Део ще става баща за първи път?

ТВ водещият Деян Славчев-Део ще става за първи път татко, издадоха хубавата новина негови близки.

Обратно в новината

Коментари - Део ще става баща за първи път? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И верно - кой е този Део, откъде дойде, няма ли професионалисти -шоумени? Толкова ли е хубав, харизматичен та не може да се отърват екраните от него. Злите езици говорят, че продуцентите не могат да се отърват от неговите настоявания, молби и оплаквания. Може да е само злословия. Но човек, който се издига само защото е бил любовник на една известна покрай баща си "певица" не заслужава да ни занимават с него.

Защо ни занимавате с този виден, надплатен, некадърен софийски наркоман...?

Ха ха ха, "ще става баща за първи път?" - правилно питате. В днешно време никой не е съвсем сигурен кога е станал баща за пръв път.

Не знам коментиращите колко са запознати. От интервютата, които съм гледала, става ясно, че Део е искал деца, а Лора все не е била готова. Тя е сложила край на връзката. След като роди, тя сама каза, че и новият й приятел е предложил да си имат бебе и ако оставало на нея щяла да чака "последния влак". А за Део каза, че са изпуснали момента за деца. Било хубаво да се създават в първите години на връзката, когато любовта е силна, а не когато чувствата са изчерпани. Тук е права. Много хора губят години в дълги и изчерпани връзки, които нямат развитие. Чакат да се появи нова любов, за да прекратят връзката, защото в повечето случаи ги е страх да не останат сами. Друго си е да имаш нещо сигурно. Жалкото е, че губиш много време и твое, и на партньора. Когато не искаш да създаваш семейство с човека до теб, по-добре бъди честен и не му губи времето. Така той има шанса да срещне друг, вместо да стои, чака и да се надява. Такъв беше и техния случай. Радвам се за Део, изглежда светен и добър човек.

Толкова ли е важен този противен човек, та 3 ден не го махат! Това ли е най Важното!

Ееее, той се сетил, че и деца трябва да се правят.

е свестен и добър, но напълно дезориентиран от младини Вече знаем за поне 5 единствени любови - то не беше една единствена Петя, после с тая лига Лора, с пукалчето Елена щяха даже и да раждат, и сега кацна на африканка...винаги с поредната подхвърачка

Погледни себе си преди да клеветиш другите. И Део е като всички хора, срещаме се и се разделяме.. Тази девойка е красива и специална и според мен е точно за него: той не е обикновен и не му трябва обикновено момиче! Да са живи и здрави! Желая им щастие!

Точно защото не средностатистически човек, не значи че трябва да бъде с едно супер обикновено черно момиче.

не ти издържа тезата на пеняването

Този шматарок има ли топки?

Боли ме шмайзера за тоя калъф.

Ти изобщо имаш ли такъв?

Тоя Рижльо най-после си намери майсторката. И дано всичките му отрочета са като жена му - и по цвят, и по мозък - определено ще е по-добре отколкото като Део. Странен образ е този Део - поне да беше се образовал малко и да не ръси глупости и то по ефира ... кой ли го лансира???

е по-образован от теб Ти имаш ли диплома от филологическия факултет на СУ?

Към Определено: Имам достатъчно дипломи, но не в това е въпроса. Няма значение, че Део има диплом от Софийския университет ... днес дипломите се изкарват с пищови от първия до последния изпит, а някои направо си ги купуват. Той е шут, палячо и когато го видя в ефир губя всякакъв интерес към предаването. Телевизиите трябва да подбират кандидатите си по-прецизно.

И аз ще ставам. Напишете и за мен. Аз съм Евгени Ватмана.

