Китай не допусна ”Мис Свят Канада” в страната

Китай не позволи на "Мис Свят Канада" да влезе в страната, за да участва във финала на конкурса в провинция Хайнан на 19 декември.

Обратно в новината

Коментари - Китай не допусна ”Мис Свят Канада” в страната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая прилича на лилипут но бих и го боднал...

Я вие започнете една открита кампания против САЩ и идете за виза в Американското посолство. Дали ще ви дадат?

Винаги ме кефи, когато некоя канадска или американска отрепка не получи виза за някъде. Я да видим някой плювал по официален начин в най-различни медии срещу САЩ или Канада дали ще получи визи от тях!?

Тук преобладават коментари на хора, които: 1. Не знаят нищо за определена организация, но я оценяват, че и нямат нищо против да убиват членовете им и да ми взимат органите. 2. Не искат да има свобода на мненията и изказванията. 3.Като следствие от предните точки - харесва им да има тирания начело с вожд, който да казва на всички какво да мислят и да убива различните. Аз пък съм чел някои неща за Фалун Гонг и знам, че това е мирна организация, търсеща духовното. Обаче на китайските комунисти това никак не им харесва и ги преследват, измъчват и убиват. Не съм готов като повечето дотук да изкажа категорично мнение и да осъдя жена, за която не съм чувал до днес.

Не си добре информиран(а) относно Фалун Гонг. Това НЕ Е мирна организация, "мирното" е само фасадата й. Първо, в Китай изобщо няма никакъв комунизъм, това отдавна е в историята. И т.нар. "Комунистическа партия" всъщност е комунистическа само на думи, иначе са си най-обикновени капиталисти. Второ- в Китай има и много други философии и организации, които също са си съвсем духовни. Защо те нямат проблем с властите, а само Фалун Гонг има? Ако властите наистина искаха да забранят всичко "духовно", те биха спрели и другите подобни философии и организации. Но не са ги спрели. Или с други думи- властите са против Фалун Гонг по една много проста причина- тази организация е агресивно настроена против властта. В която и да е държава, даже в най-демократичната- ако някоя организация обяви властта за "Сатана", и не само я обяви, а започне да действа активно против властта, тя как би реагирала? Да, властите в Китай действат изключително твърдо и безкомпромисно в случая, но те нямат избор- все пак управляват държава от милиард и половина човека, и при тях демокрацията просто НЕ РАБОТИ. И самите китайци си го знаят, и не я искат.

Мирните протести на Фалун Гонг срещу режима в Китай започва едва след началото на бруталното преследване срещу практиката. Освен това Фалун Гонг далеч не са единствената духовна група преследвана от комунистическия режим, просто са най-многочислената. Под мушката са независимите християнски църкви, тибетски будисти, уйгури и много други. Според доклад на Държавния департамент на САЩ от 2012 г. практикуващите Фалун Гонг представляват 50% от затворниците на съвестта в Китай. Останалите 50% са както дисиденти така и представители на различни религиозни и други малцинства. Също така не съм съгласен, че престъпления като системно насилствено отнемане на органи от живи хора може да се оправдае с "липса на друга алтернатива".

на ухото да бъде на организаторите на различни световни форуми, къде за в бъдеще ще се провеждат те.

ЩОМ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ДА НЕ СЕ ПУСКА В КИТАЙ. ТОВА ДА НЕ Е СВОБОДИЯТА НА САЩ, ТУКА ИМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, ЗАТОВА НЯМА КРАЖБИ И ВСИЧКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА КАКТО В САЩ.

Тая е братовчед на Кончита ама си е обръснала брадата. А от секти никой добро не е видял. Всичките са все едно са яли гъби.

Китайците си защитават страната, не са като нашите дупедавци! Независимо кой е прав и дали момичето казва или не истинатат или просто й е проит мозъка, важното е да се покаже, че който не му харесва няма място вдържавата. Така се пази страната.

Защитават не страната си, а властта на ком партията и драстично нарушават човешките права, като всички комунисти по света. Те в опозиция са терористи, а на власт са тоталитаристи.

Да ти пикам на правата като нямаш 5 кинта в джоба да си платиш сметките и да си гледаш децата..Питай мизерстващите българи колко им пука дали имат "права"

Грешиш. така се защитава диктатура.

