грацки, ти кога пишеш, ми спира дахо.Ти се некаква странна комбинация между реализмо и грацкизмо.

помниш ли що рече шрек на магаренцето, грацки "I have layers"... те и яз сам така. имам си просташки слой, перничански слой, философски слой, неколко слоя от виши образувания.... па па просташки слой ;) и понекой пат се омешват при изхождането в белото поленце... а бе шизофрения май му викаа по софето, ли циклофрения ли... :) радвам се да те срешнем отново у форумо! ;)

знаеш ли братлец.... препрочитах си простотиите и те точно тоя твой коментар ме вкара у размисъл. тава май беше най-големио комлимент дека са ми правили у живото! подобна реплика ако тръснеш на коя да е женска че оди по тебе като дребен домашен добитак цел живот и полвина! благодарско с поклон....

роби и слуги на ГОСПОДАРИТЕ! Хахаха!

Има и страшни, ама важното е да се обичат хората!

но Елизабета е много Ели-зъбата. не трябва да се усмихва широко. А и Кейт не е единствената най-елегантна и най-красива.