Драги читатели, цялата ми снага трепери от вълнение и екзалтаций пред тази радосна новина. Добре че беха блиските на тези сладури да ни саобщят благата вес. Ама сега не мога да се оспокоя докато не разбера кои блиски са го казали в пресата - бабата на очинайкината стринка на разведената вуйна на Гейо, калекото на осмата братчетка на племеника на полубащата на момичето в нигериа от племето трес -ни-миго, или пък доведената остата дъщеря на очилатата комшийка на куцата тъща на трийстия му бажанак от африка? Боже знае ли някой да ма информира защото ще получа кръвно, пулс, сърце или други гадости... Ама и тоз Гейо колко пъти е станал майка преди да стане за първи път татко? Моля за дитайли и прочие. Може пак от блиски. Толкова е достоверно и модерно./... Ама аз много харесвам блондини кат него... имаше един друг перхедролен блондин с златен пръст от пърламента дет беши влюбен в мен, ама аз като го потърсих да са вземим, той взе че са скри под масата и после са хвана с една млада гювендийка дет му родила малко слатко блондинче... Ама поне златния му пръст беши много школуван и ма докарваши до мултиорагазами. Много са радвам че тез бъдъшти родители са римонтирали жилещето си, ама сега пък се чудя дали са римонтирали и мозъцити си или не са? Ама и таз неговата Маряна май че е по особен вид блондинка... И много интересно са се запознали. Много се зарадвах че маряна се включила в клипа към песента на Гейо и Змейо "Дай гъз". Ама се чудя тя на двамата ли им го е дала, поотделно или заедно? Аз моя го давам без да ма питат много-много и то групово. Изопщто много съм дашна и имам чуството че таз песен е писана за таквиз умни и красиви кат меня. Айде сега да свършвам, че пак трябва да ходя да го давам на един интелегентен дупетат. Ама това вредно ли е за отделителната система или не е?

3 та седмица не влизам в тото пункт откак тая мишка вика:истинското тото:))))))

не деца ама и телета ще отчуваш след 5 те поредни числа

И кво. Ебати новината!!!

Е за кой път да става баща?

от толкова жени да избере тази!

То пък нали ,и той е доста ''свестен''? ''Търкулнало се гърнето ,и си намерило похлупака''. Столично пишлеме.

Имам мнение-казвам си го,не е задължително да съвпада с твоето,нали!

по-добре тази отколкото някоя гърла с ИЗКУСТВЕНИ бомби и ФИЗИОНОМИЯ. Момичето е много лъчезарно и естествено. Просташкия Ви вкус се проявява на-вече в чалгарките.

И какво като е с малко по-тъмна кожа момичето? Големи расисти сте? Младо, хубаво момиче- не можем всички да сме еднакви И ДА ОБСЛУЖВАМЕ САМО ЕДИН И СЪЩИ ВКУС. Да са живи и здрави и ЩАСТЛИВИ И ПО-МАЛКО НЕГАТИВНИ ХОРА в живота ИМ!

ако го е страх да стане баща мога да го направя майка , при това давам гаранция че ще му хареса от първия път

Пациентът съобщава да непоносим и шумове в лявата част на мозъчната кухина и тъпи и протяжни такива в дясната част на същия орган. Предписаната електрошокова терапия не даде резултат.

Ха така, казвайте кои са му незаконните деца? Все пак някой в дир.бг знае повече от нас!

абе майката да не е от боята ?! Изтърва Лорчето и тя роди от първия път на някакъв наркоман, сещай се колко е тъп Део. Лорчето е била готова, на всяка жена идва такъв период, искала е дете, ама нашият е гледал тавана..

Време беше родната простотия да се каращиса с нигерийската. С Део 2 напред, 2 напред.....

дя-до

Най-после и Део да стане нещо, пък било то и баща.

Въпросителният знак е от изключителна важност в новината... :D

Она е мнооо църна брат.

И пРасето да наараниш!

Тоя Део си е пълен бездарник.А за приятелката направо нямам думи,страшно шимпанзе......Ква е тази мода с м...ли да се сродяват?

момичето не е красавица, но е приятно и не е кич, но предполагам за теб номер 1 са фолк гърлите, така че те разбирам

batkolio_bg@abv.bg

Ти кво да не си ял/яла от гомното на Ванга та знаеш какво мисля аз?Не знам за твоето село ама ние в града казваме момичета, а не "гърли"....Голями "хамериканци" станахте всички малки отворени пишлемета!За правописа ти няма какво да монтирам..... И накрая да поясня не харесвам фолк/чалга изглеждащи дрисли, а на теб щом толкова ти е "приятна" тая маймуна си взимай у вас.