Аа, значи в Щатите било диктатура! Защото те точно така си го и защитават, че дори и по-плътно. Подобен тип с обратен знак да получи щатска виза - забрави. А те лъжат, че било демокрация ...

ми те са некви малоумни сектанти тия.естествено,че ще и забранят да ходи в Китай.

DIDA

Ти като, че ли през месец ходиш в Китай, че да ти пука!

Не са секта, нито култ,а са философия и упражнения, както и йогата.Защо едните са забранени, а другите позволени.

Това не е вярно. Фалун Гонг изобщо не са просто "философия и упражнения". По света, а и в Китай също, има много "философии и упражнения". Защо китайските власти нямат нищо против тях? Защо са се хванали точно против Фалун Гонг? Просто ей така ли? Май не е толкова елементарно, и ще да е нещо повече от "философия и упражнения", за да ги гонят така. Иначе просто няма логика.

Как така оцени нещо, от което изобщо си нямаш понятие?

"че десетки хиляди последователи на Фалун Гун са убити, за да бъдат взети органите им за трансплантация" Защо никой не обърна внимание на този цитат, а всички се хванаха за това,че е китайка?

Написаното е вярно, но знаеш ли кой купува органите на тези китайци - частни американски болници! Иначе казано Китай осигурява резервни части за хора от САЩ!

Взимат им органите, защото това са здрави хора,Иначе щом забраняват това, би трябвало и йога да забранят. Фалун Гонг/Дафа представлява цялостна философска система, изградена върху три основни принципа - Истина, Доброта, Търпимост. Тя включва и система от упражнения, насочени както към физическото здраве, така и към духовното.

"че десетки хиляди последователи на Фалун Гун са убити, за да бъдат взети органите им за трансплантация" Защо никой не обърна внимание на този цитат, а всички се хванаха за това,че е китайка?

Не само им взимат органите ами ги ядат с ориз и зеленчуци..абе ти от 4ти км ли се включи?

Те така се взимат органи. Това да не е месарница. Става дума за съвместимост, нужда, въпрос на часове и тн. Никой не обръща внимание, защото твърдението е толкова плитко, че не си струва.

По отношение на момичето - дори и да е красива, тя си остава китайка по външни белези. Китайка - мис Канада! Това си е пълен майтап! По отношение на фалун гонг - лидерите на фалун гонг обявяват всичко съществувало преди възникването на сектата за вредно и дяволско и отричат всички традиционни ценности на обществото. Те заплашват по най-различни изтънчени начини онези членове на сектата, които искат да я напуснат. Успоредно с това фалун гонг трупа огромни средства от организирането на курсове за своите членове, от сеанси за лекуване чрез нетрадиционни методи и от изградената търговска империя. С течение на времето сектата започва да складира оръжие и да краде държавни тайни. Изпълнени с отчаяние заради проповядвания край на света, някои от членовете на фалун гонг се самоубиват. И поради тези причини това е един от малкото случаи, в които заставам на страната на Китай.

Достатъчно е човек да потърси видео с нашенски последователи и ще разбере, че сектантите не са много стока и не са съвсем наред с мозъка.

Много е тясна в ханша.Не е женствена.А в лице нищо особенно.

неква безлична поканадчена жлъткава уфсъ

в форума зашитавате същата тази партя на китаи, която оше не е обиавила статистика за убитите хора на тянанмен

Victoria

Тая е толкова красавица, колкота нашта дето я гръмнаха в челото и нищо не и стана.

Много дребничка тази миска? Да не говорим, че в Китай има толкова красиви китайски момичета, че това просто няма никакъв шанс. Канадците май от всичко се опитват да правят политика...

С тия права се изкарват не лоши пари и хората инвестират в такива проекти- в Китай , обаче , пазара е труден

като не ти харесва в китаи стои си в канада и като плуеш по китаи не можеш да претендираш да те пускат .хората имат достоинство и правила за спазване

Винаги с удобното - "човешки права"!А, КАНАДА има ли алъш вериш с Китай?А, човешките права?

Така като я гледам ,самото й избиране в Канада е политика - да не обидим дръпнатите.

Нали, защото ни излиза на далавера бизнесът с тях / като стана дума, за човешките права/ :))!

