Приятелят на Анита заплаши Богданов на живо

В къщата на шоуто Big Brother за малко влезе приятелят на Анита - Илиян, за да могат двамата да разяснят отношенията си.

Обратно в новината

Коментари - Приятелят на Анита заплаши Богданов на живо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брадъре, дай пари за памперси на измисления футболист, фитнес инструктор , мъжкар в розово Богданов.Толкова жалко същество. Дори обърканият , физически слаб Кристиян имаше сили и кураж да се защитава сам. Алфа мъжкаря притичваше да търси помощ и спасение от Брадъра и горещо го помоли за разговор с почесващия се като маймун Цецо. Малиии, останаха ли мъже в България?

Някой си пълни гушите с парички,ние сърбаме помията -ей няма по-прост народ от циганизирания българин...

А ко става?.Неееее, бахти простотията.Адаша Тупарев гуши яко кинти, пък тука хората обсъждат кой бил алфа, бета и омега мастна киселина, опс алфа мъжкар :).

кво сбрахме утайката и я изтипосахме най отпред лозанов: на ивет лалов, григор димитров, веселин топалов по 45 секунди медиино внимание ----какво да им гледаме като си имаме такива интересни ДЕБИЛИ---и най вече на българина трябва да му е гадно като натисне бутона на дистанционото с бг тв канал - директно след това в банята и вените с тъп нож

е режисирано предварително. Голяма тъга трябва да е налегнала тези които следят това предаване. Действа развеселяващо ако гледаш по две,три минути на вечер. При повече минути в главата ти се загнездва усещането за загубено време.

Утайката на обществото.

Колкото и да се правим на хора, които не могат да гледат подобни предавания,това е реалния живот в умален вид,който не иска да гледа,да не гледа,аман от хора,които ти казват кое е правилно и кое не.

Божееее какви простотии давали по телевизията хахахахаххахахахахах :D :D :D :D Истински се посмях на тази новина !!!! Благодаря !!

Направо да и завиди човек на Анита за този мъж. Нооо, всеки има това, което заслужава. Явно и ние затова имаме такива предавания.

Стига сте занимавали хората с тая помия бе, събрани някви уроди и малоумници, да им гледат изцепките.Нищо умно и стойностно няма в тия лайна.Е бати големите режисьори, Нико Тупарев и не знам кой си още.Ай сиктир.Държава и нация така се разпадат- като смачкаш образование и здравеопазване и популяризираш подобни л..на

Ти защо гледаш,пусни си дискавъри и не гледай тая простотия,а може и планета да слушаш.

Богданов за малко да изкърти вратата на бай брадъра,е това е алфа мъжкар на место.

Това е нагласено като за тъпаци.

Кристиян беше със здрава психика,държеше се мъжкарски,кой сега е гея,4е не мога да разбера?

Дрога,чалга,силикон ,...и нарушаване на всеки закон...

Айде да видим колко ще го изкърти като излезе .всички големи къртачи в тая българия.тоя мангал илиян е поредния олигофрен който си вярва много

Тоя,футболиста някой провери ли го дали не се наака снощи бе?

чета коментарите, ако тоя е престъпник, защо го пускат по национална тв, няма ли някой да го сложи на място. Заплашва пред милион "аудитория" (или колко гледат тази фъ.кия). Как може да живее тази женица с него, бил изнасилвач, харесва ли и това. Брей че гнусотия станало в Бг. Мислех че мутрите са мъртви или в затвора, те ги давали по тв като герои.

и жените си ще "пуснат".

В България има някакво безумно разбиране за мъж / мъжкар-трябва да е див селянин, прост като гъз, много татуиран, псуващ и говорещ за бой, а при реална стресова ситуация-насиращ се. Не знам тези тъй наречени мъжкари при война или ситуация, при която се изисква физическа и най вече психологическа сила, как е оцелеят, защото истинския мъж е психически силният и устойчив мъж, а не маймуноподобно същество, с много татуировки, мускули и един грам акъл

Пропусна още едно много важно "изискване" към мъжкаря - некъпан!!! Колкото по-некъпан -толкова по-добре!!! Телесната чистота на мъжа в БГ се възприема като проява на педерастия :)))

На Богданов да му леят куршум. Изглежда притеснен. На Цецо също, незнам след изцепките му в къщата някой ще го потърси ли като "строителен предприемач"???

братхуичев си сложи гоуем таралеж в панталонките,сутринта го гледах и съжалих при гала като бяха с жена му,въпрос на време е да стане елен-лопатар трофеен.

Ти мислиш ли че вече не е, след като жена му знае за изневерите! Върнала му го е .....в пъти!

извънземни са:нико тупарев,ники кънчев,магърдич тагадъкян и др.стига сте крили истинските мнения, няма да спрете края на света! помията биг брадър..

Братухчев който имаше някакви претенции за интелект и достойнство се изложи като се навеждаше постоянно и се въртеше около двамата алфа мишкари дето се уляха да го ебават. Но явно момчето няма характер и е сервилно.

Значи таз мома ромлянка труженичка с тарифа,големо пазене от сводника-приятел,чакаш да бие гейовете представени за мъжкари.Дъното е близо.Дано като го стъпим се оттънем.Но ми се струва,че ще се отворят само портите на ада да ни погълнат.

държи дома като не иска да я задяват.

тоя мангал кои знае колко убииства има зад гърба си....отвратително стряскащ е...

Като ги гледам, с изключение на Никита и още двама, останалите ми приличат на чисти цигани. Просто наблюдение.

