Брад Пит е неустоим в нова фотосесия

Актьорът грее с имиджа на лошо момче от корицата на зимния брой на списание "V".

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит е неустоим в нова фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-хубав и чаровен от моя мъж не признавам! Иначе от актьорите най-много харесвам Габриел Гарко - италиански актьор и модел, българската аудитория го познава от сериалите "Въпрос на чест" и "Името на розата", участва и в много други, но за съжаление не са се постарали да ги излъчат и у нас. Също така Гарко участва и в една от рекламите на изворна вода Бачково.

му представяне досега са тези снимки, прилича на хомосексуалист от 81-ва.

Стою

Редактора си го е написал в статията, че е търсена приликата с Редфорд. На какво друго да прилича - на съвременен хомо?

Се доказва и от вашето омазване по целия форум в негова защита.Аресвате го и не ви кефи,някой да го критикува.Толкова лъха на ляв амбреаж,че чак Азис е мъжествен пред него.

айдеее, омаскари и Редфорд, да земем да му пишем имейл с твоите открития за неговата сексуалност, да знае човекът де

Той иска да дразни Анжелина ли какво? Но Анистън се омъжи официално.

Най неустоим си остава в ролята от Телма и Луз. Бяхме лапета, но полудявахме по него в този филм. Такъв сладур беше там.

Да, но вече баща на една сурия деца негови и осиновени.

Не са му лоши снимките, но все пак 51-годишен мъж да се прави на малко нежно момченце някак си не върви.........по-добре да си избере някоя по-зряла и целомъдрена визия.

Стою

Зрял и целомъдрен?!?! Оксиморон. В саксия ли да е живял?

Да живее "фотошопа"- истината е, че вече си е чичко /пък бил той и Брат Пит/

По-добре "чичко" отколкото "леля"!! На 51 колко мъже могат да се похвалят с момчешка фигура и свежо излъчване?

Започва да прилича на Робърт Редфорд!

Да и на мен на тези снимки много ми напомня на Редфорд. Явно умишлено е търсена приликата. По добре е когато си е със собственото излъчване. В крайна сметка е Брад Пит, може да си позволи да не имитира други актьори по визия, просто не е нужно.

Подозрително много!

Тоя какъв бой яде на сватбата на Николета,Азис едва го отърва.

Ивъх колко е сладак брат пит... много секси парче глатко лице няма една бръчка... и каква гъста руса коса. направо мъж мечта... сигурно жените са луди по него и е само на 51година. такъв идеялен мъж дори сигурно привлича и геювите... чувал съм че той е леберален към тях

Мимко, ако беше МОМКО щеше да е по-добре! От мене имаш минус не заради мнението, което изразяваш, а защото в едно изречение има минимум 4 грешки! Говориш ли български, впрочем?

прилича на Ангела Меркел..

Ама и Ангела Меркел какво се прави на интересна? Жена - канцлер - айде стига толкоз.

Не го харесвам. Твърде далече е от класата на Брандо, Пачино, де Ниро, Кейдж. Филмите с него (Седем години в Тибет, Седем, Да срещнеш Джо Блек, Бандата на Оушън, Троя, Истински романс, Слипърс...) са гледани въпреки, а не заради него. Въпрос на вкус.

Филмите са му хубави. Спор няма. Пачино от Кръстника си е един и същ - ококорен. Кейдж, ами той въобше не е актьор. Толкова е скучен.

в "Троя" беше голяма работа, но тук с тези имитации на Редфорд хич не е добре.

Че и по добре даже.

Стою

До сега само репликирах съфорумци. Айде малко и по темата. Колко е неустоим коментират дамите. ОчевАдно мъжете не му се натискаме. Като актьор го харесвам в малка част от филмите му (защо никой не споменава "Странният случай с Бенджамин Бътън", примерно?). Фотографите (Inez Van Lamsweerde and Vinoodh Matadin - няма да ги транслитерирам) са свършили страхотна работа. По темата са само първите 4 снимки. Другите - за плява/пълнеж. Между другото и в България имаме хора, които творят изкуство с фотоапарат на същото и на по-високо ниво. Понякога без поддържащ екип и бюджет.

Точно казано!

Точен коментар.Странният случай с Бенджамин Бътън и Легенди за страстта - много добри.

Стою

Там тече река (A River Runs Through It)... ъм?

Стою

Да срещнеш Джо Блек...