Това протеже Део свали от ефир всяко предаване, където се е появил. Х фактор оцеля, че го смениха навреме. Сега е ред да фалира и Тотото. Натам отиват нещата.

Део е КЕЛЕМЕ. Защо и той, е в графата ,...''звезди''? Каква ''звезда'' е Део?

Черна ''звезда''.

И какво й е хубавото на таз афроевропейка?! Голям нос, големи джуки, яка захапка, груби черти на лицето... Ей богу, не я схващам тая красота!

И аз не схващам тази красота , друго си е светла жена с хубава фигура и грациозна походка .

Един талант ,който се провали тотално. Дрогата не прощава не никой.

А какъв беше талантът му? Не се заяждам, но за мен е бг мариант на Ким Кардашиян - известен само с това, че е известен. Иначе да му е живо и здраво бебето :)

не от всеки става ТВ водещ...разбирай го както искаш...не всичко е свързано със свирене на цигулки и пеене. Ако под това разбираш "талант", което пак е спорно, защото дори най-талантливите музиканти и актьори казат че 99% е работа и 1% талант. Това да задържиш вниманието на екрана и да си атрактивен за аудиторията може би е талант. А също е и талант да имаш нюх и бизнес усет както е фамилията Кардашиян.

Ъ!

?!?! Неееееее таа му почЕрни живота на хубавото момче! Харесвах го много, но след като си лизал черен язовец вече не го ща!

Тичай да видиш нахранени ли са кокошките, ма!

Ако е вярно това браво !!! Децата са отговорност и емоция .Да са живи и здрави .

хубава двойка са! Това момиче е в пъти по-симпатично и естествено от досегашните му приятелки! Много щастие на семейството и живо и здраво бебче на финала! Ще бъде много красиво дете! :)

И кой от тях е красив, че и детето да е красиво? Хайде по леко с ласкателствата, ние също имаме очи.

и им честитя, а на вас какъв ви е проблема?

аааааааааааа, хубава мамуната

Кео е под въпрос - че е за първи път или че ще става баща?

кой го протежира, та на всяка тенджера капак и на всяка манджа мерудия?

тоя беше горе долу забавен образ докато беше на 25 год - може да се приеме че си по инфантилен. Но на 30-35 да се държиш като дебил си е доста комично. Баща на 40 - браво - хората на по 25 имат семейство с 2-3 деца - егоизма е много силен в младите хора в бг.

Кои хора ? Ромските хора имат и по 5-6 на 25 г. Да са живи и здрави Део, Мариана и с детето им всичко да е наред. На 40 год. хората вече са готови да възпитават деца. Походили, поживяли.

кои хора? виж колко е средната възраст на родителите в Европа и в Америка - това, че в БГ искате да си 'поживеете' си е чистия егоизъм. Да киснеш по кафетата на 25 год и да пушиши цигарки, когато хората в Германяи на твойта възраст правят втора специализация и работят като волове и водят децата си на градина. За това в бг няма парио и никога няма да има - щото ви мързи.

Да са живи, здрави и много щастливи. Само това "певецът" Део май звучи твърде пресилено...

Дано най-накрая Део почне да се държи, като възрастен и отговорен човек.

е от къде знаете че е за първи път?

Да са живи и здрави! Но с риск да ме обвините, че мразя, завиждам и плюя, как така тя, с баща нигериец, е с българска фамилия?

Нормално, все пак е възпитавана в България, където традиционно ни учат да си мразим корените си и да се чувстваме комплексирани от тях. Аз лично познавам 3ма от нашия квартал емигрирали в чужбина и сменили доброволно имената си... и те така.

Фамилията на мама, може да не я е признал.

мъжът може да приеме фамилията на жена си и не е задължително да става обратното, но при нас така е прието и така сме свикнали...

А може всеки да си запази собствената фамилия след брака. Това с приемането на мъжката фамилия е останало от патриархата и за тогавашното време си е било съвсем логично.