Хари говори за загубата на майка си пред сираци

Наследникът на принц Чарлз и принцеса Даяна каза, че смъртта на майка му е оставила "голяма празнина" в живота му.

Обратно в новината

Коментари - Хари говори за загубата на майка си пред сираци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там наследството е по баща, та нямаше някаква опасност за короната. А че е мит, мит е Даяна - страхотна беше!

Статията е написана толкова скучно и тъпо, че мога само да възкликна: Голям праз!

Майка му беше наистина прекрасен човек,това беше толкова несъмнено , че имаме право да го твърдим дори ние , които сме я виждали само по телевизията. И добре ,че поне той и брат му я споменава, защото имам чувството, че всички други от кралското семейство им се ще някак ако може изобщо да не я имало .

майка му беше просто един мит!

Не, не беше. Вярно,че медиите се намесиха яко,но тук си имаше и първично съдържание. Ако е била мит, защо не стана такъв мит и Камила или кой да е друг от тях? Да са намерили начин да развенчаят мита досега, и без това славата й ги дразни, даже и посмъртно

Как можеш да мислиш за някого, че е прекрасен човек само като си го гледала по телевизията не ми е ясно, но хайде имаш право да си фантазираш какво ли не! Но кралското семейство мълчи и това показва, че наистина е "кралско" защото в този случай най-уместно е да се мълчи. Ако твоята снаха ти беше извъртяла това дето го направи лейди Ди, щях да те питам какво щеше да кажеш. А децата винаги имат право да скърбят за майка си! Завинаги!!!!!

Точно така, както ти можеш да си мислиш,че знаеш кой знае колко повече от мен, след като също си гледал/а само по телевизията, както и аз. А да се очаква точно от свекървата да е справедлива по отношение на снахата е ....най-меката дума е смешно. Каквото и да е направил синецът. А синецът Чарлз и Камила направиха достатъчно преди Даяна да е нарвила каквото и да е, за което някой можеш да я обвиниш

Даяна си остана просто една детска учителка и не можа да стане принцеса.

Не е сигурно, дали точно този "сирак" трябва да говори пред сираците. Би трябвало да му е неудобно!

Мислиш ли? Имам пред вид дали наистина мислиш.

Дори само изборът на име говори за твоето мислене и интелектуално и психологическо състояние. Така че няма да се хабя да ти обяснявам, необясними за теб неща!!!

Сигурно, но той повечето време е прекарвал с бавачката а не с майката. естествено че е голяма загуба за едно дете, но все пак е имал бавачка. Ако един обикновен човек загуби майка си е наистина голяма празнина.

За загубата на майка си питай баба си,мъжки.

Махнахте коментара.Защото и вие сте в играта на налагането на анти арабски и антиислямски настроения нали?.Коментара ми беше истина.Велика Британия уби принцесата щото щеше да роди полубрат арабин мюсюлманин на принц Уйлям.

Така си беше, но мина много време и тази версия е тема ТАБУ. Който помни, помни...