Стою

7

Ама и вие сте един експерт! Трябваше да споменете за Боен клуб - класика;за Гепи, Дванайсет маймуни, Гадни копилета, Убивай ги нежно, Интервю с вампир и т.н. и т.н.. Брат Пит не е само красива външност, но и страхотен актьор, но и вие като другите гледате доста повърхностно.

Съжалявам, но този на 50 изглежда като на 60...

Леле, имаш спешна нужда от очила.

Глупости пишеш.

Фотосесия а ла Робърт Редфорд. Дори носът му е фотошопиран, за да прилича повече.

Руси Чанев беше по-голем убавец на неговите години.

Направо е престъпление да се сравнява с Робърт, господи ела и си прибери вересиите...

и фотошопа също... :)

Има актьори, които независимо колко години навършват, си запазват момчешкото излъчване. Пример за това са Леонардо ди Каприо, Брат Пит, още доста мога да изброя. Сигурно общуват с добри жени, които им дават сили да изглеждат винаги млади.

Стою

Супер! Кажи ми една роля или филм на Брат Пит! Не мога да си обясня как хора коментират любимеца си, без да му знаят името.

Ааа всичко е възможно, не се терзай. Но за сметка на това който не го харесва е злобар, виж каква логика само.

Аз не познавам този актьор БраТ Пит,но виж,за Брад Пит-страхотен е!!!

Тоя много го харесвам. Чокгюзел. Алтън.

Женствен е на 1-вата снимка и неузнаваем

И на мен не ми допада, но пък Брат Пит си е Брат Пит, нищо лошо не мога да кажа! Виж Бекъм е друго :)

Пак да се пробвам, да видя дали няма пак да ме цензурират?! Брат Пит си е Брат Пит, но е лишен от препуциум, се оказа. И Брус Уилис - също! За Бекъм не е ясно - само синовете му. Не знаех, че в САЩ това е масова практика. А вие?

Стою

Глей ся, Брат Пит е на Брад Пит брат му, демек на Виктория девер, жалко само дет` гу няа.

Откакто се напи на животно на сватбата на Коко Динев ми падна в очите.Преди това го уважавах.

неустоим ?? къде бе? прилича на 50 годишна продавачка на билети в музея .

И тоя много си повярва.

Плюйте колкото си искате и цъкайте минуси!Явно мъжете не го харесват,виждам ,че и някои женки също.Но Брад Пит си е Брад Пит,страхотни сини очи и чар,който е неустоим.Както и Ален Делон,има мъже които колкото и да остаряват,все са чаровни.Дори и Стефан Данаилов,нищо че понатрупа килца.

Те така си плюят! Природа! Разбира се, че е неустоим! Тези плюещите, ако ги наредиш в една редица и вземеш от всекиго по едно нещо - най-хубавото, пак не могат да направят един Брат! Ама в плюнките ги бива. Все в нещо трябва ад те бива в този живот!

няма да го върна. и хубава свинска мас имам за прокарване

руси мъже.Расите с хубави мъже са с грозни жени и расите с хубави жени са с грозни мъже,е брат е рус.Туй не са мъжкия тип раса.

Стою

Та кво викаш - мъжо ти убав?!...

Наистина за мен е по-убав от Пит.Пит просто никога не съм го възприемала като мъж.А и не е ли нормално твоята половинка дали мъж или жена да е най-хубав за теб.никога не съм разбирала това захласване по известни мъже или жени.Човек живее своя живот.Трябва да търси хубавото и доброто в него.Да прави добро не виртуално а истинско на хората около себе си.

За русите мъже има доза истина, но Брат Пит е моето лично изключение. Просто е много, ама много привлекателен мъж, точно такъв какъвто е - рус и със сини очи. Всичко си има човекът!

И тоя сдаде багажа.Скоро ще е същия чичак като Иво Танев или Краси Радков.

Брааад Пииит, брат! Единствен, уникален и неустоим! Много добра фотосесия.

Да бе, чак пък неустоим? На колко стана на 52 ли??

еи тапанари това е брад пит жена му е жули.......спрете с умуването бе

Готин пич, жалко, че бг мъжете на тази възрадт са вече плешиви шкембелии хаха и заради това ние готините жени търсим мъже на около 37, макс 45;)))

Дай телефон, доволна ще останеш!

имам си мой си мъж на 38 спокойно, не е българин за щастие:))))

Готини само в мечтите ви.

