Боби разгневен от нападките срещу Никита

След агресивното поведение на Цветелин към Никита в Big Brother, приятелят й Борислав Борисов е категоричен: „Ще го бия, реших."

Обратно в новината

Коментари - Боби разгневен от нападките срещу Никита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тези личности? И защо трябва да ме интересуват дълбокомислените им разсъждения? И аз живея в чужбина , но не занимавам широката публика с размислите си. Наѝ-много да ги споделя с някоя приятелка.

Не съм гледала въпросния Биг Брадър, не ме влече... Сега погледнах снимките на тази Никита - уплах получих :)

Не мога да повярвам, че някой може да си направи такива устни! Като ужилена от оса или засмукана от вакуум. Грозно и неестествено!

Може би интервенцията не е била успешна, но да не забравяме, че ББ НЕ Е конкурс за красота и поне на прима виста тази Никита, като поведение, е в пъти по - симпатична от ЕСТЕСТВЕНО ГРОЗНИЯ ЦЕЦО, чийто зъби напомнят тези на пиранята, очите му висят във външните ъгли и въобще лицето му е започнало да се смъква надолу - гравитацията не му е простила :))) Как не взе да погледне себе си на какво приличиа!!! Освен това тоя Цецо не говореше правилен български!!! Как можеш да кажеш "не съм спЕл" (т.е. не бил спал хахах) СМЕШЕН, ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН! Кирил - дори без да говори "ухае" на лекенце, така че, каквато и да е Никита, все е по - заслужила от тези НАБЕДЕНИ "алфа мъжкари" ХАХХАХА Аз се счупих от смях просто! Това са КАРИКАТУРИ на мъже, а не алфи, моля ви се!!!!!

само началото на това предаване. Тази жена не ми харесва като жена, но определено се отличаваше от останалите със поведение, държание абе доста различно от българското...но аз въпреки това не я харесвам!

БРАВО НИКИТА, ПОКАЗА, ЧЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН! САМА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД ГЛУТНИЦАТА ОЗЛОБЕНИ, БЕЗПАРДОННИ И НАХАЛНИ "МЪЖКАРИ" И ПОБЕДИ!

особено пък този нарочен цецо - нито има физика, нито образ, направо е отвратителен, никакво излъчване, кирето и то - новият българин... кви алфа са тези не е ясно, голям смях беше този път, що така сценаристите се изложиха

От "Нова" да се вземат в ръце и след Биг Брадър да направят ново риалити - Бит Брадър.

Холи-моли....Прост народ, слаба държава! Вместо да гледате тая помия, вземете и прочетете някоя книжка....все нещо ще научите....

Най-добрия коментар досега!

Няма за какво да е разгневен. Никита на нищо не прилича- едно, че е грозна, пък се е и довършила с надуването на устата си. От татуировките по цялото тяло, от които чак ме е гнус да я гледам, оставам с убеждението, че е нечистоплътна. Явно и нейният съквартирант по същия като мен начин я е възприемал и затова реагираше, като разликата е във възпитанието. Това е.

Люлинското борче, Цецо заслужава един як пердах. Такава агресивна простотия като неговата винаги ме е дразнела, а тояна моменти ме вбесяваше.

цецко е един красавец пък и лъха на чистота, ама друг път... на всичкото отгоре и пари няма

Никита наистина започна много да ми харесва като човек. За външност не говорим, но като човек е страхотна.

Кое й е страхотно като човек? Образована, умна, начетена, ителигентна, възпитана, финес или какво? Забравих, красива може би?

боби хварли му един хубав бердах на този( п.дал)тои е един голям страхливец и мишкар нали го видя цяла булгария как лскаше обувките на биг гея

Каква е тази изографисана, перхидролена, мумия?! Някой студент, по пластична хирургия, си е оставил ръцете върху нея, сигурно?! : )

Ти па си много убав/убава.

А ти, ''Като-кифло, без пълнеж'', откъде знаеш, че съм ''убав/а''?! ; ) Веднага усетих, че и ти носиш същата перхидролена метла на главата...

браво много си прав . бахти противната жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво ще правят с двете руси дами, които не престанаха да интриганстват и клюкарят срещу другите жени пред алфа мъжкарите? Красивото Кате и вдовицата- юристка Николина като махленски, селски клюкарки надъхват мъжете срещу другия лагер. Евтини похвати на златотърсачки за вниманието на богати примати.

а аделина - пушачката с рак, дето само се опитва да манипулира? нали била много строга, щяла да ги вкара в ред, само се опитва да убеди "широко-скроените" да напуснат сами.

Стою

Какво е "алфа мъжкари" в една група?

страхливци ,мишки нали видяхте тоя машкар богданов как наплни гащите като влезе прятела на анита

хахаха, бобке ле, кръвно вдигнал, друго не успя ли? не спираи химията, че бая си спаднал!

