Калканджиева била с рокля като булката в November Rain?

Лилавата рокля, с която Жени Калканджиева влезе в църква, за да се венчае за любимия си, много прилича на роклята на романтичната булка в клипа на Guns'n'Roses "November Rain", забелязаха потребители на Dir.BG.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева била с рокля като булката в November Rain? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей тъпаци -защо го няма моя коментар -на кви ми се правите ????????????????????

ужасна е! кичозна, ужасна прическа или по скоро няма никаква, валото й просто виси, а младоженеца е такъв дечко, че чак ти става смешно, светска сжатба направо са жалки!

Не ми харесва.Съгласна съм с казаното по-горе, че в църква с така разголени бедра не е приемливо да се влиза, още повече при такъв ритуал.Чудех се защо не е с прическа някаква....вероятно не й отива.Тя в лилаво, младоженецът в бяло...Някак не ми се връзва.

Айде стига, бе - доживях да видя тая мутреса Калканджиева с рокля ''открадната'' от тази на Стефани Сиймор от клипа на любимата ми група Guna N'Roses November Rain! ЛЕЛЕ! Много безвкусно и стои! Ама Евгенио, не се ли виждаш, че на чучело мязаш?! Откога се изпропца толкова, че да се сравняваш със световен супер-модел от ранга на Стефани Сиймор?! Ти си една проста, празноглава мутреса. И не особено хубава, но с огромно самочувствие за сметка на това. На Стефани поне роклята изглеждаше страхотно, а Калканджиева мяза на клоун. Ега ти простотията и кича. Абе сигурни ли сте, че мъжа на Евгения не и е син?! Бая по-млад изглежда и доста елементарен, също като нея. Срам, срам Българио, с такива чучела да пълнят вестниците и да занимават тоя изстрадал народ.

Dobre,4e e pobarzala sas svatbata inache tazi roklia niamalo e da i stane poradi naprednalata bremenost.

Не е първата и последната, която копира нещо отнякъде. Но как е могла да избере рокля с такава кройка и тоя грозен лилав цвят?! И то в църква се венча с нея...

Лелката си купи лично жиголо.

Лелката си купи лично жиголо.

Haha,kato bilkata v november rain!!!Abe hora stiga s tiq filmi be,malko po-pribrano ako moje....

Много е красива и тя и роклята и Тачо - цялата свадба .... абе нека са щастливи и скоро бебче да си имат! Успех!!!!

Много грозна булка! Връх на кича и безвкусицата.

А'бе само на мен ли не ми харесва тази рокля. Много е тъпа отпред къса отзад дълга тъпооооооооооо даже много тъпооооооооооооооооо

Липсва и всякакво уважение към ритуала, но то бялото е цвят за невинност, затова се радвам, че е в лилаво - вещерски цвят като за вещица!

Guns sa mi lübimzi i vjarvaite mi,4e i mojata parva misal be6e,4e rokljata e sa6ata.

роклятата в клипа е много по яка, а и крачетата на мацката изглеждат по-красиви. Жени леко е смешничка. Краката и изглеждат гадни, а за цвета - много зле

Този тип рокля е крайно неподходяща за църковна церемония. Това само показва какво влага във венчавката въпросната госпожа... Жалко и пошло...

Краката на Калканджиева са СЛАБИ,С ГРОЗНИ остри КОЛЕНА ,и саБУТИЛКООБРАЗНИ.... е БАБИЧКА за жалост !Какви млади гаджета за този момък има а ??

Краката на Калканджиева са СЛАБИ,С ГРОЗНИ остри КОЛЕНА ,и саБУТИЛКООБРАЗНИ.... е БАБИЧКА за жалост !Какви млади гаджета за този момък има а ??

Жени е много красива жена и винаги се е отличавала със стил, класа и излъчване, но тази рокля просто е грозна! Не мога да повярвам, че е избрала точно нея!

бялата рокля от клипа е чудесна, само дето не е за църква, а роклята на жени извинете ама ми прилича на карнавална?!ама и ако и венчавката е един голям цирк на какъвто ми прилича , що пък и роклята да не е циркаджийска :)!!!

Краката на Калканджиева или както се казва вече наистина са хубави, но тази рокля не е за църква. Очаквах повече стил от нея.

На клипа булката е на 19 , нашата кака отдавна е минала възрастта на тинейдърите, че да се облича в такава грозна на цвят рокля. Ама че вкус!!!

На клипа булката е на 19 , нашата кака отдавна е минала възрастта на тинейдърите, че да се облича в такава грозна на цвят рокля. Ама че вкус!!!

