Папа Франциск пусна песен от бъдещия си албум

Папа Франциск публикува балада от албума "Wake Up!", който ще издаде.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск пусна песен от бъдещия си албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, Боже, опази!

Дааааа, мислех че този папа е с една идея по-нормален и повече християнин с християнско поведение, но явно не е. Още веднъж се вижда, че католиците не знаят какво е истинско християнство!

Очакваме с нетърпение и кулинарното му тв шоу "Гурме с Франки". Няма да е лошо и един риалити-конкурс да спретне - "Тромбата на Папи" или "Папата търси талант".

Абе аз си го подозирах тоя папа че е стар рокаджия, ама чак сега се убеждавам, не ми се вярваше някак. При посещението си в САЩ беше събрал огромна публика, и (само дето не направи дяволския знак с двете пръстчета) викна: "Are you ready? Are you ready?!" И навалицата викна с пълно гърло: "YEEESS!!!"

Госпъл-рок?

на фона на педофилите и мафиотите, които представляват църквата (не само католическата ами и БПЦ) един човек с желание за промяна и собствен пример

Отдавна да са го приспали, ако имаше такива намерения. Иначе ако забие и хеви метъл ще си купя албума.

И аз така, ама преди 30 години.

Книга, рок албум, сега остава да прорисува абстрактна живопис.

"Wake Up!" Вижте ме как целувам ръка на Рокфелер!!!

Ааа рок трескааа и папата прави знака дяволска хорнаа

Дяволската хорна е насочена към лицето. Знакът на Дио е насочен навън и се нарича малойк- защита от лоша енергия. Може да се нарече и мудра. На снимките на Папата жестовете с ръката също не са случайни.

папата щял да пе е и проповядва "на фона на съвременна поп и рок музика" - амче нали е наместник на дявола, затова и ще се изявява на фона на дяволското творение "рок музика"

Рок музиката е като всяко друго изкуство. Можем само да кажем Алелуя, че я има. Любовта и ножът също могат да помогнат на човек или да го убият.

и поповете взеха да конкурират чалгата... певци ша стават, лесни мангизи ше печелат - и даже няма да са длъжни да гълтат килограми мафиотска сперма за да ги пуснат на сцената

да бе -- направо СУПЕР

В чудно време живеем!