А между другото, краси во е момичето. Де да можеше и нашите мис поне малко да имат нещо за харесване, а те са все от "МИС Крокодил" на горе.

Е, и ние в България имаме красавици, безспорно. :) Но азиатките са си азиатки, много от тях са наистина прелестни (за ценителите де), и това момиче също. Но ако вървите по улиците на който и да е град в Китай, Япония или където и да е в Източна Азия, ще срещате много обикновени момичета, които по нищо не отстъпват на тази канадска китайка.

Абе стройна е като табуретка, нема що

китайците много мразят хора които бягат от китай и после започват да говорят против държавата, особено пък тея от Фалун Гон (не Гун)

Тъпия комунист си остава такъв, па бил той и китаец. Макар че там поне поизтрепаха малко корумпирани тъпанари.

И защо не си е поискала виза? Досега не съм видял някой на който да са му отказали китайска виза. Или си е мислела че може да иде в Китай с лична карта. Мирише на провокация.

То пък една провокация...просто реклама от онзи тип- скандалните реклами. Днешно време такива реклами много вървят.

A и нали е живяла там до 13 годишна възраст. Би трябвало да има гражданство и да влиза без виза.

като ти гледам красотата ..май си станала мис канада точно по политически причини

Ти пък какво разбираш от азиатки? Явно за теб красота е само "руса, стройна и висока, с много дълги крака". Не казвам, че и това не е красиво- просто си има различни видове красота. Но друг й е проблема на тази...даже не е и политически, а просто са я поизлъгали и използвали за някакви ПР ли, интриги ли, знам ли и аз...

точно пък тая, която прилича повече на тайландка, изобщо не може да се каже, че е красива, в Китай имат съвсем други разбирания за красота, най-важното е жената да има бяла кожа, а не като тая мургава като циганка.

Че какво му е на момичето? Що пък трябва всички миски да са високи и с мноого дълги крака? Така като гледам и другите му снимки, сладурана си е. Само е много объркана с този Фалун Гун. Това учение наистина е едно от многото подобни, които докарват хората до психични отклонения. Просто създателите му са се постарали да му сложат доста атрактивна маска, с която да ловят шарани- като особено са наблегнали на чувствителни теми като "човешки права", "духовно извисяване" и т.н. И това момиче и то объркано, интересно какво ли си въобразява че ще постигне с театъра си? Каквото са му казали някои отгоре, явно. :)

В китай да пращат китайка да се състезава по хубост с китайки???Е тия канадци трябва да са бутнали на акъл????

Тая мис Канада отдавна е прецъфтяла слива, която всяка НПО секта може да наеме за ПР акцийки като тази. Що не иде във ФАЩ да критикува убийствата на негри от полицията? Ами щото директно ще я пратят във федерален затвор!

прави сте - диктатура, концлагери и газови камери навсякъде. Само внимавайте от коя страна ще попаднете! Защо ли са човешки права? А вие може би сте животни? Какви тъпанари коментират в този сайт, ако сте извадка на хората в България, то положението е много зле!

Е па наща е направо красавица пред тая

5 мислят, че тоя травест е по-убав от нашия!? И що, щото уж е канадски ли?

Доколкото разбирам тази е заминала на 13 години за Канада без баща си. Има едни сайтове в които такива момичета вървят по 4000$. Нищо не твърдя, просто се сетих.

Всички религии са вредни и трябва да се преследват, света е пълен с глупаци..........

...всички секти, нали?

Доколкото се опитах да разбера това Фалун Гун е някаква секта за неориентирани търсещи начин да се правят на "алтернативни". Като тръгнат да ги преследват им става още по-интересно да се инатят.

Варвари, с неправилна религия гонят своите еретици, които са с неправилна религия спрямо тях и спрямо нас. много хубаво.

тази май ще е по-зле в България отколкото в китай?! ужас

Родоотстъпникът навсякъде е зле. И ти един ден ще го закъсаш.

Отговори ми коя е официалната религия в Китай?????????????????????

Държавния феодалкапитализъм, с азиатска партиобизнескрация.

официалната религия в Китай???Питам защото и в Уикипедия не казват.

