Лили от Big Brother нападна Цветелин

Бившата участничка в шоуто никак не харесва имиджа на новия съквартирант в къщата Цветелин Николов.

Обратно в новината

Коментари - Лили от Big Brother нападна Цветелин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че Лилянка е от същото село ... В общи линии обиждат на "село" точно тези, които са дошли от село. Такива са им комплексите, така си ги избиват. Човек най-много се дразни на другите заради чертите, които сам притежава!

Коренът на Лилянка по бащина линия е от Златоград ако си спомням правилно. Родопски корен. Баба й Лили - Бог да я прости - беше прекрасна жена, много земна и почтена. Ако беше жива едва ли щеше да се радва и да се гордее особено с това, което е внучката й. Баща й също е много свестен, но тя на кого прилича такава празноглава не знам. Вероятно на майка си.

а тази лили с кого е сега? питам от любопитство само. ако някои знае,да ми каже.ако ли не-здраве да е.не че има голямо значение.

Лилиту е много права, такъв цървул като тоя рядко се среща. Забавно е да гледаш как един мухльо постоянно си повтаря, че е голЕм мъжкар, а той горкият да не знае какво означава това.

уникален селяндур и простак,трябва да излезе,другите номинирани са възпитани а Богданов и Цветелин са селяни и простаци от класа

ами няма нещо, което в случая да е казала, и да не е вярно.

Кифла на кифладжия кифли продава.

Лилито е супер яка!!!Тоя цървулан няма смисъл да го коментирам!

права е в деиствителност не познавам такива смешници като вапроснят царвул...веднага бих се сбил с него

Заради приходите от гледаемост и есемес-и какво ли не да сторят. И са си прави за себе си, какво им пука влияние върху младото население, опростачване, излагане и срамотии. Иначе как ще получават такива заплати и хонорари и ще живеят в новопостроени палати. Пък вие си пейте "Върви народе...."

Тоя Богданов е ТЪП, като гз :)

На кой му пука за тези простаци. Кой какво казал или сторил. Жалки са те и самата телевизия която ги излъчва.

тази кокошка 0ще ли не се е захванала за работа,одъртя бе момиче и никои не те взе..

Цветелин може да е грозен, но за сметка на това е тъп.

То пък и ти си една "гражданка". От кое село и ти изпълзя, така и не разбрахме. Общо взето сте си лика прилика, така, че няма какво да се възмущаваш. Просто сте една стока.

Поведение и излъчване на селски наглец, ама не спря да ни навира от екрана мъжкарската си простотия. И защо ли Аделина се върти около този Цветелин?! Да не би той да е предприемача, който и построи луксозното жилище? И защо ли Ваня Червенкова възхваляваше мъжкарското му поведение?

Защо ли ??? Защото и двете са на едно ниво - долни куи .

Браво Лили,подкрепям те.Включвам и Богданов.

Винаги съм се чудел как се казват Тримата глупаци?! Сега вече знам имената им - Цецо, Кирил и Пламен. Толкова много простотия и комплекси на едно място не бях виждал до сега...

Като гледам "мъжкарите" Цецо и Братоев как се мляскат и прегръщат с повод и без повод се чудя дали няма още прикрити гейове в шоуто?

Ама имат тотаировки, не като тебе! Цяло тяло празно

тOтAировки:))))

защо не разбирам какво значение имат татуировките за интелигентноста на даден индивид? или нещо съм пропуснала...моето скромно мнение неангажиращо никого е колкото повече татуси по тялото,толкова по гнусно ми изглежда човек......-пак казвам това е само мое мнение

Гледа лошо и е на един шамар.

тая ли ти е най-убавата снимка, ма? Нанищо не приличаш! Преди поне беше селско сочно парче, сега си като сушена слива! Череп, кожа и кости и само едни джуки и цици изкуствени стърчат. На колко години си не знам, ама изглеждаш твърдо над 40!

И коремче има, леко увисна...ама викам да отиде да си сложи и там силикон:))))

Друг парцал.

Toni

Една кратуна обсъжда друга кратуна. I like it.

Цветелин е селски бек излязъл от поточната линия - тъп, депилиран, с татуировки, и много малко мозък.

Остави го този "големец" и него прудуцентити с Кънчо-в са го избрали, да им се чудиш защо, също като теб самата! Ама погледни се ти, все по-проста, грозна, неадекватна и нагла ставаш! Явно имаш талавизор и от тралавизията се учиш на държание и пр.

ама има цици страшни как ли са на пипане

Бюста и е силиконов а , ако искаш да разбереш как е на пипане -Напълни един балон с вода и ще разбереш как е .

Еми аз балона го пълня вечер, ако пропусна някое обаждане на простатата.

Ще си ги пипаш и ще си се радваш - що са ти на другите хора кубиците?!

Chefo77

Верно са страшни. Единствените цици със зърна отстрани. Гаврата на пластичния хирург ...

Три категории индивиди се мотаят из помията " голям брат " : - диви простаци - комплексари с ментални увреждания - клинични олигофрени По - зле от клетите участници са само продуценти и сценаристи.

Напълно сте прав,господин Аспарухов !!! Жалко,че забавляват народа с простакеси и напомпани мъжаги :(((

???

Dir, моля ви, не пиешете повече за тази глупост!

