Шийн: Платих милиони, за да запазя тайната си

"Тук съм, за да призная, че съм серопозитивен", каза актьорът в ефира на NBC.

Обратно в новината

Коментари - Шийн: Платих милиони, за да запазя тайната си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти че има ХИВ, дано не се разболее от СПИН, но е трябвало да плати милионите на жените които не е защитил след като е знаел, че е носител на ХИВ. Защото сега ще започне да излиза истината и дано няма жена на която да е предал вируса, но вече се пише за жени подготвящи искове срещу него, та може и да не е бил толкова отговорен колкото казва.

В личния си живот беше ГОЛЯМ МРЪСНИК. Е, получи си, каквото заслужаваше.

Ти така от първа ръка ли имаш инфо МериГоС_Лу или като папагал повтаряш жълтините от вестниците и ел.медии?.

То не е лошо да каже имената на изнудвачите, хубаво е да се знаят и представителите на тази най-гнусна човешка низост!

Не знам колко милиона е платил, обаче ще има още много да плаща. 6 от бившите му любовници вече са заявили, че ще го съдят. Никоя от тях не е била уведомена, че актьорът е бил заразен. Сексът с тях не е бил безопасен, както твърди Чарли Шийн. Май той ще излезе и лъжец... Струва ми се, че няма да бъдат само тия 6. Ще има и други.

Твърди се, че има хора които не могат да се разболеят от СПИН. Другаде пък, че има такива, които не хващат и ХИВ преди това. Последните особено някъде в Африка, където СПИН е масово разпространен. Но тук говорим за много малък процент. Но точно те представляват интерес за учените в борбата със СПИН.

Първо Галка, сега и чичо Чарли. Те вместо да крият по-добре да обяснят най-обстойно как са се заразили, за да се предпазят другите хора. Явно това им е мисията в живота. ;)

За коя Галка става дума ? А за Чарли Шийн е много жалко-такъв великолепен актьор!

"Докторът на Чарли заяви, че актьорът няма СПИН"???

СПИН (AIDS) и HIF са две различни неща, макар и силно свързани.

HIV

Са, обаче Шийн е наркоман. При наркоманите нещата са по-комплицирани заради пораженията върху черния дроб и твърде често и хепатит като бонус. В развитите страни това е основната причина за летален изход при хората с ХИВ. И все пак нека не му издаваме смъртна присъда на човека. Не е редно.

чудно, при изключително мръсния и разпътен живот, който е водил досега!

Бате, какво и да имаш като заболяване, имаш едно нещо с което малко хора са надарени - разностранен актоьорски талант, можеш да влезеш и комедийно аплоа, и в ролята на екшън герой.Евала ЧИЧО ЧАРЛИ!!!. P.S А и нали знаеш какво преставлява абревиатурата на СПИН - Секса Продължава, Измират Некадърнците.А ти не си некадърник.

Евала бате! Ти си пич! И аз като тебе обичам алкохола и злите жени. Много хора ме мразят, но моя живот е един!!!

По- добре е известен пияница,отколкото анонимен алкохолик.

Горкият кой знае как съжалява сега. Интересно кога ли го е хванал, сигурно след като пропадна в края на кариерата си. Наркотиците не прощават на никого.

как се е заразил, пияници като него не вдигат самолета. Сигурно от игла

Интересен , пияниците най-много вдигат самолета , да знаеш ! Стерилните като теб имат проблеми.

,,Алкохолът увеличава желанието,но намалява възможностите,,-Шекспир

Чарли Шийн е сладур. Жалко, че е болен, дано скоро намерят лечение з атази болест след ваксината, която създадоха. Не с епредава само по полов път и по кръвен също. Като ходите по зъболекари- внимавайте! Макар, че скоро ще има лек за тази болест.

Как по-точно да внимаваме при заболекаря - кат ти бие упойката биеш си 2 шамара , ставаш , правиш бърз ХИВ тест на инструментите и заспиваш спокоен?

Не е още болен, а е само носител на вируса! А може и никога да не се разболее. Или да се разболее след 25 години. Затова ги наливат с лекарства, за да ги предпазят по-дълго време от разболяване.

ТоЗи ми е много симпатичен, голям екземпляр. Голями купони са били, но щом така му харесва да е жив и здрав! Пълен зевзек! Не плюйте по него, кое, как и защо - избора си е негов, живее така както иска!

Не мога да разбера тези, които много държат на термините. Хив, спин , все тая на всички ни е ясно , че това е вирус който се предава по полов път и бавно убива човек. Дано Чарли живее по - дълго.

