Коментари - Разкриват информация за извънбрачния син на принц Албер II | Лайф.dir.bg
назад

Разкриват информация за извънбрачния син на принц Албер II

Сп. "Пари мач" спечели делото в Европейския съд по правата на човека за правото да публикува информация за извънбрачния син на монакския принц Албер Втори.

Обратно в новината

Коментари - Разкриват информация за извънбрачния син на принц Албер II | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много палав тоя бе, да му се не надяваш!!!

А някой чувал ли е израза "Извън таточна бременост"....:-)))

Хайде, пак се започна с извънбрачните деца. Няма такива, но на някои хора трябва да им се промият мозъците, за да "слезнат" на земята.

Има, разбира се. И това дори не е обидна дума. Имаш интернет, следователно можеш да провериш какво значи думата "брак". От там насетне, деца, които са следствие от прелюбодеяние, блуд, изнасилване и т.н. няма как да се нарекат "брачни".

Грозен. Има нещо противно в него, за жалост нищо общо с прекрасната му майка. От цялата фамилия само Шарлот Казираги има нещо от красавицата Грейс.

И Каролин - най-много прилича на майка си принцесата Грейс.

не мога да разбера с какъв акъл го взе жена му - грозен, дебел, плешив, дърт и на всичко отгоре с куп извънбрачни деца - родителите му бяха класа, а този и по-малката му сестра се забъркват в скандали с индивиди от простолюдието, което беше доскоро недопустимо във висшето общество- какъв е изводът - "висшето общество" се оказа въздух под налягане, а в жилите на простолюдието взе да тече аристократичната синя кръв

мъни...

Ne se pravi 4e ne razbira6!

Тя жена му се опита да избяга ... ама и скриха паспорта и не успя да се качи на самолета за ЮАР.

Каква синя кръв. Прадедите му са били най-обикновени бандити.

тези принцове,милионери,милиардери и т.н. наши "водачи" не могат ли за размножаване да си намерят...жени с малко повече мозъчно вещество, та поне техните деца да ни управляват и да ни водят към светлото бъдеще малко по-добре.

Тоя може да не е стока, ама и тия жени са забременяли точно с идеята да го цоцат. Те даже са по-лоши от него, защото те в днешно време зависи от тях дали да задържат детето и дали да му кажат, когато вече е твърде късно.

каквото повикало такова се обадило и двете страни са еднакво противни не обвинявай само жените

Напротив, на мъжа му се е искало секс. А те са решили да оставят детето, само и само да имат повод да му искат тлъста издръжка.

Що, бе, може да се възбуджат от принцове само, горкичките, а той да не може да отказва бедният ...

РОСКАТА ДА МУ ВРЪЧИ ОРДЕН"СТАРА ПЛАНИНА"ЗА ЧОВЕК-МЪЖ,КОЙТО СИ Е ПРИЗНАЛ ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЦА!ТОВА СЕ КАЗВА ОТГОВОРЕН ТАТКО!?!?!?

Ха-ха-ха..................голям виц!

Тоз ми е белгийския еквивалент. Аматиор...

няма по-гнусно и нагло нещо от монархията-тоя си го е вял накъде ли не пък сега и нагъл не ще да лъснат на показ последствията-деца -при това негови -егати и нещастника ... скоро писаха и хари британски имал бебе от проститутка но оная вещица кралицата всичко платила и покрила засега... добре че поне не сме монархия -че то и белгийската е окаляна до колене с педофилски скандали

Alen

И на тебе ти се иска да те резне нЕкой монарх,ама надали ще те огрее.Монархията и била виновна,плебса няма извън брачни деца нали?

Още по Тошово време в АГ болницата на тогавашната Медицинска Академия се правеха ЛЕГАЛНО аборти на жени, чиито мъже работят в чужбина. Имаше и други легални възможности. Но по принцип при соц-а абортите бяха забранени! В същото това АГ по онова време около 15% от новородените имаха кръвна група, която не може да бъде обяснена с кръвните групи на майката и "бащата" по паспорт (тогава в зеления паспорт пишеше кой ти е съпруг/съпруга).

кръвта на детето няма общо с кръвта на майката, още повече с тази на бащата.

за монархията е така

Е, и той е човек... и многодетен баща

Палавник!

нещастник по-точно