А коя пък е тази за да дава оценка на другите. Много скоро забрави резила от своето участие. Сега е хванала някой с пари и се мисли за велика. Разбирам да е изказ на стойностен човек, то някаква калинка, но младост е до време Лилче, и ти си намахана селска пръчка, та знае ли се...

Тая Лили веднаж се припознах и я заприказвах и след малко разбрах грешката и се извиних, а тя направо ми заяви, че грешката е много приятна, та едва се откачих от нея.

...и като се събуди, видя грозната ти и дебела жена

Абе за вас незная, ма аз няма да я върна Лилето

Всяко ново издание на Биг Брадър е поредното стъпало на стълбата на човешката простотия. Вече е сигурно, че тя е безкрайна. Кои и какви са участниците в тазгодишното издание, та вече няколко дни са център на внимание в рубриката "Лайф". Кой и най-вече защо ни занимава с различни несретници, влезли в предаването с цел да ги покажат по телевизията и даже да им подхвърлят някой лев за долнопробното зрелище, което правят? Ама те всъщност само това и само толкова си могат. Затова моля, не натрапвайте ежедневните им простотии като ВИП новина.

Доста злоба има в коментарите, в статията също. За жалост българинът е лош човек! Жалко!

Има една умна мисъл : Големите умове обсъждат идеи Средните умове обсъждат събития а малките умове обсъждат хората. Лошото е че вече почти няма къде да се закача да обсъждам идеи докато си пия кафето следобед и съм принудена да слизам на нивото МУ.

а простите умове постват мисли

това в агенцията по вписванията ли го прочете

И какво ,да се радваме на простащината ?

бати тайландския траверс тая

Присмял се хърбел на щърбел! Вярно е, че Цецо е доста просто и елементарно момче, комплексар и примат - прилича на питекантроп. Но точно Лилиту да ко казва е смешно - та от нея по-голяма селянка има ли??? Така и не се научи да говори книжовно, а пордължава да миека на дълбокопровинциалния си пловнивски диалект!!! И двамата са един дол дренки!!!

Напълно съм съгласен с коментара Ви . Браво и аз мисля , като Вас.

Ало Ината, ти си селянка от класа. Като ти гледам тъповатия изказ ...

Ало, Ало-то! Най-вероятно си от някое диво пловдивско село, за да говориш така! Със сигурност и ти говориш на тежък провинциален диалект и страдаш от тежки комплекси, заради цървулския си произход и тъп манталитет! Или пък си някой роднина на Лилиту)))

Цецо е простак, но кой е тръгнал да го оценява? Една простакеса. Ха, ха!

Този е простак в най-чист вид. Отврат! И двете петлета около него.

Гледам снимката и чета заглавието: Лили от Big Brother..... НАЛАПА Цветелин... а то друго било

Тоя Цецо е нещо средно между хамалин и таксиметров шофьор....прототип за паметник на балканския простак.

А коя по-точно е Лили, че не разбрахме? И от позицията на каква коментира тя? То бива наглост и самочувствие, ама чак пък толкова....

има доста ситуации в които всички замесени в спор са боклуци :)))) защо да взимаш страна след като можеш да им се смееш на всички е така - за здраве :))) лили хаха

И двата лагера са ми противни. Дано вече стане ясно това.

"Лили от Big Brother нападна Цветелин...." Нападнала го е соста го е нападнала....тая селска тояга

"Една жена на пейката пред блока казала нещо за съседа от третия етаж." А дано да идва по-бързо септември и да има новини, че "статиите" ви вече сигурно и на вас ви е неудобно да си ги четете.

Забелязвам, че комплексираните гражданя мноо се дразнят, когато някой с диалект различен от техния развален български или пък го знаят, че е от дълбоката провинция, та точно тези мухльовци много се дразнят, когато подобен субект стане център на внимание или излезе с едни гърди пред тях. Лиляно, никой не е длъжен да се съобразява нито с твоите нито с на който и да било критериите за възпитание. По мои наблюдения гражданята направо страдате от свински обноски и поведение в обществото. Не мога да ви понасям с вашето парадиране навсякъде и чувството че сте уникални и всички трябва да се съобразяваме с вас, пък културата ви на публични места е ужасна , а егото ви не знае граници. Опрай си устата ма, както си смукала тъй си останала...За близалка ли са цупиш?

аграра е писал това мнение. На един (без)акъл с Цеьцу и Луили!

Много добър коментар.Имаш + от мен

...Ме седи си на село в обора бе цъвул маризлив! Кво се пънеш в града, работиш за 400лв, от които 320лв даваш за наем, останалите за сметки и ядеш........компотите на майкати и бабати!......бахви у прошляците!

Че аз си седя на село бе софийски гетаджия , ям си екологичната храна и стоя умишлено далеч от софийски боклуци да ми лазят по нервите. Ех, от време на време като отида на курорт се налага да ви търпя, ама панелната ви природа и там се проявява с пълна сила. Ние хората от село се познаваме и се стремим да се уважаваме един друг, не като вас анонимните говняри дето се държите като изтървани и не зачитате личното пространство на отсрещния. Еее видяхте ли в метро бе , био яйцата за граждани - 6 за 5,40 ? А така! Ще си плащате! Никой не ви е роб без пари.

Някои хора си изкарват трудовия стаж в Биг Брадър!