И аз никога не съм харесвала тапицирани жени ,но смея да твърдя,че Никита (или Милена май е истинското й име) е уникална! Тя крие такова сърце ,душа и борбеност,че дори да се е "обезобразила" както казвате,а то по-точно някой "уникален хирург" е свършил тая работа....Иии пак си остава уникална,такива наблюдения имам аз като жена. Много я харесвам, и ми писна хората да определят всеки само по външния вид!

като е уникална, защо и е нужно да се обезобразява? като е уникална, защо и е нужно да си променя външния вид, ако характерът и и душата и са толкова "уникални"? защото явно е доста суетна, а това не е хич уникално :)

и двете сте прави уникално суетна е. :-)

YlleN

И какво като е суетна... не е навредила на никого..

Не разбирам,защо слагате минуси.Дени,много си права!Най-умната дама в къщата.Не,не харесвам тауировките и,а това,че е обезобразена...на всеки може да се случи .

не, аз нямам 20 хиляди евро за пластични операции и татуировки, а може и повече от това да са стрували, на мен определено няма как да се случи!

ТОй Боби хубаво ще го нашамари, цецо алфа мишкаря си заслужава. Но Боби не трябваше да го казва публично за да не го съди оня строителния бизнесмен :) А Никите наистина се е обезобразила с тия операции, но това си е неин проблем и тя не занимава другите с него. И аз се учудих но тя е една от малкото уравновесени и интелигентни хора с достойнство в къщата.

Къв строителен бизнес, ве... ;))) Тоя циганин продава дюнери..

Аууу голяма новина - един тъпанар се заканил на друг :)

Ще ме извиняваш много ,но ако си гледал държанието на Борислав Борисов в същия формат , то не може да се опре дори до това на селския бек Цветелин! Това момче Боби имаше обноски и културно държание,за разлика от "мъжкаря", който дори не можа да отговори адекватно на въпроса на Никол Станкулова и стана за смях!

Много е лесно да слагате епитети на тоя и оня "тъпанар", може би и вие сте тъпанар!!! Иначе не мисля,че има база за сравнение между тези двама мъже! Боби е мъж на място! А другия-без коментар....

да не вдигне кръвно момчето.

Боби, тази вечер ще видиш кои са мъжете в Къщата. Ще има женски кеч между Силвия и Ирена. Жените действат , а не се заканват като теб и Пламен Богданов. Закани и перчене- дотук с мъжкарството ви.Марш довечера пред екрана.

НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА КОМЕНТИРАМ ХОРАТА, АМА ТАЗИ Т.НАР. НИКИТА - ИМА УСТА, КОЯТО ПРИЛИЧА НА МУЦУНАТА НА КОНЯ ИЛИ МАГАРЕТО СЪБКА.

Ти па си много убав.

А бийте се, никакъв проблем.Мое и се понае......те, то в калабалъка на простията която е на екрана и в реалния живот, кой ша ва забележи :)

Никита е най-интелигентния човек в къщата. Образована, знае няколко езика и успяла в кариерата си в Швеция. Да, леко се е обезобразила от прекалени намеси, но това си е нейна работа.

леко!?

Не мога да си представя ако се беше обезобразила тежко на какво щеше да прилича.

Кое й е страхотно като човек? Образована, умна, начетена, ителигентна, възпитана, финес или какво? Забравих, красива може би?

Смао примитивните същества решават проблемите си с бой. а тези с апримитивни от първа класа за мен.

и аз не съм за боя-ноооо ония" мъжкар Мухата ЦЕЦЕ" преди време вдигна такава патардия на друг член в къщата че как се отнесъл с една от жените,а пък го надмина в стотици пъти с арогантното си държание..ТАА ще умра от кеф да го набият и пребият тоя,ЧОвек както се държи така се и нарича,та ЦЕЦЕ-то е ПОМИЯР:)

може би, да прекалила е с пластики,ботокси,татуси-очевидно е НО има много готин характер-Браво желязна е -с тоя СЕЛЯНДУР как се оправя и без една цинична дума го нарежда.

БобитУ е като младока Богданов- мъжка държанка. Никита показа, че е силна жена и може да се защитава достойно. Тя не се страхува от псевдо мъжкарите в Къщата. Жалко, че не е попаднала на истински мъж, а за да не е сама обгрижва и издържа този двуметров готованко.

Кокоше дупе :) Малиииииии, кви бърнииииии!!!!!!!!

Кои са тия?

Прекалила е с татуса и силикона. Ама много е прекалила.

е и? Нейна си работа теб какво те бърка? Съди хората по постъпките, а не по външния вид!

абе ако си извади ботокса от музуната,може и да я понеса..

То това й е и постъпката. Мазохистичното самоомаскаряване. Иначе формата не го гледам, че не ме интересува, та не мога да кажа що за човек е.

Престанете да ни занимавате с тия пачаври и измет със самочувствие. Утайки в плачевно предаване.