Форд взимал само $1000 седмично за ролята на Хан Соло

През далечната 1977 година днешната суперзвезда Харисън Форд взимал само по 1000 долара седмично хонорар, за да се превъплъти в ролята на Хан Соло.

Обратно в новината

Коментари - Форд взимал само $1000 седмично за ролята на Хан Соло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре е като за един дърводелец - такъв е бил когато са му предложили ролята!

Харисън Форд е от онези невероятни актьори, които могат да играят единствено себе си. Та, те не са точно актьори, а готини типове, които ги снимат. След "Междузвезни войни" и "Индиана Джоунс" какво като хората изигра Харисън Форд? Айде и "Беглецът" и "Патриотични игри" да сложим. Да се благодари на Бога, че е приел ролята. Иначе нито щяхме да го видим, ни да го чуем, ни да го знаем.

Victoria

Имаше един филм с една мацка на необитаем остров с няколко бандюги дето ги гонеха.

6 дни 7 нощи или нещо такова. невероятен!

форд и Aн Xечи, "6 дни, 7 нощи!! брилянтна комедия!!!

Явно не си гледал Индиана Джоунс

добре че кариерата му не зависи от капацитети като теб

Да, слава богу за него, зависи от инфантилните фенове на "Междузвездни войни", които го гледат по инерция в каквато и боза да го сложат.

Май не си забелязал, че доста от основните звезди на Холивуд играят определен тип роли. Не става в един филм да е добрият полицай, а в другия - главния гадняр. Иначе става като Васил Михайлов - всеизвестен като Капитан Петко Воевода. Като го включиха в Маргарит и Маргарита в ролята на гадняр, тотално му объркаха имиджа. Няма никакво значение добър актьор ли е или не.