Какви колене !

a be vie Kalkandjieva sas Steffany Seyamore li sravniavate ?? hahaha.....

Абе не ви ли прилича малко на зелка тая булка. Краката дълги и тънки, а от към талия нещо хич я няма.

Вижте тънките крачета на Калканджиевата! Тя била попаднала между първите 10 на конкурса? Как ли е станало? Била шеста!? /за сведение-избират се първо 10 най-хубави кандидаткки, и се класират първите пет. Това е, няма други класации, няма шеста, седма, и т.н./

Браво на Жени.Бива си я.А ако беше без рокля?-попчето дали можеше да ги венчае?

ne e to4no sa6tiq modela,jeni e super,cveta na roklqta i e mnogo svej

Доста отдалеко е преминала край роклята от клипа. Най малкото на мацката в клипа роклята й стои чудесно, докато на Калканджиева й стои кичозно.

Има още една булка с такава рокля, тази на Енчев от дуета Румънеца и Енчев.

zashto sravniavate dvete rokli? tazi na bulkata ot klipa e biala i tova, che e kusa, ia pravi interesna i zabalejitelna. interesna, no vse pak bulchiska. a lelia ti jeni se e izdokarala em v kusa, em v lilava, i taka nito na bulka prilicha, nito na neshto drugo. a nai-veche--na chuchelo...

Offf ,pak ki4 i ki4 i ki4 ,i Jeni Jivkova stra6nata designer-ka ,pak i lilavia cviat e pritejanie na gay-koloniite...

bravo Jeni ! neslu4aino e modna 6efka -tova e pravilniqt cvqt za tozi sezon vklu4itelno za tozi prekrasen povod; pojelavam im mnogo 6tastie i sladki beb4eta skoro !!!!

МОДЕЛА ОТ КЛИПА НА GUNS, ЛИЛАВИЯ ЦВЯТ ОТ СВАТБАТА НА ДЕЙВИД БЕКЪМ.........

Наистина се изложи-вместо да се постарае -хубава жена да изглежда блестящо тя се е направила на крокодил.Роклята е просто отвратителна като цвят не и отива и е смешна и налудничава с това лилаво було.Просто всички са си оставили ръцете-и дизайнери и гримьори и фризьори!Съсипали са я !

Защо ни занимавате с с тези самозабравили се отрепки?!?!? Правит плати сетрите с външния дълг ,а вие .........с някакви си неодизживяни ,малоумни манекенки и техните Тачо мъже ни занимавате!!!!

Съгласявам се с повечето неща, казани от другите преди мен и искам да добавя един въпрос: Защо той е в бяло, а тя - в лилаво? Не би ли трябвало да е обратното...?

A, 4ete li gi tq tiq ne6ta ta se habite?Te q pluqt, a tq si misli, dajd vali!

Калканджиева ходи на възвисоките си токчета така, сякаш всеки миг ще се строполи... и , ако се загледате внимателно в снимката с идеално оформените крака, ще забележите, че е застанала като -патра, само че без Клео...

edin ne kaza ne6to milo za tazi svatba - i az nqma da go napravq ,estestveno

edin ne kaza ne6to milo za tazi svatba - i az nqma da go napravq ,estestveno

Оооох...и тук са партийни пари,деньги , money от 89 год.Ми то лесно става така, како Жени...Ми имаш си ги светли примери в другите браншове-Николай Банев...и други комсомолски секретари ..дерзай..;-))

samo deto nikoi niama da izpee pesen za taia fliorca

Какво общо има роклята на Калканджиева с тази на Стефани Сиймор? Наподобава леко, но няма нищо общо - на Стефани полата е по-дълга, шлейфа е различен, има буфон ръкав и т.н. не ви ли се струва, че Калкандиева или е пуснала огромен корем, или е бременна - нещо много се притесняваше и все си опъваше роклята.

страшен кич!!! все едно гледам циганка от Факултето-от ония, дето ги дават по избори как се женят, даже те май се обличат с повече стил-да, страхотни крака, но за съвета, църквата си е църква, каквито и да сме атеисти и изисква малко повече приличие-все пак не отива на пилона-и аз очаквах повече стил след толкова шумотевица, но явно, хората, за да блеснат, го избиват в простотия!!

Боже боже, няма място за сравнение. На Женито роклята беше ебати кича. Пък и жените като ги сравниш......

Днес по радио Витоша коментираха тоалета на г-жа Карканджиева и стигнаха до заключението е че е като за циганска сватба и Стефчо или къв беше оня сополанко там е като типичен годен циганин.Напълно споделям. Жестока простотия и цигания.