Ирина за негативните оценки на връзката й с Иван

Вече цял месец Ирина Тенчева прави успешния си видео дневник „Неделя без етикети“. В интервю водещата говори за начина, по който хората се изказват за нея.

Обратно в новината

Коментари - Ирина за негативните оценки на връзката й с Иван | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително кичозни неща. Нищо оригинално, а пък не виждам и какво уютно при условие, че тези псевдо керамики са нарисувани на конвейрн. Също така тази продавачка собственичка явно никога не е била обичана от баба и , която може и алпийска скиорка от италианските алпи да е , но никога не и е подарявяла с любов родопско одеяло.Пази боже сляпо да прогледа и за Ирини, която защо не се нарича с името си не знам... и за другата ....

Само предполагам, че Вихра осъзнава колко много не е струвал тъпакът, който я заряза. Като върнем лентата назад - ситуацията, при която се разделиха Иван и Вихра показваше, че Ирина е лицемерен лисугер, а Иван уникален глупак. А по-добре сам, отколкото зле придружен!

Кухавела надута. Дори само намерението да занимава хората със себе си създава подозрение за ниски възможности, а начина по който го прави ги премахва напълно.

Ако искаш да разбереш какъв наистина е манталитета на един народ, прочети анонимните мнения из подобни форуми...

Да, ще речеш, че Ирина десерта е изяла на някого. Като бесни кучки, някакви простакеси дават оценки за хубост и за морал. Развихрили се тука,ще изядат всеки, който я защитава. Е то трудно се преглъща най вече, че освен всичко Ирина взе богат мъж. Блейте си овце в мизерните си кошари !!!!

Ирина ми стана симпатична точно с влога си. Дори изтърпявам флегматичният й изказ. Единствено не разбирам чашите вино. Нали е кърмачка?

Ти понеже въобще не си злобна,бесна и блееща простакеса,та реши да се изхрачиш.

беше взела богат мъж, така че може и тази флегма може да бъде разкарана някой ден. А защо според тебе тези дето не я понасят трябва да живеят в мизерни кошари. Това означава, че ти живееш в златна кошара, като си на нейна страна. Егати просташката логика.

Мазна + лигава = Ирина Тенчева

На мен видеото ми харесва, виждам две много почитивни жени. За жалост в България почитивизма се бърка с почьорство и лицемерие. Всичко, описано от собстеничката на магазина го има в моя дом, и не говоря за предметите. Така че изводът е - много са нещастни българите и им липсва домашен уют...

Май само ти си се заблудила да напишеш нещо не-гадно за тази самозабравила се кокошка. Що се отнася до останалото- много обичам констатации от сорта "В България...еди-какво си" и следва някое дълбокомислено заключение. В случая- колко сме лоши да подозираме Иринка в позьорство и лицемерие, пък тя толкова позитивна, видиш ли... Ако си се набълбукала с мантрите за положителното мислене-добре. Но, моля!- не ги натрапвай на останалите.

Живея дълго време в чужбина и абсолютно мога да правя заключенията, които съм направила, защото имам база за сравнение. Освен това не натрапвам нищо на никога, не съм ви изпратила лично писмо по пощата, така че хайде ако обичате, подминете каквото не ви отърва да видите написано.

Работи по въпроса за детенцето! Успех!

Ама как е пропуснала да си покаже гозбите, манджите? И защо не го е снимала 23456 пъти? Иринке - стринке ще те разочаровам, но всички български жени правим това, с което ти така се гордееш и изглеждаме дооста по- добре. Преди да си дадеш лентата за съвършенство, помисли и се огледай

Иринче, що се притесняваш, който не те харесва да не те гледа ! Има се хора за тебе, има си хора за Вихра !! Оная пък кукувица книга пище,,

И квоооооо.....................

Божке, олекна ми,че не само аз не съм заслепена от тази невероятна личност. Викам си-абе нещо ми има сигурно щом не мога да разбера и да се възхитя колко е красива и умна, ама ей на. Всички коментари са на моето мение(нещо което рядко се случва в дира). Та не мога да разбера едно нещо-тази Ирина, колко трябва да се е самозабравила, че да си вярва. Не съм виждала нито един положителен коментар за нея, обаче тя не спира да се натрапва от всякъде. Едно нещо й признавам- с този посредствен и повърхностен интелект, облечен във флегматично говорене на "извисени" думички и тази кофти външност как успя да омае Иван не знам(не че той е стока, ама все пак).

да се събере с жена толкова по-голяма от него, и как на тези години тя успя да роди се чудя, но всичко направи само и само да го хване в капана.

тази е набор 77, но изглежда 10 години по-възрастна

кадърни хора та навсякъде ни предлагат програмите на тези пигмей. А що се отнася до Ирина и тя и Иван са си лика и прилика -на физиономиите им пише аз съм от село.

Въх въх въх! Който не е гледал видеото да не го гледа! Още в началото ти става гадно!

Аман! Пак ли взеха да си пълнят изданията с тая проста,комплексирана злобарка,която не спира да ни занимава с посредствената си личност.

тая е суперпротинва -елементарно маниполативна и неприкрито зла -особено към гостите в бившето си предаване -веднъж гледах и невярвах как такова злобво и неадекватно поведение може да е възможно и да се допуска излъчването му в национален ефир...елементарна зла и маниполативна лисица противна за всички сама правеща си реклама -направо жалка твар

манипУлация

Ако има две капки мозък, няма да плямпа. Но тя плямпа.