не знам защо , т.е. знам защо ми прилича на гей-абе в роля иди-дойди, но на кадро - същински гей.

Невероятен е Брат Пит, истински хамалеон - на първите 4 снимки просто е "влязъл в кожата" на Робърт Редфорд. Последният също е уникален талант и абсолютен чаровник, каквито вече рядко се срещат сред метросексуалните лигльовци от Холивуд.

защото ти си геи бе бате

Уви, дори аз не съм съвършен!

Колко му е, стига да е с нормален хабитус, щом Азис успяват да го направят на Мерелин Монро ... Брат Пит е много строен мъж, впрочем, нещо което не мога да оспоря, макар и да не съм му фен. Реално единственият филм, в който ми хареса е "Гадни копилета", сигурно защото там е мустакат и не си личи как си цупи устничките като моделка.

Браво. Далеч по-добре от колкото да ни разказва за операциите на жена си! Добре е ,че прави това за което е роден! ))

Във фото сесия, където здраво играе фотошоп, и предварително хиляди процедури по разкрасяване, всеки могат да го направят неустоим. Важното е как изглежда без грим, фотошоп, рано сутрин като се събуди.

Е, ако беше жена сега комплексарчетата-мъже дето дращолят в нета, защото си нямат приятелки, щяха да пускат тъпите си шегички за възрастта и лачените чанти и т.н. Човекът изглежда чудесно, както и Шарън Стоун, и Деми Мур, и всеки, който се грижи за себе си......

Супер си е той, на всяка възраст и със каквато и да е прическа. Има невероятен стил и излъчване. Аз грозни и приличащи на извънземни или злобни страшни излъчвания не харесвам. Приятен ден.

Много почват да му личат пластичните операции,стои някак неестествено.

Е, чак пък неустоим... Я извадете негови снимки от преди 10-15-20 години... Роклята сама пада...

Шпионски игри - любим филм от всякъде, а актьорската игра е на висота - що не правят сега такива филми?

А за "Легенди за страстта" какво ще кажете? За мен там е най.

Най-ме изкефи "Странния случай с Бенджъмин Бътън". Как само играеше стареца.... Велик актьор. Това, че е готин хубавец е друга тема.

Три пъти ДА! за Шпионски игри - страхотен филм със собствена атмосфера, невероятна актьорска игра и хубава музика (саундтрак - както сега му казват). А защо сега не правят подобни филми и за мене е загадка.

"V" правят много интересни фотосесии. Тази си е в стил "Spy game"

добре бе добре става

Ако още не си си избила комплексите може да изстреляш няколко ракети към Люлин или Младост... Няма по-красива от теб - хубаво! Ма остави и другите да живеят, а!? :)))

За мен определението "красив" за мъж е много неподходящо. Стои ми "женствено" самото понятие и не бих оприличила мъж на красив. Да не говорим, че жените имат различен вкус и този човек повече на мен ми стои сладникаво, отколкото мъжествено.

Баш женствен с тази идеална челюст и скули няма как да стане. :)

Ай, стига възражения - имаме мис(ир)ки с къде-къде по-развити челюсти и вежди. Затова пък дедо Брат и до ден днешен прави едни специфични гримаси с устнички, едни муцки, ама деликатно, не е типичният дък-фейс, някак интелигенто ги прави, изискано.

Е па гледай тогава Цецо Шесте Апартамента. Баси мъжа е.

Мерси, излъсканите холивудски муцуни са далеч от мъжествеността, която ми допада, а като прибавим и модерната им ориентация към ляво, а и самият Б. Пит я защитава, мерси.

Именно! Подобен мъж за мен губи и направо няма индивидуалност, няма характерност. Той просто е захаросан. Погледът ми го прескача автоматично. Красотата е женско качество. Мъжът няма работа да я дели с нея. Мое мнение.

Хаха,каза дебелата лелка и отсече.Кой знае на какво приличаш,а погледът ти прескача Брад Пит.Той сега сигурно ще се гръмне.За такива като теб има мъже като Шишо Бакшишо-стабилни,мани го тоя Брад.

Това че при мъжете красотата не е толкова ценено качество както при жените, не значи че няма хубави мъже или че е обидно да кажеш красив мъж. Хубав си е Брад Пит, винаги си и бил хубавец. Затова го и харесват жените. Да може да е с по сладникаво и захаросано излъчване, но коя жена не обича сладко.