Жените дебелеят, когато вършат по-малко домакинска работа?

Съвременните жени трупат повече излишно тегло, защото вършат по-малко домакинска работа, сочат резултатите от ново проучване.

Обратно в новината

Коментари - Жените дебелеят, когато вършат по-малко домакинска работа? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не казвате нищо за мъжете, които изобщо не се занимават с домакинска работа? Те май отслабват само с мисли за секс.

Не се занимават само тези, които виждат в жена си слугиня и майка. Другите си участваме, даже повече от жените си, кавалери сме все пак.

Преди по жената се е съдило по нейния дом и домакински умения.Сега има и много помощници-перални,чопъри,миксери и други.Реално ако тупаш пътеки килими,завивки,бършеш под,прах,месиш,се мориш повече от ако само пуснеш копчето.Плюс това съвременните жени наблягат на работа,купува се фаст фууд за вкъщи,седи се пред телевизора и като се сложи и ГМО храната комплексните фактори си казват думата.Масово затлъстели англичанки.

aз пък се скъсах да правя секс и чакам да отслабна..... то пък трябвало да домакинствам .......

Хахахах, така си е. И при мъжете го забелязвам.

Незнам дали има връзка с домакинската работа, но след 35 качих 15 кила ей така без да се усетя и няма сваляне, имам чувството, че съм глътнала слон.

Еее па логика- ям банани, значи е горещо! Значи не е от приема на храна, било от малкото работа брех!!!

Това не може да е написано от англичани. Те си наемат чистачки от Източна Европа. Жените им не бършат под, sorry!

хахаха, това сънува ли го? аз не познавам нито една англичанка, която да има чистачка. всъщност познавам една, която е доста интелигентна, но работи като чистачка в марбея, испания.

Хайдеее на метлите - не останаха :))

Утре да питате авторите от университета на Манчестър и Лондонския университет от какво пълеят мъжете и да ни информирате.

Хайде, поразмърдайте се малко, мърди такива!