Понятие като "официална религия" може би съществува все още само в мюлсюлманския свят. Съвременните държави разграничават религия от държавно управление.

и там има и ислям.Така пише.

Ние имаме официална православна църква!!!Ти какви ги пишеш.

религията в китай- преобладава будизмът, пише го в уикипедия, но не на български, прочети го на немски

Не е будизма.Не заблуждавай хората на немски.

официалната религия в Китай е "Таоизъм", почти всяко семейство има в някой ъгъл в къщите си символ или място където да се молят или отдават почит когато се налага по празници или др.

Даоизъм се казва.

преди да заминат за Кънадътъ, баща и "Анастейжа" ли я кръстил раиш? Ай сектир!

Крайно време е европейските и американските празноглавци да разберат, че не всичко се върти около тяхната псевдодемокрация и права на човека, заради които напълниха Европа с измет.

Да изпратиш тази т.нар. канадка в Китай е все едно ние да изпратим т.нар. българин Азис в Индия да ги учи там на четмо, писмо и чалга.

Плюе по държавата си, после се чуди защо не я пускали. Краварите много обичат такива сълзливи историйки от нихилисти и маргинални елементи, които има всяка държава и всяко село, които да ги изкарат най хуманната нация и държава. След като фактите говорят съвсем друго. А това за органите дори не ми се коментира, търговия с органи върти ИДИЛ, доказано, чиито членове са минали обучение от ЦРУ. Това тук, без доказателства си е плямпане, което е и подсъдимо. Но Китай е Държава, която си отстоява интересите и суверенитета, не като булгаристан, където хора като Мартина Балева си се разхождат необезпокоявано.

Смятам че, ако момичето има основание да говори за тези неща, то е проява на кураж и отговорност към своя народ, да повдига тези проблеми открито. Като става въпрос за доказателства, данни за систематично, организирано на държавно ниво отнемане на органи от затворници на съвестта има от 2000 г., а броят на жертвите се изчислява между десетки и стотици хиляди. Не искам да омаловажавам злините които ИДИЛ извършват, но мащаба и продължителността са неизмерими. А ако потърсите в гугъл доклада "Bloody Harvest" или в сайта на европейския парламент документ "B7-0582/2013" (а има и много други източници) можете да намерите достатъчно информация за да решите сами дали момичето има основание да повдига тези въпроси.

Димо, а пък ти да беше проверил що за чудесия е "Фалун Гун", преди да дадеш акъл другите де да гледат!

Всичко е илюзия! Няма човешки права! Ако имаше, нямаше да има борба за тях! Всичко е изроден комунизъм и репресия по различни начини.

Китай си имат Държава и си пазят държавата. За разлика от нашите Политици- Олигофрени, които си продават и Задниците, и пускат в България разни Мюсюлмански Терористи, без пари и без документи и им дават статут, осигуряват им къщи и им дават месечно ПОВЕЧЕ пари отколкото на безработни Българи и Пенсионери..

То и затова България намаля като население след идването на т.нар. Демокрация !!!!!!

Истината е малко по прозаична. Ако бе власт такава каквато е искате, в момента щяхте да сте на пазара за органи. Всички които отричат демокрацията и плюят върху нея, забравят, че всъщност самата тя им осигурява това право. И понеже в повечето случаи това са маргинали, които по принцип си плюят и са против, попадат автоматично в излишъка на мнения за стря за който говорят.

Ако тази девойка е мис Канада, то аз съм мистър Китай!

Да ви открехна веее - тая не е китайка, а ескимоска. Те затуй е мис Канада. Явно и там на първо място е толерантността към малцинствата... Колко си убав, готин и умен, няма значение. Важното е да са бориш за права на-кот-са-сетиш и да плещиш глупости по световните форуми...

Наистина ме открехна . Бъди здрав .

Ei bg k*te poglednete sebe si i stiga gledaste v chujdoto

...тил... да си виждал някъде... "самолета" ми? кво криеш отзад?!?

Ей, тез "демократи", ве! Само провокации, манипулации, лъжи, простотии, подлости... Ден и нощ. Без почивен ден.

Учението Фалун Гун е като учението Фалос Гуни цуни и учението на свидетелите от петия ден след втория понеделник преди третата неделя сутринта на другия ден .

.

Хаха