Емилия Кларк обявена за най-сексапилна в света

Британската актриса Емилия Кларк бе обявена за най-сексапилната жена на света от сп. "Ескуайър".

Обратно в новината

Коментари - Емилия Кларк обявена за най-сексапилна в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

" Това било единодушното мнение на сътрудниците на "Ескуайър", техните семейства и приятели." И там шуробаджинащина. Нищо различно по света. А от нея ми се отщява.

Ако мнението на сътрудниците в "Ескуайер", семействата им и техните приятели е меродавно за определяне на най-сексапилната жена на света, предлагам да закрием ООН и за разрешаване на световните проблеми да се обръщаме към тях.

Щом е британка е най-сексапилната, ама ако беше от Таджикистан никой нямаше да я признае!

50% от нашите момичета са по-хубави от нея.А ако професионално ги снимат и гримират-90%.

Първа отзад напред ли? Щото нищо сексапилно няма в тази женица. Ни в сурата, ни във фигурата. Краката и са потрес, а тя като гледам си мисли, че са и голям плюс, как хубаво само си ги демонстрира.

Азис има по-хубав крак!

Добре си е момето... чак "най-сексапилна в света" не е, ама съм убеден, че и оплюващите едва ли са Брад Пит-овци... :)))))

Е няма такъв смях!

Големи претенции тука, въпреки че ако ви доиде ще се изпразните още докато го вадите от гащите. Пубери..

хахаха

Е как е възможно-ниска, набита и в г.за развита!!!!

Но пък, като се има впредвид хилядите години опит в кръвосмешението на острова, чак си е крсива за тях. Макар, че една уелска /К.З.Д/ въпреки годините си май е по-красива.

Стига, бе! Това е подигравка, провокация! Този ДЗВЕР сексапилен?! Нещо се оплескаха нещата...

Такива са им всичките евр.еогейски и "демократични" ценности - като на тая "сексапила".

А у нас пък не е ли така? Грозотилищата и крокодилите на първа корица и все миски. А като вървиш по улицата, се чудиш накъде да гледаш - от хубави по-хубави момичета, без пластични операции, без силикон, без тежък грим.

аз пък да ти имам "ценностите" прост селяндур.

Или каката не е фотогенична, а тук са подбрани най-лошите й снимки, или на всички останали снимки е със сериозен грим и фотошоп. Гледал съм я в "Game of thrones", виждал съм я и на снимки, на които мога да кажа, че е много красива. Обаче на всички снимки към тази статия не изглежда никак добре. Още нещо - не си падам по блондинки, но мисля че на нея русата коса й стои значително по-добре. Освен това с не толкова ярко червило изглежда доста по-невинна, а на нея в това й е силата.

как грима ще промени късите и набити крака и въобще цялата структура на тялото? Абе тая си е БОТОР. И правиш ли разлика между красива и сексапилна? Има много "студени" красавици без излъчване. Но тая и такава не е.

по секси от никол станкулова няма и няма и да има...казах

Тия явно са кьорави

някои сякаш ги кара на задна прашка

Ха ха ха, да бяха обявили Кралицата Елизабет, вместо тази миризлива гювендия

Странно излъчване, по някакъв начин ми напомня едновременно на Ким Кардашиян и Мила Кунис.. които нямат нищо общо като визия.

би трябвало да събуди и "мъртвец", а тук случая по скоро е обратен. Има много каки, които като ги видиш и ставаш на к*р. Тази е много далеч от това.

Не само че е далеч, но и върви в обратна посока, ако питаш мен. ;) Много точна дефиниция на сексапил си дал! Точна и изчерпателна! :)

Крака ....тип Римски пехотинец през 9годишен поход:-) гърди -липсват -явно няма спонсор за силикон,но пък лице пълно с ботокс - €уро as Gey$ки сексизъм

И в Англия, и в Уелс и в Шотландия съм виждал много по сексапилни жени от тази на снимката!

Виждам всичко друго, но не и сексапил. Симпатична млада жена, с издадена горна устна, компактна като куче порода боксер.

С Фотошоп е екстра, без ФШ, за нищо не става!!!

Видях те ли сега как късите и едри крака станаха най-сексапилни! Прецакахте се с дългите и слаби кокили!

И предполагам, че късите крака са по-удобни и по-практични за някои дейности като секс например.