снощи си пролича какъв мъжкар е нереализираното футболистче, направо щеше да получи инфаркт като видя кой влиза. Смях, смях... този с Цецо и Кирил явно много си повярваха, че са големи мъжаги, а всъщност са пълни въздухари. А и приятеля на Никита - Боби също щял да поиска сметка от Цецо за пошлото му отношение към нея. Цецо който беше капитан на единия отбор загуби и направо полудя, не му направи и чест като започна да обижда бармана, който пострада и си извади рамото, че се държал като балерина.

Абе и тебе, ако този престъпник те погне да те видя как ще побегнеш.

нали знаете поговорката - да би мирно седяло, не би чудо видяло, ама нали трябва да се правим на голямата работа, че сме от мъжете по-мъже, хак му е

Алфа Мишкарите богданов и цецо се скриха по дупките. Жалко че и цецко не беше на срещата с илиян за да покажат как подвива опашка :) иначе двамата бяха много отворени и с големи усти!

Скрития гей се наака. Толко за "алфа-въшкара"

Богданов е едно нещастно момче. Няма и ден трудов стаж,мечтае за бляскава футболна кариера, макар да не е изиграл през всичките години 90 минути общо. Всички доходи идват от майка му и дядо му, които лъже, заплашва и ги принуждава да го издържат. За парлама е хванал поне с 6-7 години по-голяма леля с дете, да се прави на мъжкар. Пада си и по гейове, за да докара някой лев. А за фитнес инструктор може само да мечтае

тия медии осакатиха тотално народа---то бива помия ама това вече е под санитарният минимум-----човека с папионката лозанов е пълен палячо и чеп за зеле не става от него след като позволява цялата тази свищина да се случва и да облъчва хората --- не говорим за биг брадър а като цял медиината индустрия в бг

Лозанов затова е сложен - да прокарва и поддържа политиката на оскотяване на българския зрител. И отлично го прави.

Алфа-селянин.

Я разкажете как го заплаши, че не съм го гледала?

Пишеш nova play в гугъл. Отваряш сайта им, цъкаш на Big Brother eпизод 12, скролваш епизода на 42:50 минута. И слушаш и четеш..........

Ами любовника Илиян каза, че ще го "кърти", при което Пламен Богданов за малко не се изпусна и показа такъв неприкрит ужас, че беше направо жалка картинка. Геят, който изгониха в началото имаше повече мъжки достойнства и качества от Богданов.

хахахаха, точно така, геят наистина имаше повече мъжки достойнства!

Зад монитора ти е сигурно, удобно. Ако престъпник с много пари, добре облечен бизнесмен, ти прати хора да те почупат или нещо по-лошо ще се изрепчиш ли?

Пламен Богданов вместо да си губи времето с психолози и телефонни разговори по-добре да си оправи медицинските застраховки и да се абонира в някоя фирма за памперси. Снощи за малко да се "оцапа" в ефир като истински "мАжкар"....

нЯма такава гнус, като тоя Биг Брадър!!! Всеко следващо издание е все по идиотско, емоционално мръсно и гнусно!!! Предполагам, че се прави умишлено, за още по-голямо оскотяване на народа български..................

Аз като ги гледах тримата алфа селяни как обикалят из двора и получих дежа вю с тризначките, значи едно към едно са.

Точно на тризначките ми приличат и на мен, три глави - един мозък. Онези трите поне имаха лафове, на които да се подиграва човек а тези тримата и тва нямат.

К'во стЪна с алфа мъжкарите бе брат ?

Толкова низост, толкова гадост и помия в този брой на Биг Брадър, че ще намразя Нова ТВ.

Ми що го гледаш? Най-интересни са ми хората, които плюят усилено предаването, но въпреки това го гледат!

На Богданов му е спукана работата. Ще разбере кой е Илиян Kюpчeв Ляката. Защо обаче медиите ни го представят едва ли не като някакъв герой, той е обикновен престъпник, към който нашето правосъдие е било твърде снизходително.

Не снизходително, брато, а платено. има разлика. Престъпник с протекции.

Футболистът нали беше "мъжкар, бе брат", кво станА? Егати плеймейтката-златотърсачка. Затова геят, когото изгониха пръв ми харесваше повече от този и клонингът му Цецо.

При всички хора има и тъмни страни от характера. Уникалният антихуманен Биг брадър вади на показ човешките низки страсти . Противен формат. Унижава човешкото у хората.

Не разбрах само Росен Петров какво прави там?! :D

Хахахахахаха, много добро!!!!! Хахахаха

Какви са тия азиатско-кавказски мутри...В ТОЯ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ПОМИЯРНИК...

Тва са мангусти баце.Интегрираме ги.

казва им се цигани с пари. Ако ги питаш ще ти кажат, че са си чисти българи, може и арийци даже да се изкарат.

Измислили нов тест за IQ само с един въпрос: -Гледате ли "Big Brother"? Честито на 80% от нацията ни, класира се в зоната под 50

Такава огромна пумия не съм гледал през живота си!

Казва се "пОмия". Както и "пОмияр".

изпуснал съм вчера най-интересното предаване,демн има ли повторения някъде

Ето малко инфо за приятеля на Анита. link

С какво е по-различен приятелят на Анита от Богданов. Единствено, че Богданов е по-красив

Духовно ли :-)?

това не са хора, а маймуни на които мястото им е в зоопарка.

Еми "къщата на Биг брадър" какво е?