ИРРА се завърна с нов сингъл

След 12-годишно отсъствие от музикалната сцена, певицата отново е тук с нов сингъл и 8 ремикса.

Обратно в новината

Коментари - ИРРА се завърна с нов сингъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пробутват певачки с мижави гласчета.И тази като Лора Караджова,Йоана-Йоко боко ли беше,Лилана и подобни излишни "изпълнителки".Има толкова млади и хубави гласове но няма талантливи композитори и текстописци.Нямаме добра слушаема,приятна забавна музика.Само еднодневки.

виждам, че тук всички сте големи разбирачи.... ей, злобари бе, със сигурност това момиче е направило много повече от вас...

Преди 15 години Ирра от Бургас се омъжи за десет години по-възрастния от нея заможен бизнесмен зърнопроизводител от Силистра. Поппевицата от близкото минало Ирра се разведе, защото хвана мъжа си Явор в изневяра, пише "България Днес". l

Нов сингъл и 8 римска!!!Уау!! Остава сега да ги издаде на аудио касетка и компак' диск.

*ремикса

Нелепо е дори самото заглавие: "След 12 годишно отсъствие..." Господа и дами -музиканти и певици. Годината е 2015-та. Публиката днес не прощава отсъствие, освен ако не си Адел! За 12 години си тотално забравен -никой. Всъщност какви висоти бе постигнала тази певица, че се завръща? Преосмисляне на действителността -не само музикалната, е било необходимо да извърши певицата, преди "завръщането".

Амчи то да зема да са върна и ас и пак да напраим един дует... най многу пак никой да не ни слуша!

Млади таланти колкото искаш, а не могат да се реализират. Тази 12 години не се занимавала с музика, сега изведнъж пак и се допяло и Мага веднага започва да и прави песен и ремикси.

Не може да пее, ама има фасон, те затва пак се опитват да я пробутат.

Бездарница! Ще изчезне пак, споко!

На кого са липсвали тези стари песни, че им правите нов аранжимент. Вярно, както се казва в друг коментар по-долу, да бяхте съчинили нови. Да сте "мълчали" 12 години и след това да кажете пак... същото - не ви прави истински творци, музиканти.

Явно иска да се завърне, но няма кой да й напише нови песни.

Аз си я спомням... Както често съм казвал половината от вината за успеха на чалгата имат ей такива недоразумения като нея. Другата половина е че чалга винаги си е имало. По селата пък и не само имаше касети Лепа Брена, Весна, Драгана и т.н. Та чалгата винаги я е имало, но ако след 1990 имахме силен поп, мощен рок и другите стилове също бяха застъпени на чалгата щеше да й е много, ама много трудно и изобщо нямаше да се разлее толкова... Обаче то какво стана - естрадата се провъзгласи за поп и продължиха по старо му, няколко спонсорирани момиченца като това направиха по 2-3 посредствени песнички и до там... Данчо и оня цървул щуреца изобщо няма да ги коментирам... Милена отиде в Англия и се осра като карпатски елен, а бе изобщо спирам щото само се ядосвам...

Ти си ги оправил бе...

Цялата БГ музика е спряла развитието си някъде през 1981. Как в възможно Караджов да се прави на велик рокаджия-ренегат-легенда (?!?) и същевременно да се моли за пенсия? Всички знаят, че по-старите мусиканти години наред са живели по кръчмите на държавни разноски а сега реват "дайте ни пенсия". Защо да ви даваме пенсия? Дали Стивън Тайлър, Дейвид Боуи и Ерик Клаптън искат пенсия? И БГ-ЛЕГЕНДИТЕ (?!?) да не се оправдават с малкия пазар, защото Васко Василев също няма да иска пенсия... Талантът си е талант навсякъде. Как па един не се осъзна, че не е достатъчно за 30 години да направиш 2 албума с една регионално известна песен? И после прави честване(?!?) 30 години на сцена? Фарс! Как не се сетиха, че проблемът не е в пазара, държавата, публиката а в тях? Жалкото, е че дори и в млади, съврeменни изпълнители няма нищо смислено. Това не е музика а кич, пародия. Рекламент продукт. Някакви недоразумения. Хора псевдомузиканти, хванете се на работа. Обикновена работа, каквато всички работим. Няма нищо обидно и унизително. Т'ва е.

А дано след сингъла да последва още 12 годишно отсъствие. Пак добре, аз си помислих, че Ирландската Републиканска Армия отново е зопочнала терора.

След още 12 години отсъствие може пак да се завърне и направо да отпразнува 25години творчество.

Коя е таз? Кога е била на музикалната сцена? То па една БГ сцена... То па един БГ шубизнес... Една песен с незнам колко си ремикси? Не можа ли 7 нови песни? Това ли е талант? Тия хора защо не искат да работят нормална работа...