Ficho

Има огромно значение - заразен е с HIV, но не се е разболял още. Може да минат години докато развие СПИН, може и никога да не се стигне до това. Т.е. - той е носител на вируса но не болен. А, дори да развие СПИН, за щастие не сме осемдесетте или деветдесте и вече има лекарства, които подтискат развитието й дотолкова, че това вече не е терминална болест.

Браво, пич! Така се прави! А на неграмотните, които вече го обявяват за почти умрял, препоръчвам да попрочетат какво значи ХИВ позитивен и какво болен, и каква е разликата. А дали ще се намери жена, която да си легне с него... Да не го мислят!

AIDS - 4 букви. Някои трябва да се научат да броят ;) Или Шийн, или източника на Дир.БГ :)

Ти май не си много умен, а? Човекът е заразен с: human immunodeficiency virus (HIV) НО все още не е болен от AIDS. Може и никога да не се разболее.

"Убавец"....

Е, сега вече никоя няма да спи с него. Освен може би някоя серопозитивна?

Човека си плаща, желаещи има, може и на теб да ти излезе лъсмета!

Шегуваш ли се? Кой е луд дори срещу пари да поеме риска да се зарази със СПИН?!

Хитлер е бил импотентен, но аз мастурбирам на неговите речи. Сид.

"ОТКАКТО ОТКРИХА СПИНА, ТЕЯ ДЕТО НЕ ГИ Е СТРАХ СЕ ОТЕБАХА" Стар шопски виц...

10 +++++++ Toва си направо за книгата с най-добрите лафове!

Според водещи лекари, списъкът на факторите, които предизвикват погрешни положителни резултати от теста за HIV, съдържа 62 пункта. По-долу даваме най-известните от тях: Здрави хора в резултат на непонятни кръстосани реакции. Бременност, особено при жените, раждали много пъти. Преливане на кръв, особено при многократни трансфузии. Инфекция на горните дихателни пътища. Грип. Неотдавнашна вирусна инфекция или вирусна ваксинация. Ваксиниране срещу грип. Ваксиниране срещу Хепатит В. Хепатит. Първична цироза. Туберкулоза. Херпес. Хемофилия. Алкохолен хепатит. Малария. Ревматичен артрит. Заболяване на съединителните тъкани. Злокачествени тумори. Склероза. Стомашна недостатъчност. Трансплантация на органи. Погрешен положителен отговор на друг тест в това число RPR (бърз плазмен реагент) на сифилис. Анален секс. Наркомания.

В Хронологията на тези Последни Четири години Нещо "Издиша и се Губи". Това Не е Хрема. Но какъв е смисъла да се Коментира, как това се е случило. Станало е "на миндера" - я в спалнята, я в тоалетната и много Я-та... Сега, като Не си спомня с коя е бил, със сигурност и тези дето не знаят за "позитивизма Му"ще си спомнят. Ама която Изцуцала - Изцуцала. А пък Чарли така е решил, така си е карал Живота. Негов си е и с кой ще го "дели" си е Негова работа.Да е Жив още дълги години... пък когато му дойде и неговия ред. А колкото до филмите, определено Мартин е моя фаворит, пред Сина. По време на снимките на Апокалипсиса от напрежение май и едно инфарктче си беше докарал. А Чарли ще го гледаме още дълго на този Свят. Господ не обича да прибира бързо Мераклии, като него.

От наркотици става тая работа. Имашe един доктор, който обясняваше, че спин става от изтощение на организма от наркотици.

Пожелавам му на човека още дълги години здрав живот. Това че е позитивен не изключва здраве. Оптимист съм за него.

Меджик Джонсън вече повече от 25 години живее с ХИВ, при това живее добре. В едно интервю каза че взима лекарства, дори вируса в организма му бил намалял. Богатите могат да се лекуват по-добре.

малко не съм съгласен с посленото изреение...доколкото ми е известно тези лекрства са безплатни

Богатите се лекуват по-добре.Не само от СПИН.

Чичо Чарли поне си е отживял. Пък тия дето го плюят е ясно, че карат на гола вода и чикии...да им имам "здравословния" начин на живот.

Много си прав си. Отживял си е както 99 % от мъжете не са виждали и на филм.

Страхотен актьор и симпатяга! Това че е носител на вируса не означава, че е болен. Да е жив и здрав. Има достатъчно пари за да поддържа добра форма! Алкохол, наркотици и мацки, така му харесва, така е живял! Гледам доста бантустанци злобеят, защото цял живот са живели като мишки, без пари, без мацки, само на евтина ракия!

Евала за коментара!

М7 , е от тоя коментар си личи кой е правещия се на интересен комплексар.....За теб т.нар. "мацки" ли са смисъла на живота бе , БАСТУН ?????????!!!!!!!!!!!