за пари се продаде да търпи толкова неприятна личност и външност.Ниските мъже са хитри и лукави,високите благородни.

Френска поговорка гласи "Като много се обясняваш , има за какво да се оправдаваш" Та и Иринка, все обяснения предлага на публиката !!

Не знам каква е и не ме интересува. Не харесвам и през ум не ми минава да и гледам т.нар. видео-дневник. В интерес на истината, и двете на иван - бившата и настоящата за мен са самовлюбени патки-златотърсачки. Впрочем това си е негов проблем, не мой.

На кого ли му пука за терзанията на противната Ирина? С тази мазна физиономия е меко казано противна... Жива и здрава да е!

то пък ти си една убавица-отврат си

Rumjana Angelova

Аз не се показвам по телевизии и не претендирам, че съм "супер умна, красива" и т.н. И ти благодаря, че нямаш снимка, спестяваш ми нервна криза!!! :)

Права си Веселина, познавам мъж, който се разсърди на баща си, че се е оженил втори път, мина доста време и този мъж повтори грешката на баща си и тогава се чудеше защо дъщеря му му се сърди. Странно глупави същества са мъжете.

Лошото е, че те тия мъже дето скачат при други жени лесно и зарязват децата си, лесно после скачат при трета и при четвърта и все мн влюбени го играят. Имам примери около мен няколко. На такъв вяра нямай. Иначе ти желая успех.

Тая без грим на нищо не прилича. Пък и се притеснявала от етикета "най-умната и най-уравновесената супер мама". Ха! Споко, кухоглавке, никой не те мисли за такава.

Всичко се връща, само ти недей...

с толкова пари и химия да изглеждаш толкова зле маже ли някой да си я прпедстави тази сутрен без грим станала от леглото - веднага ама веднага тичай да ти леят куршум за уплах... а з това колко е умна видно сигурно е събран акъла в циците и доста по - надолу.... ама той ванката като е пиян това е без значение......................

Така е. Тя си има комплекс от безжичната си и леко грозновата външност и се натрапва на хората и със съвети как от безлична лека да станем нещо повече. И отговорът е чрез завишено самочувствие.Както и да е, развела Иван, урЕдила се, само че това не се връзва с мазния и тон на говорене и претенциите за " най- чистия" човек, " най- добрата " нам си кво и т.н....

Ох, олекна ми..Беше ми гадно на стомаха от снощната вечеря, но като видях тази мазна мутра се издрайвах и сега ми е леко... Ама хем и тъпа, хем си мазна и грозна.

скоро срещнах една позната унила та унила а летеше когато се приземи успешно в леглото на женен мъж преди време и казваше " излъгахме го ". роди като теб и на земя не стъпваше пищеше на ляво и дясно колко е щастлива !!!! сега й се върна тъпкано и престави си не с по-млада а с по дърта като тебе но вече 3-то издание... та онзи отгоре не прощава сълзите н децата /визирам ава/. чакай включване от съдбата ще си платиш ....... а казвал ли ти е някой скоро колко зле изглеждаш,колко си груба и заприличала на леля..........

то хубаво,че живееш в света на красивите приказки,но реалността е друга,никой от 7-те млн.мъжки и женски български проститутки не си е платил,точно обратното живеят от охолно по-охолно,паразитират на чужд гръб без пръста да са си мръднали да работят,наготово им се пращат грешни пари от чужбина и никой с нищо не си е платил злината,дълго време и аз се надявах да има възмездие за тях,но не,така и не дойде тази справедливост свише за която говориш

стара лисица мачкан лак /лъсната селянка/. интересчийка която осети на къде отиват нещт и роди сега чакайте друг номер от старата к а

ЛИСИЦА

много мазна лисица тая, скункса изобщо не се усети как го вкара в чувала

то пък един скункс, гаден и грозен, но добре го е изработила старата лисица, . Да не мислите че му е лесно две чужди деца да гледа, но си го за заслужил.

Не беше ли опосум?

Ами смей се, но не ни занимавай и си гледай дечицата след, като си супер мама...

Вярно, Иринче, проблемът ти не е, че хората осъждат гнусната ти постъпка! Проблемът ти е, че такава постъпка се наказва...свише!

Иринче,мила, хайде стига си прави самореклама! Явно имаш някакъв комплекс точно с нещата за които говориш....Кой ( изключая майка ти и евентуално мъжа ти) е казал, че си най-умната, най-красивата , пък и "супермама"....имай малко мярка, моля.Все да сме виждали и по-красиви от теб....Стойностната жена няма нужда постоянно да убеждава останалите, че е стойностна...Ако ти не си сигурна в качествата си , ние едва ли можем да ти помогнем.Жива и здрава бъди, гледай си децата и малко по-скромничко....за теб ще е по-добре !

Човек, който повтаря, че не е глупак, обикновено има съмнания по този въпрос. И Иринчето прави някакви опити да си припише положителни качества

кати ти отнеме мъжът някоя като тебе,няма да ти е толкова смешно,а той щом го е направил веднъж,не ясно колко е отговорен,за втори път.и как не се сети,или помисли за първото му дете,или за жена му като по женски да и съчувстващ,или като те гледам,на лицето ти пише какъв гйонсурат си!

Боже, абе такава любов (по думите им началото).Седя, рева и трия сополи с ръкав :).

Хахахахахаха....

коя е тази лелка?