Да, късите крака означават повече естроген, повече женственост. Язък за дългите ми крака.

Само в България и май като цяло източна Европа хората са големи критици на външния вид на жените. За да бъде секси една жена не е е нужно да изглежда перфектно. Пример за товае Мерилин Монро. Аз също не съм фен на външния вид на Е. Кларк предвид ниския и ръст и т.н, но това не означава че като цяло не е красива. Има много хубаво лице и женствени форми. Знам, че ще събера много мунуси, но си изказвам мнението. И перфектната Бар Рафаели не е достатъчно красива за българина, както видях от коментсрите преди 2 седмици.

не става въпрос дали ти харесва или не. Може да харесва на много хора, но това не значи НАЙСЕКСАПИЛНА ЖЕНА и то не къде да е, а в СВЕТА!

не може да се дават такива титли на млада 28 годишна жена с доста грозни крака А М.Монро е критерий за 1960-та, не за 2015-та, така, че се мисли преди да се дават неподходящи примери.

"Ескуайер" да си го отзад.

че то и Екимова е по секси от тая. Вижте снимката от съседната статия.

че то тук най обикновени жени дори на 48 са много по сексапилни. Съжалявам този, който я е избрал, Май нищо не е видял в живота си.

Да бе! Е как стана така! Толкова безсмислени класации се правят, че вече простотията е напълно видна! Поне да имаше чар, излъчване за нежна женска красота, някаква топла нежност!

Има много по-големи знайни и незнайни красавици от нея. Смешни се с тази класация.

FuckTheEU

Не знам кой ги обявява тия резултати, но жена ми е много по-сексапилна и хубава от това нещо на снимките.

Е ти така ще кажеш, самозаблуждавай се, то какво друго ти остава :)

Е що не, то само трябва да се поразходиш лятно време даже и по мегдана на село и ще видиш доста по-симпатични момета от късокрачка!

Не "най", а въобще никакъв сексапил ! С какви очи гледат тези хора ? Не се вижда дори капчица красота.

Късокраката, леко трътлеста Таргерианка може да е най-секспалината бяла британка, което въобще не е особенно постижение.

Главният редактор на списание Еякулайър, Онан Онанистиков, зам. редактора Чикибой Чикибоев и редактор Еякулат Еякулатски , мануално са манипулирали конкурса !!!!!

Личността доста допринася за сексапила. Не ме познават тия дето са правили класацията за това не съм в нея. Тая се опитва да ме имитира, но не и се отдава.

Ама защо само на планетата Земя ?! В цялата Слънчева система , във всички Галактики .... А бе направо по всички земни и неземни кълбета :))))) Има една мацка на Плутон , яко хваща окото , ама емито е номер 1 ;)))) Тъпа класация от малоумни журналя за индивиди със сериозни ментални увреждания :))

дано на 60 години да не ми станат краката като на тоз 28 годишен "секимвол", пупу, не е за гледане

Еха това жури да не е от евнуси. Те сексапилна жена виждали ли са. Или това са новите европейци и са виждали жена само в лицето, колкото се вижда от него де.

Абе те кончита вруст харесват ти за тази тапа се съмняваш.

ужас, тия изтръпняци определено не разбират от женска красота...! какъв сексапил в къси и дебели крака?! за лицето изобщо няма да коментирам....

Няма я единствената й хубава снимка - където е с дълга руса коса в Троновете. Там изглежда добре.

"сътрудниците на "Ескуайър", техните семейства и приятели." Анкети, гласуване?! Значи не само у нас класациите ги правят главната редакторка, шофьора и баба и.

Ако сексапилът идва от това, че на нищо не прилича и следователно не отказва на никой - значи е сексапилна!

Жената в най-добрият случай "става" и то с много положително отношение към живота като цяло. И то след грим, прическа, тоалет. Не ми се мисли какво е в неделя сутрин. Аз лично не бих.

За да не разбере някой погрешно - сигурно имаш предвид, "става" ЗА ЕДИН ПЪТ.

Ниска и късокрака - къде сексапил?

нито лице, нито тяло има хубаво тая кака...

Че тази мома е най-сексапилната жена може да мисли само... мъжа/приятеля и! Но и на него ще му се отворят очите... по-скоро рано отколкото късно!

Може би сте искали да напишеше "с нищо незабележимо момиче", защото така, както е написано няма никакъв смисъл.