като вземате пари дето не заслужават и така ви се връща - певци артисти ... да иде да работи под идиотизма на работодатели с всичките му лайнарщини ще се научи да пести

честито !!! сигурно преди време ако са го питали дали пие или употребява наркотици твърдо е отричал. такива са всичките "звезди". баба Пена за пореден път я хвана грипа. на тоя надали му дреме за нея.

В Холивуд е така. Пиене, наркотици, женитби и разводи безкрай. Славата е тежко бреме и звездите искат да се разтоварват. Простите хора им е лесен живота - бачкане по цял ден.

в Холивуд. Направо им съчувствам!!! Като нямат капка акъл да оценят живота и да му се радват, жалко им за таланта и късмета дето Бог им е дал! Както се казва в поговорката "Господ дава, но в кошара не вкарва".

Предвид неговият живот, съм напълно "шокиран" от новината.

Елементарна диагноза. Едно лайно, което не издържа на славата и си носи последствията - спин, мин, наркотици, обратна резба и всичко у г.за

Казват, че на стари години си доучил за средно образование. Та не ме учудва състоянието след като много уроци на живота е пропуснал!

Айде бе. Чичо Чарли така си е отживял, че ей-сега на момента да пукне, пак много народ може само да му завижда за преживяното. Няма да живеем с цел да оставим подире си най-здравите и най-неупотребяваните трупове, я.

Щом и препечените филийки станаха вредни, то какво остана... ще го караме на въображение.

Е, и Чарли се наигра. Ще изкара още няколко години, докато остане съвсем без кинти. Болезнен пример, че парите не носят щастие.

Страхотен актьор и пич, кофти до да се лекува и успех-харесвам го.

Щом не знае как се е заразил, вероятно сексуалният му живот е пълна бъркотия. Като прибавим и алкохола, който улеснява заразяването с ХИВ, този човек вероятно не помни и всичките си партньорки. От др. страна, имало е неизвестно колко дълъг интервал от момента,когато е станал ХИВ позитивен до момента на диагнозата. И в тоя интервал спокойно си е заразявал секс-партньорките (щото НЕ Е ЗНАЕЛ, че е позитивен). Та така, верваме му, никой не е пострадал...

Мери напълно си права но имай предвид , че заразяването може да стане при зъболекар или , каквито и да било мед .манипулации . Тъй , че молете се това никога да не ви стига.

Така е. Да се молим, надяваме и ИЗИСКВАМЕ медици и стоматолози да спазват стриктно правилата за инфекциозен контрол.

Ако само един човек на света трябва да е болен от СПИН, то това е той :) и сам си го каза! Отговорността винаги е ЛИЧНА и всеки сам си носи кръста :). Който е решил да спи с него, знае, че не е ангел. Оправяй се Чарли, защото ако има само един човек, който ще се излекува - това пак си ти!

Алкохолът пък откъде-накъде "улеснява" заразяването с ХИВ?!

Уплаши ли се? Мериту сигурно има впредвид ,че кат са натрещиш , почваш да го вадиш наляво надясно , пък ако си съвсен насран , може и да те онодят. Светьо Витков имаше песен по темата.

Мери, ти като си толкова отговорна кога за последно си прави изследвания за спин и васерман?

Кат' ибеш ногу тъй са получава.........

хвали се, че спал с хиляди жени и не знаел как се бил заразил...алкохола не прощава!

Така е. Затова в днешния свят трябва да си изберем само една жена. И да сме само с нея за цял живот. И на мен ми се иска много да оправя много жени, да видя как е и да натрупам опит, тъй като все още не съм имал нито една, но ето че и с кондом е опасно. Затова аз лично ще се спра само на една, скромна, пък нека да изкараме доста годинки заедно. Ако е казано, може и цял живот. Вероятно с всяка една жена е едно и също. Се дупка.;)

пич, намери си мъж...недей ми благодари

Да ама тази една ако е спала със 100 и ти все едно си спал със 101.

Удоволствията в живота се заплащат не само с пари, а и със здраве и то безвъзвратно, защото здравето не винаги може да се купи с пари, като любовта. Чарли е живял живот на супербогат бохем и сексуален маняк, за което сега ще плаща. Когато мъжа мисли не с горната си глава, а с долната е така.

Winning....

Обречен. Горкият. Чии ли грехове изплаща?

Собствени!

Не мога да разбера, при положение, че има такъв късмет този човек - по каква причина се самоунищожава. Това глупост ли е, лигавене ли е, слабохарактерност ли е?

Изнудват го. Не стига , че е заразен, а трябва и да плаща, ако иска да си траят. Поне след това интервю изнудвачите ще останат на сухо.

Наркомания му казват.

Всеки кеф на този свят, всяка грешка, се заплащат - рано или късно.