2 легенди от Queen свирят у нас с Адам Ламбърт

Брайън Мей и Роджър Тейлър и звездата Адам Ламбърт ще имат концерт в България. Голямото шоу ще бъде на 23 юни на столичния стадион „Георги Аспарухов”.

Обратно в новината

Коментари - 2 легенди от Queen свирят у нас с Адам Ламбърт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

целия свят ги гледа и концертите им в Aмерика и Eвропа бяха разпродадени на 100%. Cамо тука някакви велики чалгари пуичат добре ли пеел ламберт. Aиде на концерта на Cлави - тои пее по добре . хахахахаа

Коментарът ти е чалгарски- неграмотен, но,,компетентен,,.

хубавото на тези последни 25 години е че хората у нас видяха и виждат големи имена и групи наживо...Адам Ламбърт не печели Америка идол онази година- спечели го едно посредствено момче( имам предвид като глас), но и в Америка хората не обичат прохождащи педеруги...гласът му е мощен , но доста креслив...но щом Брайън Мей го харесва..........

Вие всички хейтъри сте компетентни на тема музика ,колкото Криско.Колко от вас са учили хармония или полифония за да говорят така за Адам Ламбърт.Плюс това Фреди не е Куин ,защото основатели са Брайън Мей и Тим Стейфел ,след това се присъединява Роджър Тейлър и най-накрая Фреди. Не казвам ,че Фреди не е легенда ,но той не е Куин. Те имат право да свирят с когото си поискат и ако не харесвате Адам не ходете , но ще изтървете най-великото шоу правено някога в България.

Глупости! С Тим Стейфел групата се нарича Smile. Той запознава Браян и Роджър с Фреди и напуска групата. Да. Браян Мей и Роджър Тейлър са велики музиканти, но без Фреди не са Куийн. С Адам Ламбърт са нещо като кавър версия на групата и така ще бъде, защото не могат да намерят заместник на Фреди. И едва ли ще намерят- Фреди беше Феномен. Адам е най- малко подходящ за ролята на Фреди.

Излишно е да се подценява Триото - Две ИСТИНСКИ ЛЕГЕНДИ + Истинска Млада Звезда и то МОЖЕЩА. Остаряват бързо Мей и Тейлър и това ще е май Шанса да ги видим на живо в България - да са живи и здрави до тогава. Големите ЛЕГЕНДИ от 70-те СИ ОТИВАТ постепенно от Голямата сцена и една Незнайна Сила ги крепи само да Свирят и Пеят още. А някой от тях го правят Даже ПО-ДОБРЕ на стари години. Това важи и за Мей и Тейлър. А Тейлър на всичкото от горе, както и Мей почна и да ПЕЕ и то как... Тъй са нещата ... такъв е Живота...

Аз планирам на 18.06.16г. да видя истинска китарна легенда Ричи Блакморе и новият му Рейнбоу. За мен по-ще си заслужава от това тук...

Няма нова Rainbow- Ричи ще изнесе 4 концерта само за сега под името с Дъгата, а не с името на жената:) Вокалистът Рони Ромеро е на същата възраст както Адам Ламбърт- род 1981-ва в Чили и има невероятна прилика между неговия глас и гласа на Дио. Само Нилс Патрик Йохансън от Астрал Дорс и този Рони имат това невероятно качество.

Това сигурно ли е, дай инфо моля те.

17,18юни в Германия, 25 юни в Англия

Страхотно! Не вярвах, че ще имам възможност да присъствам на концерт на Адам с Queen! За мен той е най-добрият вокал пял с Queen, а и един от най-добрите вокали в света!

"най-добрият вокал пял с Queen"...........???????? Един съвет , премисляй внимателно коментарите преди да ги плеснеш по форумите...

Първо съм написал за мен и второ кой според вас е по добър? Дори и самите Queen го признават :)

Вокалист! Вокал означава звук. С кого си го сравнил, за да достигнеш до това мнение за най- добър вокалист?

Под вокал имах предвид глас. Queen са имали изпълнения с Пол Роджърс, Джордж Майкъл, Елтън Джон и др. и за мен пред тези с Адам бледнеят!

значи ли това че не знаеш кой е Фреди Меркюри ?

Съжалявам, но гласът на Адам не ми носи никакви емоции- той не чувства текстовете на песните на Куийн. Превръща ги в поп стил. Рок музиката е нещо съвсем друго- то е начин на живот, то е в цялата същност на човека. А това не го виждам в Адам. Преди този концерт Браян Мей има през март концерт в България с Кери Елис.

Ех, жалко за Браян Мей и Роджър Тейлър. Наясно съм, че вече са на годинки, но не може от музикант в Куин, да паднеш до нивото да свириш с тоя пикльо. Момчето няма и грам от харизмата и гласа на Фреди Меркюри. Да не говорим, че песничките които пее са поредната боза забъркана, за да припечелят малко пари музикалните компании.

звездата Адам Ламбърт...до кога ще ни ги навират тези обратните????