Хайди, Стоичков и Джей Ло неузнаваеми за Хелоуин

Известните личности по цял свят се включиха в маскарада за Хелоуин.

Обратно в новината

Коментари - Хайди, Стоичков и Джей Ло неузнаваеми за Хелоуин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайди Клум наистина е неузнаваема и оригинална.Другите са скучни.

Хелоуин - езически празник

тези които го празнуват не знаят какво значи 'езически'

Абе не го знам дали е езически или не ...ама е много комерсиален, печалбарски, рекетьорски...защо трябва да се маскираш, защо трябва ако не ти дадат сладко да напакостиш!?...Моя едвам го изкарвам за сурва...ама за хелоуин е първа писта....променят се нещата, шареното ги привлича....

Тъпото си е тъпо.

не го разбирам - защо си развали оригиналната хелоуинска муцуна с този елементарен грим - та той си е 365 дни в годината хелоуийн...

Браво Ице, другата година няма нужда да се гримираш. Бъди това, което си и ще бъдеш актуален, дори моден.

Скалата и Шакира със семейството си рулират! Тези с маските на смъртта и т.н. са банални и скучни. На наш Ицко много му отива вида на тежко пребит!

Чудесен келтски и тракийски празник :))) Символизира времето през годината , когато границите между Световете изтъняват като воал . Превърнат в кич и простотия до шия от разни ..... звезди . Виж пижамките на Шакира и семейство са много ведри :))) Сладури !

Коя е тази с големите кълбета, да не е наш Ристе, маскиран като жена?

под подонбни новини всички изведнъж ставате православни християни? Доколкото знам в България процентът на атеистите е доста висок, аз съм също в това число. Не виждам какъв морал търсите в религия според която изнасилването и убиването с камъни са нормални неща. Смепници.

Мислех си че националната ни простотия като турчеене, гърчеене и порусчване е останала в миналото, но не . Видни наши "Герои" настойчиво ни дърпат назад и бутат по наклонената плоскост. Едно време ми беше чудно защо евреите гледаха първи да приватизират медиите в БГ.

Чели ли сте "Криворазбраната цивилизация"? Колко от вас познават добре нашите традиции и празници?

Я, Бионсе се маскирала на Азис.

Бате Ицо и той сред световните звезди:):) Докога ще лежи на стари лаври, от много време не играе.

Ако наш Ристе се бе маскирал като кукер щеше да е номер, нали?! Абе, лицемери, не виждате ли, че хората просто се забавляват? За мен този празник е непознат, но нямам нищо против хората да разчупят малко ежедневието и да се повеселят. Кой сте вие, че да казвате в коя посока ще се върти Земята? Мислите ли, че някой взема на сериозно натрапвания от вас морал? напъвайте се колкото щете, но в крайна сметка си оставате просто електронен шум в Мрежата :)

ти си най-красив. Най-страшен и сполучлив.

Какво ме бърка мене кой какво си мисли за Хелоуин? Всеки има право да си чества каквито иска празници. То, онова време, дето всички трябваше да честваме едни и същи празници масово на манифестация и със спуснати съветски знамена от балконите свърши, за съжаление на някои. Ако искам, ще си чествам и празника с изкорване на бял ленивец на племето Паго-Паго от поречието на Амазонка!

че и у нас имаше ден, по точно маскарадна нощ преди комунизма. Хората се маскираха и с файтони посещаваха приятели и роднини, съседи. Беше много весело, но после комунягите забраниха да се маскират, щото можело да има диверсии или не знам какво - да не се маскират и да не ги убият, що ли.

вием против всичко, което не познаваме. Аз също не зная какъв празник е - религиозен или не. Но той е един изключително весе особено за децата, а и за възрастни,ВЪПРЕКИ СТРАШНИТЕ МАСКИ И КОСТЮМИ.В Щатите хората украсяват "страшно" дворовете си - ходиш по улиците и се радваш, а и класираш за себе си. ЖИЗНЕНОУТВЪРЖДАВАЩ ПРАЗНИК.

Джиджи се е маскирала като... себе си? :) Разменила си е обувките и е неузнаваема... :))) Хайди Клум уби кучето с кокала! Не знам в какво се е превъплатила, но след снимката на тази pornstar geek определено ще сънувам кошмари. :)

Православен календар - Вси светии Неделя на всички светии Първа неделя след Св. Петдесетница Неделя Всех святых, первая по Пятидесятнице Sunday of All Saints (All Saints Day), first Sunday after Pentecost Неделно четиво: на утренята Ев. Мат. 28:16-20. на литургията Евр. 11:33-12-2 Ев. Мат. 10:32-33, 37-38; 19:27-30 Католическата църква чества своите светци на 1 ноември, след езическия Хелуин!!!

Хелоуин, уважаеми хейтъри и християни, които не са влизали в църква е прекрасен празник. Бил съм в държави, където се празнува истински и е по-скоро семеен празник, отколкото сатанински ритуал, както смятат някои заблудени. Това дори не е католически празник. Има разлика между Хелоуин и Вси Светии. Хелоуин е наследник на келтският Сауин и целта е да се прогонят демоните, а не да им се кланяме. Особено забавен е за децата, но много по-лесно е да отречеш нещо, отколкото да го приемеш...

Семейството на Шакира и Скалата са супер. Останалите - отврат!

Като изключим коментара на Х всички останали дето се пишат на големи християни и моралисти нямат никаква представа какво е Хелуин. Да взема да кажа та белким престанат. Това е празник на КЕЛТИТЕ. Не на католици и не на сатаната. Всъщност това е било тяхната Нова година. Както е казал Х целта и принципа е абсолютно същия като на нашите кукери.

Така. И какво общо имаме ние с келтите, че им следваме обичаите? В Англия добре, в САЩ чат пат има връзка - но в България...? Да вземем всички обичаи от цял свят - утре еди какъв си празник на маорите, дайте и ние. После пигмеите имали празник - и ние.

Не си ти човека дето да обяснява кой и какво ще празнува. Това си е моя работа. Ако искам ще празнувам зимното лунно стоене и изобщо не ме интересува дали Ти си съгласен или не си. Това което обясних е какъв е празника и от къде идва. Не дали да се празнува. Ама.....!

идиоти

Това е един идиотски празник на сатанизма, насаждащ насилие и садизъм. Малки деца, облечени като убийци със кървави секири, жени облечени като вещици. Сляпото копиране на идиотий е много успешно и има почва у нас, защото нацията ни е болна и няма морални ценности.

Идиотий, марш на училище!

Какво прави църквата и обществото да спре тази зараза?! Да подражаваш по този начин означава да си пълен идиот.

Не се разнася, налагат го.

Стига с тия католически празници. Ние сме православни християни. В нашия календар няма такъв празник.

TIREX

да почиташ смъртта явно трябва да си увреден

ицето да се маскира като иттелегент с очила и някои книга в рука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.